Moderators: Essie73, Coby, balance, Firelight, Dyonne, NadjaNadja, Neonlight, Sica, C_arola

Ik zal eens kijken hoe ik deze kan beschrijven... als je er even aan ruikt komt er als eerste een zweem van sinaasappelen je neus binnen (je moet hiervoor wel eerst een paar geproefd hebben en geroken hebben, anders dan ruik je alleen een hele sterke geur en dat is een minder prettige ervaring
) Hierna neem je het in je mond en laat je tong even heen en weer gaan (hmmmm.... bokkers onder de 18 die door denken wordt aangeraden niet verder te lezen!
) om te proeven. Ik proef chocolade (hmmm.... misschien wat voor jou Pris om te proberen??
) en nog steeds die sinaasappelen. Verder proef ik zout. Deze is namelijk afkomstig van een eiland. Nee, het is niet Jura... een ander eiland
. De nasmaak heeft iets weg van een sigaar (rokerig dus) en dat komt goed van pas. Het schijnt namelijk dat je een goed glas whisky erg goed kan kombineren met een goede havana (ahum....
)