Krengen!?!?

Moderators: Murosch, A_nouk

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Judith_W

Berichten: 2769
Geregistreerd: 02-11-02
Woonplaats: Leersum

Krengen!?!?

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 16-11-02 20:18

Ik heb een paar onderwerpen gelezen en bijna het enige wat ik lees is dat de paarden van bokkers krengen zijn! Ligt dat nou aan mij?? Verward
Hij doet dit fout, dus is het een kreng! Extreme duivel
Hij vindt iets eng, dus is het een doos, want gisteren vond hij het niet eng, maar vandaag is hij iets frisser, dus lijkt alles enger.
Een paard is een paard en denkt als een paard, niet als een mens! Dat moet je een keer onthouden als je je paard weer een schop geeft om hem ergens langs te krijgen. De volgende keer als hij dan ergens langs moet, denkt hij dat hij weer een schop krijgt en is het voorwerp bij voorbaat al eng.
Schoppen , slaan en schreeuwen Gaaaap is vaak helemaal niet nodig. Ze snappen vaak niet waarom ze nou weer een klap krijgen.


Stinkmodder

Berichten: 7891
Geregistreerd: 24-08-02
Woonplaats: NL

Link naar dit bericht Geplaatst: 16-11-02 20:56

Vind ik ook!!!
Alleen als ik hij bijv. dom doet omdat ie langs un container of wattan ook moet en hij reageert niet egt op mijn been enzo dan tik ik hem welleens bij... wat ik echt vreselijk vind is al die kleine kinderen die hun pony aan het schoppen enzo zijn omdat ie moet stappen en zitten te zagen... Boos! blegh!!

Marije
Berichten: 3087
Geregistreerd: 16-08-01
Woonplaats: Enschede

Link naar dit bericht Geplaatst: 16-11-02 21:04

Dan doel je zeker ook op mijn topic: [VvdD] Wat een kreng!

Kreng bedoel ik echt niet gemeen ofzo hoor. Je noemt een mens toch ook wel eens een kreng, zonder dat je diegene haat ofzo? Ik ben harstikke dol op mijn meissie hoor!

En dat van schoppen, slaan en schreeuwen: je moet zo'n paard de baas zijn. Het zijn inderdaad geen mensen, maar het zijn net kleine kinderen. Daar moet je consequent bij zijn. Nee, natuurlijk niet meteen slaan, maar dit was niet de 1e keer dat Chica me uitprobeerde. Als ik nou niks had gedaan, had ze het dan niet nog een keer geprobeerd?

En heb je weleens gezien hoe paarden met elkaar omgaan in het wild? Als een paard in de kudde iets fouts doet, gaat de leider van die kudde hem heus niet kroezen ofzo. Nee, dat paard krijgt een klap of een bijt. Zo blijf je hem de baas!

Nog even voor de duidelijkheid: Ik ben echt gek op Chica en die wordt vaak genoeg bijna doodgeknuffeld Knipoog

Stinkmodder

Berichten: 7891
Geregistreerd: 24-08-02
Woonplaats: NL

Link naar dit bericht Geplaatst: 16-11-02 21:36

jah idd!!! das wel zoo!!!
hoffie is ook vaaak een dikke pieeeep of weet ik het maar ik ben wel gek op hem Knipoog

Alleen het komt soms wat anders over dan het bedoelt word.... Scheve mond

Lepeltje

Berichten: 2803
Geregistreerd: 16-04-01
Woonplaats: de keukenla

Link naar dit bericht Geplaatst: 16-11-02 21:51

Ik roep ook wel eens dat Trixie een kreng is....... En ze is ook best wel gemeen, ze probeert je raak te trappen als je haar weer eens op komt halen. Maar zo duidelijk als Trixie is, zegt ze er gewoon mee dat ze nu geen zin heeft. En terecht eigenlijk, wie zou er nu wel zin hebben in saaie oefeningen in de bak rijden. Trixie niet. Vandaar dat we zo vaak naar buiten gaan.
Ik ben eens een keer gevraagd een pony in te rijden (als zo vaak) maar deze pony zou bang zijn voor je been. Leg je die eraan, dan vlieg je er geheid af. Ik heb me er niet door af laten schrikken, ik ben nooit bang geweest voor bokkende pony's. Dus ik erop en het is ontzetted moeilijk om in draf je benen van je pony te houden, probeer het maar eens. Dus ik raak die pony per ongeluk aan, pony begint te bokken en ik hield het niet lang vol, de pony schoot me er gewoon af. En ik deed de salto en kwam zowat weer op m'n voeten terecht, zo hard bokken. Ik heb die pony nooit een kreng of rotbeest genoemd. Ik begreep hem wel eigenlijk. Ik bedoel, een pony hoeft het toch niet perse leuk te vinden dat een mens op zijn rug gaat zitten. Als ik paard zou zijn zou ik het denk ik ook niet accepteren. Waar deze pony nu heen is is me een raadsel maar hij is verkocht voor een slachtprijs. Jammer, misschien had ie nog wel voor de kar gekund.

Washbar, 100% natuurlijke shampoo uit Nieuw-Zeeland voor paarden en honden

Margreet

Berichten: 18240
Geregistreerd: 24-08-01
Woonplaats: Gooi- en Eemland

Link naar dit bericht Geplaatst: 16-11-02 21:56

Wees blij dat mensen hier even hun ei kwijt kunnen door hun frustraties te uiten. Dat is veel beter dan je ├ęcht op je paard uitleven.
Als je boos bent en je even afreageert op bokt lijkt het altijd veel erger dan dat het in het echt waarschijnlijk geweest is.

Nulla tenaci invia est via

Letizia

Berichten: 10935
Geregistreerd: 24-04-02

Link naar dit bericht Geplaatst: 16-11-02 22:06

Ach vaak is het groot spraak, maar als het puntje bij paaltje komt willen ze hun paardje nooit meer kwijd Haha!, soms moet je gewoon even je frustraties kwijd Knipoog


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Anoukloves_, Astrid_Brann, BlackClaw, Chesss, Domino_2006, Evi84, Googlebot, karin30, Loretta, miesnaom, Nico_lette, SanTi4ever, senna21, Vagabondo, Xhiske, XxMariellexX en 28 bezoekers