Ik ga NIET mee met je, als je dat soms denkt!!

Moderators: Murosch, C_arola

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
#Ymke#

Berichten: 13851
Geregistreerd: 09-01-01
Woonplaats: In het brabantse land

Ik ga NIET mee met je, als je dat soms denkt!!

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 11-11-02 00:09

Het is wel een verslag van vrijdag maargoed! Haha!

Ik dacht eens lief te zijn en bram even in de veel te natte buitenbak los te zetten. Die viespeuk vind het heerlijk om in de blub te rollen. Maar alleen is ook zo alleen, dus zijn lieve kleine vriendinnetjesjaarling opgehaalt en erbij gezet. Na een kwartiertje spelen in de regen moesten ze alweer van mij naar binnen, gemeen he! Ze hadden allang buiten gestaan, maar bram had nog niet gerolt. Dus ik door de regen, soppend met mijn schoenen door de bak die 2 dondertjes opgehaalt. Ugina (jaarling) aan het touwtje en bram los, die loopt normaal gesproken !!! altijd los mee. Maar buiten de bak sloeg hij linksaf richting wei en mesthoop inplaats van rechtsaf richting stal. Ik erachter aan met in de ene hand een merrie die eigenwijs de andere kant op wilde, en de andere hand uitgestoken naar bram's halster, die stug zijn hoofd de andere kant ophield. Voordat ik hem te pakken had stond ie al leuk met zijn vieze lijf boven op de mesthoop!! "Kijk baasje, ik ben lekker veel groter dan jij ". Tja, toen moest ik een keuze maken, Of omkeren en m'n paard met grootheidswaanzin op de mesthoop achter laten Of de mesthoop in klauteren om die bolle eruit te plukken met aan het touwtje Ugina die aan heel de andere kant grasjes wilde eten! Toch maar de mesthoop in geklommen, met ugina vrolijk achter me aan. Ik zakte echt tot m'n enkels weg ongeveer. Bram stond ondertussen de schone strootjes eruit te plukken. Eindelijk het touwtje vastgeklikt en toen weer terug klimmen langs ugina die bram nog boos in zijn neus beet! Met beide an de linkerkant terug lopen naar stal en ondertussen die twee maar kibbelen. Ugina was zo lief om het touwtje van bram even over te nemen " Neej, dat mag niet ugina" . " Maar ik wil het zo graag". " Neej Ugina, dat mag echt niet" " Ah ToeAhToeAhToe, ik ben toch heeeel lief"" Nee, afgelopen" " GRMBL, ik mag ook niks van je" .
Bram sukkelde inmiddels ergens achteraan en eindelijk bij stal aangekomen ging hij een ander paard gedag zeggen en kon ik ugina op stal zetten. Toen bram gepakt, die echt even ugina moest knuffelen en eindelijk stonden die 2 donderstenen op stal. Bram helemaaal onder de modder, met in het hoekje van zijn mond nog een strootje, en Ugina met een boze blik en nog steeds mokkend " Ik mag ook nooit wat van haar"

Where Life begins and Love never ends <3
6-5-2015 papa en mama geworden van Hanne


Cassidy

Berichten: 75551
Geregistreerd: 08-08-01
Woonplaats: Purmerend

Link naar dit bericht Geplaatst: 11-11-02 00:26

Geweldig he, die blikken als ze iets niet mogen. En hoe verleidelijk om een keertje niet zo konsekwent te zijn en het dan voor een keertje toe te laten. Met het verschil dat je de een paar stappen terug kunt doen bij de opvoeding, en nog langer bezig bent om het weer recht te zetten.

Je suis Charlie.

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie