Vakantie U.S.A foto's

Moderators: Murosch, Agossie, Coby

 
 
Thortana
Berichten: 4384
Geregistreerd: 25-08-01

Vakantie U.S.A foto's

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 07-11-02 17:08

Nou de titel zegt denk ik al genoeg Haha!

Afbeelding

Doolhof van rode natuurlijke kleine bergjes Verward het was hier trouwens op de dag 47 graden niet erg lekker...
Afbeelding

niks niks niks..en..EEN BERGJE Haha!
Afbeelding

Rodeo tussendoor:
Afbeelding

naja de keer daar voor op vakantie in amarika is nu zon 4 jaar terug denkik....toen was ik nog lekker kinderachtig: (rest van fotos is 2 jr terug)
Afbeelding

De rodeo nog een keer:
Afbeelding

links paardje in palomino Kwijl
Afbeelding

Afbeelding

de bekende 'weet-ik-veel-hoe-die-heet' toren:
Afbeelding

kijken uit de hotel kamer:
Afbeelding

LAS VEGAS:
dit was IN een hotel, eht hotel heette: Ceacar Peales (ofzo):
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

Deze zat in een hotel (ben de naam kwijt)
Afbeelding

ook een hotel, Venetie (italie) was nagebouwd:
Afbeelding

Hier werd Capitein Hook nagedaan , voor een hotel, de boot vaarde en zonk echt!! haha:
Afbeelding
Afbeelding

Dit hotel heette: New York - New york, er stonden allemaal gebouwen van new york nagebouwd, en een achtbaan en omheen:
Afbeelding

ook hotel een of ander kasteel:
Afbeelding

en dan nog een hotel met een watershow ervoorm echt mooi:
Afbeelding
Afbeelding

en onderweg kwamen we een teddy beer tegen:
Afbeelding

dat was het weer
kuzz renee
Laatst bijgewerkt door Thortana op 07-11-02 17:29, in het totaal 1 keer bewerkt


sonjabelgium

Berichten: 6907
Geregistreerd: 11-09-02

Link naar dit bericht Geplaatst: 07-11-02 17:14

Dat ene hotel heet Cesars Palace, met die bewegende beelden, prachtig hé!!! Die andere van de Witte tijger heet de Mirage (met vuurspuwende fontein ervoor), die zijn trouwens in Las Vegas. Die van kapitein haak heet eigenlijk 'Treasure Island' en geven ze ook shows waarin de boot zinkt en zo ... en die met het kasteel is op het einde van de strip gelegen en heet "Excalibur" ernaast staat een piramide in glas. Het grootste hotel daar is MGM met meer dan 2000 kamers. Wij hebben daar in CIRCUS CIRCUS overnacht, waar dus zoals de naam zegt constant acts worden opgevoerd.

Afbeelding

Het is er trouwens zeer goedkoop, in alle hotels daar kan je gokken en ze leven van het gokken. Het eten en verblijf is zo goedkoop omdat je lang zou blijven en dus veel in die "slots" zou steken. Wij hebben een paar keer "getrokken" en eens jackpot gehaald. Alleen moesten we "sneaky" doen, want met een baby mag je niet bij de gokspelen komen (juist dat die dat zou leren hé?!) en moet je op de tapijten blijven). Er is daar ook één van de weinige Hard Rock hotels, toen wij op gezoek waren was daar een band aan het spelen, bleek het "eventjes" Joe Cocker te zijn ... tja ... heel gewoon hoor daar! We zijn daar ook getrouwd in "Little Chapel of the FLowers" na een "close call accident" in death valley.

Afbeelding
De mensen die erbij staan zijn m'n schoonbroer en m'n zoontje toen 11 maand oud - en dus niet op onze kop letten, want we waren erg uitgedroogd en gewond van het ongeval ... kan letterlijk zeggen dat we op ons kop gevallen zijn voor we trouwden! Haha!

Overkop geweest met een auto echt in middle of nowere ... hebben geluk gehad dat na een nacht in de woestijn bij 39graden (s'nachts hé!!!!!!) in de vroege morgen duitse verdwaalde touristen hebben kunnen stoppen. Auto was total loss .... pannekoekvormig ... Haha!
Grote nadeel van Las Vegas is vooral dat het zoooooooo heet is dat je dus echt rent van hotel naar hotel (of casino Haha!) en je dus er niet toe komt gewoon de strip te wandelen ... Gelukkig is alles zo "cheap" en kan je sjeik gaan eten en ben je toch maar héél weinig kwijt! En drank ... GRATIS!!!!! (geen alcohol en alleen bij je eten hé)

Afbeelding
Duidelijk zeker hé, Las Vegas by night, je herkent er een aantal hotels op o.a. die van die witte tijger "The Mirage", en die bekende gasten, hun naam ontglipt me nu even, denk dat het Siegfried und Roy's is (die zijn ook in een film van Bassie en Adriaan gekomen, die reeks van door amerika en natuurlijk die van Las Vegas. Daarbinnen is het net een oerwoud met prachtige zwembaden ... Kwijl

Afbeelding
Die genomen bij die rode rotsen kon je een stuk verder een "dirt road" indraaien, als je toen echt mijlen en mijlen bleef rijden ging je de bergen in, en kwam je dit voormalig goudzoekersdorpje tegen. De ezels liepen zo de winkels in en uit - geinig hoor! Ze liepen ook gewoon op straat, waren van niemand, daar gewoon achtergebleven. [/img]
Laatst bijgewerkt door sonjabelgium op 07-11-02 18:02, in het totaal 5 keer bewerkt

Thortana
Berichten: 4384
Geregistreerd: 25-08-01

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 07-11-02 17:28

heey toevallig ik heb ook nog in Circus Circus geslapen, dat is toch diegene met die achtbaan IN het hotel?

ik vindt Las vegas een zeer rare TOWN maar wel mooi
kep nog meer foto's alleen t zijn er zoveel :p
bedankt voor de naamen en heel je verhaal

sonjabelgium

Berichten: 6907
Geregistreerd: 11-09-02

Link naar dit bericht Geplaatst: 07-11-02 17:45

Nee, die met die achtbaan rond is nog een ander hotel, die is dichter bij Treasure island, en toen wij er waren was die nog in aanbouw. Ik heb er letterlijk duizenden, als je bokt wil zien crashen moet je maar een seintje geven ... Haha! ... t'zou wel nachtwerk worden om die allemaal te scannen en laden hoor! Ik heb er van tiental reizen daar, O.A. ook van Route66 bv ... ook cool hoor! Mja ... hoe erg USA ook als oppervlakkig voorgesteld mag worden, in vind het een super-ervaring, en Las Vegas hoort daar ook bij!!!!
Trouwens, huwen daar is ook goedkoop, je moet naar een buro gaan in het oude stadsdeel en daar papiertje invullen, kost iets van 30$ - de chapel zelf kosten ook wel iets, maar voor minder dan totaal 250 $ ben je van de straat Lips are sealed Haha! , en in ons geval heeft de eigenaar van de chapel de helft van ons huwelijk betaald zomaar ... we hebben nog een quilt gekregen, die dame zei tegen ons "jullie gaan nog een dochter krijgen ook" ... Hoe ze het wist weet ik niet, maar Mrs. Meyers had gelijk! Ik heb af en toe nog contact met hen, nu is het de zoon die de chapel runt. Ze zijn trouwens ook op TV geweest op VITAYA, k'weet niet of je die in NL kan zien.
Laatst bijgewerkt door sonjabelgium op 07-11-02 17:56, in het totaal 1 keer bewerkt

sonjabelgium

Berichten: 6907
Geregistreerd: 11-09-02

Link naar dit bericht Geplaatst: 07-11-02 17:54

Van wanneer is jullie reis geweest?
Laatst bijgewerkt door sonjabelgium op 07-11-02 17:55, in het totaal 1 keer bewerkt

Biertabje
Berichten: 9637
Geregistreerd: 26-01-02

Link naar dit bericht Geplaatst: 07-11-02 17:54

he ben ik ook geweest
die foto met dat kasteel(blauwe dakkies) heb ik ook een foto van! Las Vegas vet stoer joh!
ik sta ook op een foto voor ene gebouw dat op een leeuw lijkt! echt mooi om te zien
zal eens kijken of ik die foto's nog kan vinden!

sonjabelgium

Berichten: 6907
Geregistreerd: 11-09-02

Link naar dit bericht Geplaatst: 07-11-02 17:55

Wel, dat is MGM, grootste hotel ter wereld!! Das die, kan je met een monorail rondgevoerd worden daarbinnen!!!

BC260894 - GL211096 - GA270405 - BO120607 - GN120710
5 Zoete snoetjes <3 THANX FOR THE VOTES FOR NEELTJE - http://9maand.be/ SHE WON *\o/*

Elke dag is een uitdaging… & een kans om te genieten.

Dimple

Berichten: 7400
Geregistreerd: 23-10-01
Woonplaats: @home in de polder

Link naar dit bericht Geplaatst: 07-11-02 18:03

In het Circus Circus zit wel zeker een achtbaan in het hotel. Je hebt daar nl de Pleasure Dome of zoiets. We zijn daar afgelopen zomer geweest en je weet niet wat je ziet!! Eeen achtbaan, waterbaan, schip, draaimolen e.d IN het hotel! Aleen voor 1 ritje moest je iets van 5 dollar betalen!!
Errug veel geld dus!

Ik weet trouwens niet waar juliie zijn wezen eten, maar wij vonden het verre van goedkoop. Zeg maar gerust duur! Boos!

Maar Treaure Island, Venetian en Ceasars Palace is errug indrukwekkend.

Trouwens als je dat heet vond. We waren in Death Valley )naam zegt al genoeg Haha! ' en daar was het minimaal 50 graden in de schaduw Cool !!!!!
Ik heb het nog nooit zo heet gehad. Ik hoefde mijn benen niet meer te ontharen want de haren schroeide er zo vanaf als ik uit de auto stapte.

Is de rodeo trouwens bij Bryce Canyon National Parc?? Daar ben ik nl ook geweest. We zijn afgelopen zomer 2 weken wezen rondtrekken door Californie en omliggende staten. Daarna 1 week wezen relaxen op Kauai )Hawaii!! Was errug gaaf!!! Zou zo weer terug gaan!!! Echt wel!!

Op zoek naar de zon!!!

sonjabelgium

Berichten: 6907
Geregistreerd: 11-09-02

Link naar dit bericht Geplaatst: 07-11-02 18:03

Ja binnen, maar er is ook een hotel met een achtbaan rondgebouwd, dacht dat ze die bedoeld hoor ... Toen wij er waren in 95 konden we "shrimp and fries" with "jello" and all you can drink voor 4.99$ ... not much at all to me!!! Op Treasure Island was het duurder, denk dat Ceasars de goedkoopste was om Vork ... en toen was de $ ook zo laag, 1$ tegen 18 bef! Nu is het 1$ tegen 39 bef!!!!
Als je een kamer hebt in Circus Circus heb je een pasje (wij toch) en mochten we overal aan en op ... we zaten in die flat erachter eigenlijk, en zijn er ook niet vaak geweest, ik wou in de Excalibur, maar die was al vol. We kwamen van een of ander "good prices" hotel omdat we dachten dat die duur zouden zijn, bleek dat "good prices" met van die india-mannen duurder was dan die Kwijl hotels ... dus, was al rap geregeld. We betaalden in Circus Circus 40$/night voor weekend en week was 26$ voor 4 op één kamer!!!!! Goedkoop toch?!?!
-------------------------------------------------------
CORRECTIE Dus, je hebt gelijk, staat IN het hotel ... dus ja, Circus Circus dan! t'Is eigenlijk één grote speeltuin ....!!!
Laatst bijgewerkt door sonjabelgium op 07-11-02 18:23, in het totaal 2 keer bewerkt

Dimple

Berichten: 7400
Geregistreerd: 23-10-01
Woonplaats: @home in de polder

Link naar dit bericht Geplaatst: 07-11-02 18:07

Zo te horen kunnen we wel een USA avondje houden en foto´s bekijken!

Wij hadden deze zomer 30!!! rolletjes volgeschoten. Dat zijn dus gewoon effe 1100 foto´s!! Gaaaap
We hebben er een hele dag over gedaan om alles te bekijken. Ik heb nu de mooiste foto´s eruit gehaald en weten te reduceren tot 3 fotoboeken Haha!

Iemand toevallig in Bryce Canyon geweest?? Vond ik het allermooiste, zelfs mooier dan Grand Canyon!

Wordt weer helemaal wild als ik er over praat en mail, dat merk je wel B)

Op zoek naar de zon!!!

sonjabelgium

Berichten: 6907
Geregistreerd: 11-09-02

Link naar dit bericht Geplaatst: 07-11-02 18:11

Bryce is cool hé, met al die pieken, Zion ook hoor, de max! ... ben je ook bij Petrefied Forest geweest? En bij de "natural arches"? Echt MEGA joh!!!!!! Ik zal maar niet beginnen tellen hoeveel wij er hebben foto'kes, of ben morgen nog niet klaar. Ik heb ook live-beelden van de instorting van het WTC bijvoorbeeld - aangrijpend hoor, vooral dat je je dan niet realiseerd wat er gebeurt .........
Grand Canyon viel vet tegen voor mij, al die touristjes ..; Misselijk Sedona daar tegen eigenlijk is gratis en zoooooooveel mooier ook! Ben je daar ook bij "Cameron trading post" voorbijgekomen? Of hadden jullie de andere kant genomen?

Rensje

Berichten: 521
Geregistreerd: 26-10-02
Woonplaats: Rotterdam

Link naar dit bericht Geplaatst: 07-11-02 18:30

ik ben er dit jaar ook geweest
heel california rondgerezen
was zooo kicke
las vegas ben ik ook geweest
heb in het luxor hotel geslapen, die heele groote pyramide.
was echt een supervakantie. Maar waaarm indd.

Gezocht: Bijrijdpaardje omgeving rotterdam( berkel en rodenrijs, bergschenhoek, schiebroek, hillegersberg...)

A woman needs two animals: The horse of her dreams and a jackass to pay for it.

bloemkooltje

Berichten: 2143
Geregistreerd: 18-04-02
Woonplaats: Paterswolde

Link naar dit bericht Geplaatst: 07-11-02 18:50

gave foto's!!!!!!!!! waar waren die foto's in de woestijn. was dat toevallig death valley? toffe foto's trouwens van las vegas. zijn wij vorig jaar ook geweest. zaten in een (prutsmutsen)motteletje tegenover tresuer (hoe schrijf je het ook alweer???)Island. motel friendley ofzo heette dat.. de fonteinenshow hebben wij op video en we hebben super veel foto's van de binnenkant van de venician (Venetie nagebouwt... Haha! ) en ook in Ceasars Palace zijn geweest. mochten we niet aan de bar zitten omdat mijn zusje nog geen achttien was Schijnheilig Haha! en we staan zelfs nog met ELvis op de foto:
Afbeelding
hahaha elvis had entered the building Haha!

*\o/* *\o/*

Thortana
Berichten: 4384
Geregistreerd: 25-08-01

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 07-11-02 18:53

Dimple schreef:
In het Circus Circus zit wel zeker een achtbaan in het hotel. Je hebt daar nl de Pleasure Dome of zoiets. We zijn daar afgelopen zomer geweest en je weet niet wat je ziet!! Eeen achtbaan, waterbaan, schip, draaimolen e.d IN het hotel! Aleen voor 1 ritje moest je iets van 5 dollar betalen!!
Errug veel geld dus!

Ik weet trouwens niet waar juliie zijn wezen eten, maar wij vonden het verre van goedkoop. Zeg maar gerust duur! Boos!

Maar Treaure Island, Venetian en Ceasars Palace is errug indrukwekkend.

Trouwens als je dat heet vond. We waren in Death Valley )naam zegt al genoeg Haha! ' en daar was het minimaal 50 graden in de schaduw Cool !!!!!
Ik heb het nog nooit zo heet gehad. Ik hoefde mijn benen niet meer te ontharen want de haren schroeide er zo vanaf als ik uit de auto stapte.

Is de rodeo trouwens bij Bryce Canyon National Parc?? Daar ben ik nl ook geweest. We zijn afgelopen zomer 2 weken wezen rondtrekken door Californie en omliggende staten. Daarna 1 week wezen relaxen op Kauai )Hawaii!! Was errug gaaf!!! Zou zo weer terug gaan!!! Echt wel!!


ja die rodeo was bij bryce canyon ja..en we waren ook in Death velley...inderdaad ERUG heet, we zijn vorig jaar geweest, 3 jaar geleden en 4 jaar geleden, de 1e keer 2 weken, 2e keer 5 weken en 3e keer owk 5...

maar las vegas vondt in nog het aller gelste van alles..echt vet

Thortana
Berichten: 4384
Geregistreerd: 25-08-01

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 07-11-02 18:55

ik zal morgen eventjes meer foto's uploaden, van waar ik allemaal ben geweest

we hebben heeeeeeeeeeel veel rolletjes vol geschoten
en 6 uur videoband Tong uitsteken

inderdaad leuk om een keer een bokt-amerika-meet te houden Haha!

Dimple

Berichten: 7400
Geregistreerd: 23-10-01
Woonplaats: @home in de polder

Link naar dit bericht Geplaatst: 07-11-02 18:59

Bryce was echt schitterend. Grand Canyon vonden wij ook tegen vallen. Zoooooooo druk! Wel heel erg mooi maar druk. We zijn er met de helicopter over gevlogen en dat was wel een heel aparte ervaring.

Eens even op een rijtje wat we hebben gezien±

Los Angelos
Las Vegas
Zion National Parc
Bryce National Parc
Monument Valley
Lake Powell
Death Valley
Yosemite National Parc
Mesa Verde National Parc
San Francisco
Capital Reef National Parc
Arches Natiobal Parc

Volgens mijj heb ik het nu wel gehad ja. Het was echt een reis om nooit te vergeten hoor! Kwijl

Kauai was ook schitterend. Heel erg mooi eiland en veel groen en zo!!

Vooral die beren in Yosemite NP, die slopen dus echt alles. Ben blij dat ik ze niet ben tegen gekomen hoor! Knipoog

Op zoek naar de zon!!!

Tin
Berichten: 3681
Geregistreerd: 29-04-02

Link naar dit bericht Geplaatst: 07-11-02 19:13

Waar jij bent geweest ben ik ook geweest! was m'n eerste keer in Amerika en we gingen 4weken rondreizen we bleven op elk plaatsje maar 2 of 3 dagen erg vermoeiend!
De grand Canyon of hoe je dat ook schrijft vondt ik erg mooi maar idd zoals jij het al zegt erg warm niet uit te houden!
lasvegas vondt ik helemaal te gek als ik oud genoeg ben ga ik daar echt wel een keer stappen!
verder ben ik in ,Mexican head,los angeles,san Fransisco,Phoenix,las vegas dus,yosimity park zijn we ook geweest gingen er allemaal koters savonds ergens buiten zitten want ze wouden een beer zien! hoezo dom. naja ik vondt het echt een geweldige vakantie ben vorige kerst ook geweets maar dan in Orlando Florida en miami en key west en aan komende kerst gaan we naar New York,Washington en Hawaii heerlijk.
naja verder hele leuke foto'S! als je d'r nog meer hebt moet je ze maar plaatsen vindt ik leuk om te bekijken!

Dimple

Berichten: 7400
Geregistreerd: 23-10-01
Woonplaats: @home in de polder

Link naar dit bericht Geplaatst: 07-11-02 19:27

Ik zal morgen wat mooie foto´s plaatsen. Nu gaat het effe niet want ik heb geen fotobewerkingsprogramma op de p.c. En om nu foto´s van 1 mtr bij 1 mtr op Bokt te plaatsen is ook iets te overdreven! Haha!

Leuk om te lezen waar jullie geweest zijn. Zo te horen kunnen we er uren over praten.
Jordy, welk eiland van Hawai ga je heen? Honolulu moet echt een drama zijn qua drukte, hotels en stranden.
Ben benieuwd!

Op zoek naar de zon!!!

Tin
Berichten: 3681
Geregistreerd: 29-04-02

Link naar dit bericht Geplaatst: 07-11-02 19:38

euhm we gaan zowieso naar honolulu en nog naar 2 andere eilanden. maar ik vlieg dus van nederland naar washington, en dan van washington naar New York dus overtspappen daarna gaan we kerst vieren in New York en blijven we ene paar dagen ,dan vliegen we van New York naar los angeles en dan van Los anegels naar honolulu en dan vkliegen we nog naar twee andere eilanden en dan weer terug naar honolulu geloof ik en dan naar huis *zucht* dat wordt veel vliegen maarja gelukkig ben ik niet zo paraniode van vliegen de eerste keer wel ik zat heelmaal te flippen omdat ik een raar geluid hoorde en ik had die riem zo strak gedaan dat ik zowat stikte!
we moeten gewoon een USA meeting houden wiez'n idee was het ook alweer? het stond hierboven ergens. lijkt me supergezellig om nou alles te gaan typen..... ben je ook zla lang bezig.

sonjabelgium

Berichten: 6907
Geregistreerd: 11-09-02

Link naar dit bericht Geplaatst: 07-11-02 22:14

Hou 'm dan wel niet te ver in NL dat ik ook kan komen, want tegen dat ik m'n vracht met foto's geladen heb Haha! ... Wij gaan gewoon van dag tot dag en trekken en blijven zoals het ons uitkomt, niets is geboekt of geregeld van ons. Best wel fijn hoor! Phoenix zijn we ook geweest, maar zijn ook naar Waco geweest (New Mexico), naar El Paso, naar Albequrque, Santa Fe, ..... Pfffff ... t'zijn er echt enorm veel waar wij geweest zijn, en dan nog alle andere reizen ... Zowat heel het zuiden hebben wij al gedaan uitgenomen de staat Alabama eigenlijk. Verder "been there, seen that, done that" ... EN foto's en video!!!!!!

BC260894 - GL211096 - GA270405 - BO120607 - GN120710
5 Zoete snoetjes <3 THANX FOR THE VOTES FOR NEELTJE - http://9maand.be/ SHE WON *\o/*

Elke dag is een uitdaging… & een kans om te genieten.

Tin
Berichten: 3681
Geregistreerd: 29-04-02

Link naar dit bericht Geplaatst: 07-11-02 22:16

gaaf joh! moeten maar ff kijken of er genoeg interesse is voor een meeting en wie er dan mee gaan enz...

Sypheron

Berichten: 15195
Geregistreerd: 06-12-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 07-11-02 23:24

Is dat niet de Sears tower? Maargoed iig erg gave pics! Zou willen dat ik dat ook nog ooit een keer mocht meemaken allemaal Scheve mond

Dimple

Berichten: 7400
Geregistreerd: 23-10-01
Woonplaats: @home in de polder

Link naar dit bericht Geplaatst: 08-11-02 08:24

Honolulu heeft heel erg veel hoogbouw, torenflats en zo. Een soort van Lorret de Mar (Spanje Knipoog )

Als je kans hebt zou ik echt naar Kauai gaan. Ze noemen dat The Garden Island. In het Noorden wil er nog wel eens een buitje vallen, maar dat is zo'n tropische bui. Kan je gewoon in je bikini blijven lopen hoor!

Heel erg mooi eiland!!! En ze hebben er de Grand Canyon of the Pacific! Party!! Een soort van groene kleurige kleinere versie van The Grand Canyon in California.

Een USA meeting is prima! Wie heeft er de ruimte en plaats??

Op zoek naar de zon!!!

Biertabje
Berichten: 9637
Geregistreerd: 26-01-02

Link naar dit bericht Geplaatst: 08-11-02 10:01

he nog meer VS vakantie gangers haha
leuk joh! ik ben al zo'n 7 of 8x geweest(ben nu 17)(mis 10 jaar haha)
maar mijn tante&oom en oom wonen daar ook
en de neven en nichten van mijn moeder
wij zijn geweest in:

TExas: Dallas, Houston

Oklahoma:,oklahoma city

New Mexico: Santa Fe

Arizona: Tucson, Phoenix, Grand Canyon, Colorado river

California: San Francisco

Nevada: Las Vegas

Colorado: Denver, Colorado springs

Utah

Kansas

nou dit was het ongeveer! we hebben dus heel wat rondgereisd
ik weet lang niet alle plaatsten meer maarja, maakt niet uit
mijn ouders gaan met de kerstvakantie weer heen, ik blijf lekker thuis
FEESIEEEE

ps ik ben ook in die achtbaan in dat gebouw geweest, naja kan me alleen maar herinneren dat het in een gebouw was, was overigens mijn 1e x in een 8baan!!! Haha!

XoNo

Berichten: 21435
Geregistreerd: 28-12-01
Woonplaats: Assen

Link naar dit bericht Geplaatst: 08-11-02 10:28

Ik ga volgend jaar naar Oklahoma. Misschien dat ik ook nog even naar Texas ga. Daar ga ik in ieder geval Pril meeten, hebben we afgesproken

From the looks of this place, my ass has got a lot of catching up to do.
http://www.crperformancehorses.nl


Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 2 bezoekers