Bokt.nl • Bestellen op Shein?/Shein betrouwbaar?
Pagina 1 van de 1

Bestellen op Shein?/Shein betrouwbaar?

Link naar dit berichtGeplaatst: 18-09-18 21:10
door JustMeI2
Hoi!
Ik heb een aantal leuke items gezien op shein, die ik graag wil kopen. Nu is het Nederlands niet helemaal correct en is het vrij goedkoop, ik vroeg me dus af of iemand ervaringen heeft met Shein, en dan echt in NL.

(als er andere recente topics hierover zijn wordt ik graag doorverwezen, dus ook alvast mijn excuses als er een ander goed topic is. ik kwam zelf wat vage dingen tegen, en op Youtube is het in Engeland, dus heb geen idee of dat een verschil is?)
Alvast bedankt! :o

Edit: en de maten, hoe vallen die?

Re: Bestellen op Shein?/Shein betrouwbaar?

Link naar dit berichtGeplaatst: 18-09-18 21:20
door zacharyhill
Mijn dochter wilde daar wat bestellen, alles netjes thuis gekregen alleen van de t shirts kloppen de maten voor geen meter. Ze had een shirt en een bijpassend broekje in de maat XXL (dochter is 1.85 m en redelijk grof gebouwd) mijn nichtje van 11 draagt dit nu die pas bij wijze van spreken door een sleutelgat.......

Link naar dit berichtGeplaatst: 18-09-18 21:26
door Ikwashier
Ik heb er 2 bikini’s gekocht in een maat groter dan mijn normale maat en ze vallen nogal eh, klein :') 1 had een gewone en 1 had een hele gekke pasvorm. Het is een beetje een verrassing wat je krijgt als je de kleding zonder reviews koopt.

Re: Bestellen op Shein?/Shein betrouwbaar?

Link naar dit berichtGeplaatst: 18-09-18 21:29
door m9ara
Ik heb er een aantal keer besteld en ik denk dat er maar 1 kledingstuk te klein was. Verder had alles een verrassend goede pasvorm.
Daarnaast verzenden ze nog relatief snel en kreeg ik snel antwoord van de klantenservice. Mijn ervaring is dus prima!

Re: Bestellen op Shein?/Shein betrouwbaar?

Link naar dit berichtGeplaatst: 18-09-18 21:34
door T3mptati0n
Ik heb er een jurk weg en die past goed :j

Re: Bestellen op Shein?/Shein betrouwbaar?

Link naar dit berichtGeplaatst: 18-09-18 21:48
door xSannee
Ik heb er een bikini en een badpak van en ben er erg tevreden over! Heb een maat S en heb normaal maat XS en dat zit prima.

Levering was trouwens binnen een week volgens mij!

Re: Bestellen op Shein?/Shein betrouwbaar?

Link naar dit berichtGeplaatst: 18-09-18 21:51
door Myrthe64
Er zijn ook wat Nederlandse youtubers die op shein besteld hebben, bijvoorbeeld Jiami en Lenette Hermsen. Misschien kan je eens op hun kanalen kijken. Voor zover ik me herinner hadden zij weinig problemen met de webshop en was het ook betrouwbaar, maar je zou voor de zekerheid die video's kunnen checken.