eigen paard, goud waard!

Moderators: Neonlight, Nadia, Lous, LindyH, balance, RianneH

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
janna

Berichten: 4090
Geregistreerd: 08-02-01

eigen paard, goud waard!

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 18-06-01 13:37

vervelend hoor, af en toe. Ik rijd paarden voor andere mensen. Zij gaan altijd met mij mee naar wedstrijden, no problem dus. Nu heb ik komende week vrijdag een wedstrijd met Owe en Toby. Die paarden zijn van twee broers. Nu schijnt hun moeder een keer uit eten te willen met de kinders, en dus kunnen ze niet naar wedstrijd. Zie je het voor je: ik moet me met twee paarden afmelden, omdat mijn chauffeurs uit eten gaan. Ben vrij boos geworden, en gezegd dat ik toch altijd ruim van tevoren aan hen vraag of ik dan kan opgeven. Tuurlijk. De eigenaar van Toby dacht dat ik vast wel overdag moest starten, de eigenaar van Owe was alleen meegedeeld dat hij met mams mee moest eten. Paarden is voor zijn moeder geen geldig excuus, en hij wil ook geen ruzie met zijn moeder omdat hij niet mee gaat eten. Ik ben een beeeeetje boos dus! Dat doe je toch niet??
Ik heb maar besloten dat ik er een afmeldt, en dat ik de bruine meeneem in plaats van een van de andere. Ik heb haar in oktober voor het laatst gereden, en heb er nu pas weer 4x opgezeten. Ze loopt wel fijn, dus ik zie wel. Ik kan het altijd proberen toch? Nog nooit gestart, dus gelijk voor de leeuwen in de M. Ben heel benieuwd hoe het afloopt. Duimen jullie mee?


Jan_324
Berichten: 6933
Geregistreerd: 09-01-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 18-06-01 13:50

banketstaaf ja,
Maar hun doen het vast ook niet om jouw te jennen hoop ik voor je?
Succes op je wedstrijd.
Groetjes!

Margje

Berichten: 2534
Geregistreerd: 26-04-01
Woonplaats: Etten

Link naar dit bericht Geplaatst: 18-06-01 14:16

idd banketstaaf..zelfs als ze het niet doen om je te pesten, wat me niet echt waarschijnlijk lijkt.(dat ze het daar dus wel om doen). Aan de andere kant is het van hun kant ook wel een beeeetje te begrijpen, maar dan moeten ze et maar een andere keer goed maken met mams!!!!! <IMG SRC="/forums/images/smiles/shout.gif">

janna

Berichten: 4090
Geregistreerd: 08-02-01

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 18-06-01 15:14

natuurlijk doen ze het niet om mij te pesten, maar ze hadden toch wel een andere datum kunnen nemen?? Twee van de drie broers kunnen nu eigenlijk niet. Nou ja, volgende keer beter, hoop ik..

Anoniem

Link naar dit bericht Geplaatst: 18-06-01 15:51

daar zou ik dus ook helemaal van uit mijn dak gaan hoor. Daarom kan ik er dus neit tgen om afhankelijk te zijn van andere mensen Haha!

Charlotte

Berichten: 2720
Geregistreerd: 16-06-01
Woonplaats: Mierlo

Link naar dit bericht Geplaatst: 18-06-01 16:15

Ja ik snap dat je boos ben, nou heeeel veel succes in iedergeval op die wedstrijd alles komt goed zulle we maar zeggen

Vandaag even geen achterhaalde quotes

Gail

Berichten: 2349
Geregistreerd: 03-06-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 18-06-01 16:20

Ik had laatst dus ook zoiets, echt mega balen. mensen zijn al zo aardig om jouw te chauffeuren dus je kan niet echt pissig worden, maar jij kan neit starten en dat is balen! Ik denk er over toch maar eigen trailer te kopen en proberen minder afhankelijk te zijn. Geeft een hoop meer rust!

Nimber

Berichten: 25685
Geregistreerd: 10-01-01
Woonplaats: Apeldoorn

Link naar dit bericht Geplaatst: 18-06-01 16:51

mhhhh das best oliebol! ik zeg altijd ruim van te voren tegen mike wanneer ik wedstrijd heb en als ie het dan vergeet ben ik pislink hoor ik geef het ruim van te voren aan en dan een week voor tijd moet ik weer iemand zo gek krijgen me te brengen.
gelukkig heb ik een super groom die altijd mee gaat (zondag was zelfs haar moeder mee *LOL* )
en ik heb een superpappie die me dan wel brengt maar toch volgende week rijd ik zelf af voor m'n E ben ik van dat gezeik af heb ik alleen nog een voorlezer nodig mocht anouk echtechtecht niet kunnen.......

http://www.kimtelgen.nl nu ook online proefbeoordeling
Camerabeveiliging voor stal of zadelkamer? Http://www.caminadatechniek.nl

janna

Berichten: 4090
Geregistreerd: 08-02-01

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 19-06-01 09:52

Kijk, voor mij is er een klein verschil: als je een chauffeur nodig hebt om je eigen paard ergens heen te laten brengen, is het toch wat anders, dan dat je paarden voor mensen traint, en dat die paarden dan door de eigenaar naar de wedstrijden gebracht wortden. Ik heb mijn rijbewijs, en als ik hard mijn best doe heb ik ook wel een auto die een paard kan trekken, maar dan nog. Je gaat met een paard van een ander (friese ster ruin (f 40.000??)) en een auto van een ander (splinternieuwe mercedes, f 100.000??) en een trailer van een ander (ehh, 15.000??) de weg op. Op vreemd terrein gebeurt er toch sneller wat dan als je gewoon thuis blijft. Ik ga dan maar liever niet. Stel dat er wat gebeurt? Met je eigen paard is het al erg, maar met het paard van een ander helemaal. Nou ja, ik blijf het enorm vervelend vinden. Zij doen er vrij makkelijk over. Startgeld gewoon betalen, ohh, dat kan toch niet zoveel zijn?? boete? ohh, moet ook wel te betalen zijn... GRR
Gelukkig is mijn eigen paardje alweer bijna 1, dus nog even en dan kan die mee!!

Gail

Berichten: 2349
Geregistreerd: 03-06-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 19-06-01 11:57

Ja, ik snap wat je bedoelt, dat is extra dom want dan snijden ze dus zichzelf in de vingers. Ik had erg de balen omdat de gene die mij heeft laten zitten wel iemand is waarvoor ik twee jaar intensief heb gegroomd. Maar ja, zo leer je de mensen tenminste eens goed kennen. Succes in ieder geval!

akerna

Berichten: 3770
Geregistreerd: 22-02-01
Woonplaats: apeldoorn!!

Link naar dit bericht Geplaatst: 19-06-01 14:48

pfff ik ben allang blij dat ze me weg willen brengen met de hengst. en als ik zelf ergens heen wil met de hengst en hun kunnen niet ofzo, dan ga ik met de tractor en trailer of helemaal niet. of ik charter iemand anders. maar ik vind zelf dat je ze eigenlijk dankbaar moet zijn omdat ze altijd meegaan. en ok op deze manier zoals het gegaan is, is wel een beetje banketstaaf, maar toch.
(even erbij zetten Dit is MIJN mening!!)

liever eigenwijs dan helemaal geen zelfvertrouwen!


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Ahryah, Benthhh, Frummels, Gwenvd, hokke, Kyno, lientje5, Lisadliam, Lui_, m0niekkkie, maessie, NenaC, Newallure, niienn, odilekk, Punz, Vagabondo en 27 bezoekers