Met Tryn naar de Uithof geweest... voor niks

Moderators: Murosch, C_arola

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Marije_jiplover

Berichten: 20221
Geregistreerd: 14-01-02
Woonplaats: Ergens onder de zon...

Met Tryn naar de Uithof geweest... voor niks

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 19-12-02 16:25

Tryntje liep al een poosje kreupel en na haar eerst een periode van rust gegeven te hebben, is verelden week woensdag de dierenarts geweest
(van de ambulante kliniek van de Uithof). Die kwam niet veel verder dan wat ik ook al had gezien: ze liep rechtuit en linksom goed en rechtsom was ze ernstig kreupel aan haar linkervoorbeen. Hij kon er verder niets mee en wilde haar op de kliniek verder laten onderzoeken. Dat werd dus vandaag. Wel flink lopen twijfelen of we wel gingen, zo vaak is ze nog niet op de trailer geweest en over een maand moet ze veulenen, dus we twijfelden of het dan niet te veel stress gaf. Toch maar wel gegaan.
En toen we daar aankwamen moest ik met haar heen en weer lopen enzo en voltes lopen en toen ook nog longeren in de bak. En toen liep ze ineens nauwelijks meer kreupel (hooguuit wat zwabberend, maar dat mag als je al tien maanden een veulen in je buik hebt). Dus feitelijk zijn we nou helemaal voor niks geweest. Wel raar, want ze liep echt heel slecht verleden week nog en het enige wat we deze week met haar hebben gedaan is stappen.
Gelukkig maar, nu kan ze lekker moeder worden en zullen we wel zien wat ze gaat doen als we haar over een paar maanden weer op gaan pakken met rijden, als haar kindje all wat groter is.

/3 Jip en Elmo mijn hemel op aarde, Duvel en Estor mijn stars in heaven /3
Om vreugde te kunnen vermenigvuldigen, moet men haar delen
Je kunt de richting van de wind niet veranderen, wél de stand van de zeilen.


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie