Onze eigenwijze Bel

Moderators: Murosch, C_arola

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Dusi

Berichten: 750
Geregistreerd: 14-11-02
Woonplaats: Ravenstein

Onze eigenwijze Bel

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 09-12-02 15:39

Zaterdagochtend zouden we op onze stal een buitenritje gaan maken. We zouden om 10 uur vertrekken. Ik was er om half tien en heb Bel maar vast gepoetst. Daarna wachten op die twee meiden die ook mee zouden rijden. Nou, gewacht heb ik. Ze kwamen pas om 10 uur aanzijlen. Ze waren het weer vergeten. Toen maar een uur les gehad. Is natuurlijk ook wel leuk, maar ik had liever een buitenrit gehad.
Bel is een manegepaard waar iedereen op kan zitten. Meestal loopt ie er de kantjes vanaf en alleen in galop zet hij er een vaartje achter. (Dit laatste doet hij buiten dus ook) Pissig als ik was van al dat wachten, heb ik maar meteen laten merken dat ik geen zin had om met me te laten sullen. Heeft meneer toch de hele les aan de teugel gelopen zonder te mopperen!! Luisterde naar alle hulpen en galoppeerde als een echte Lipi betaamd (verzameld).
Al met al toch fijn gelesd.

Daarna was mijn eigen Dusica aan de beurt. Gepoetst en daarna longeren. Kreeg ze het in haar hoofd niet de andere kant heen te willen. Rechtsom ok, linksom noway. Ze ging gewoon met haar hoofd naar me toe in de achteruit.
Heb haar toen een hele ronde achteruit laten gaan, toen wilde ze wel vooruit. Nee,dus. Nog een kwart ronde voor straf. Daarna ging het weer zoals het hoort.
Toen we klaar waren liet ik haar even los en liep een ronde door de bak. Ze was zooo lief. Liep de hele ronde achter me aan met haar hoofd bij mijn schouder om aangehaald te worden. Echt schattig.
Zo langszaam maar zeker komt de band er.
Morgenavond na het longeren ga ik er denk ik maar even op. Ik denk dat we elkaar nu goed genoeg vertrouwen om een stukje verder te gaan.


regine

Berichten: 3417
Geregistreerd: 25-10-02

Link naar dit bericht Geplaatst: 10-12-02 15:27

Ja die Bel die kan er wat van!! Jammer dat de buitenrit niet doorging! Enne succes vanavond met Dusica, ik blijf ff kijken en je weet het... erafvallen is bosse bollen!!

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Googlebot, Yahoo en 10 bezoekers