Voor Jacqueline

Moderators: RianneH, Neonlight, Nadia, Lous, LindyH, balance

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Anoniem

Link naar dit bericht Geplaatst: 17-02-01 14:13

Joepie, weer iemand met een Fjordenbeest erbij! Vertelvertel!!!! Foto???? Waar komt 'ie vandaan, afstamming, leeftijd, wat doe je er straks mee etc. etc.... (wordt altijd heeeeeeeel erg enthousiast van Fjorden!) Ga je ook mee op Boktweekeinde, kunnen we elkaars Fjord bewonderen!!! Grtz, Sonja.


jacqueline

Berichten: 5549
Geregistreerd: 19-01-01
Woonplaats: apeldoorn

Link naar dit bericht Geplaatst: 17-02-01 14:17

Wij hebben een merrie genaamt Oliva en ze komt ergens uit de achterhoek......ze is nu 7 jaar en haar vader is Havstad.
Ik kan helaas zelf geen foto op het bokt zetten weet niet hoe dat werkt.......heb wel een foto van mijn andere pony op het bokt staan maar dat heb ik via Bart gedaan (heb dus wel een scanner), dus misschien als ik het nog een keertje vraag dat Heike of Bart hem nog een keertje voor mij erop willen zetten.
Ik denk niet dat ik mee ga met die rit (lijkt me wel heel erg leuk hoor) maar ik heb Oliva nog niet onder controle dus ben bang dat ik dan ongelukken krijg........vandaar dus dat ik zo gauw mogelijk met haar op les moet.......ze is wel 7 jaar maar pas een goed half jaar ingereden en dus nog heel onervaren.......!!!!
Ik moet trouwens altijd enorm lachen om jou verhalen met Milena, volgens mij is dat echt eeen heel gaaf dier.

Jan_324
Berichten: 6933
Geregistreerd: 09-01-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 17-02-01 16:06

jaaaaaaaaa milena lijkt me een superfjord.

hihi end at zeg ik fjordenhater..

doei gr. STeef

Anoniem

Link naar dit bericht Geplaatst: 17-02-01 17:39

Tja, hihi, wat zal ik zeggen... Ik heb de indruk dat Mileen zelf niet helemaal door heeft dat ze een Fjord is; soort permanente identiteitskrisis ofzo Lachen Maar da's niet altijd even leuk en handig. Van de week is er een meisje geweest dat graag op haar wilde gaan rijden, nou die ging dus met 600 km per uur door de bak. Gevolg: mondhoeken stukgetrokken, terwijl ik stond te brullen "niet trekken, loslaten!!!!" Nu rijd ik dus weer noodgedwongen met een hackemore. Maar eh.... ze is wel echt gaaf ja! Ben vreselijk gelukkig met m'n beessie! Groetjes!

Jan_324
Berichten: 6933
Geregistreerd: 09-01-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 17-02-01 22:13

hoi
TSskkkkk.. stomwijf.. naja kon zij ook niet weten..
Hoe werkt dat met hackamore?
Dat betekend dus geen andere mensen erop zetten! denk ik dan


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: AmenteC, bartjeminoes, candalisa, Danseresje, Eefjahh, Elegance_, Googlebot, Jos_1, kikkerdril4, MarleenM, Mendy1984, paardje2013, Silly1972 en 11 bezoekers