mijn paard is weer helemaal de oude!!!!!!!!!!!

Moderators: Murosch, A_nouk

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
gigelo

Berichten: 281
Geregistreerd: 28-09-02
Woonplaats: Son en Breugel

mijn paard is weer helemaal de oude!!!!!!!!!!!

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 28-12-02 22:21

Vorig jaar heb ik een nieuw paard gekocht van medebokker Desiree. Het paard is echt een superbeest, maar een paar maandjes geleden werd ze een beetje lastig. Toen werd ze alleen maar lastiger en lastiger. Ik heb vele pogingen vol moet genomen om er weer op te klimmen maar ik kreeg echt steeds meer schrik. Mijn toenmalige instructrice klom er maar weer op en dan uiteindelijk ging het weer wat beter, maar de volgende dag moest ik toch weer zelf er op. Het hele gevecht begon dan weer opnieuw. Zo is dit een paar maanden door gegaan, maar ik gaf de moet niet op. Meerdere mensen bij ons op stal zeiden VERKOOP DAT PAARD TOCH EN ZOEK IETS WAT WEL BIJ JE PAST .... DEZE IS GEWOON TE HEET EN JULLIE KARAKTERS PASSEN NIET BIJ ELKAAR!!!!!!!!!!!!! Totdat op een gegeven moment mijn intructrice zei stop maar met rijden want er is meer aan de hand. Dus ik ook eens overlegd met de staleigenaar en nog wat andere mensen en hij zei .."dat lijkt me niet onverstandig om haar eens na te laten kijken" en van alles geregeld en toen kwam de specialist. Hij had nog geen eens foto's nodig en hij zag het meteen. Uitgerekte kniebanden met als gevolg dat ze zich overal vast hield in haar rug. door een injectie in haar rug en 2 in haar knieen heb ik mijn paard met de dag zien opknappen. Mijn paard heeft voor het eerst van haar leven totaal nergens meer pijn geweldig he? en rijden doen we als de beste zonder een probleempje. (natuurlijk wel probleempjes maar die maakt volgens mij iedereen met een 4 jarig paard wel eens mee!!!) nou mensen tot volgend jaar op de wedstrijden!!

Mijn eerste kindje is geboren... en ze heet ROBIN!!!!!!!!!!


Cassidy

Berichten: 75551
Geregistreerd: 08-08-01
Woonplaats: Purmerend

Link naar dit bericht Geplaatst: 28-12-02 22:28

Geweldig dat jullie toch in het paard zijn blijven geloven. Duidelijk voorbeeld dus dat protest en "lastig gedrag"dat ineens de kop op steekt lichamelijke oorzaken kan hebben.

Ik zou er wat voor geven als paarden konden praten. Of misschien praten ze wel maar luisteren we niet.

Ik hoop dat je je realiseert dat een 4 jarige nog steeds volop in de puberteit zit en je er nog niet bent. Maar ik durf te beweren dat je op de goede weg zit.

Toppie dat je naar de staleigenaar en de ander mensen hebt geluisterd en er een specialist bij hebt gehaald. Mag ik vragen wie dat geweest is? Mag ook via PB als je dat liever hebt....

Je suis Charlie.

gigelo

Berichten: 281
Geregistreerd: 28-09-02
Woonplaats: Son en Breugel

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 28-12-02 23:16

dankje voor je pb en dat succes zal ik zeker nodig hebben in de tokomst

Mijn eerste kindje is geboren... en ze heet ROBIN!!!!!!!!!!

Cassidy

Berichten: 75551
Geregistreerd: 08-08-01
Woonplaats: Purmerend

Link naar dit bericht Geplaatst: 28-12-02 23:20

Jij ook bedankt voor je informatie, en als ik eens advies nodig heb, heb ik in ieder geval een adresje meer waar ik aan kan kloppen....

Je suis Charlie.


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie