Lessen op lokatie :) en een heerlijke buitenrit

Moderators: Murosch, A_nouk

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Mickey

Berichten: 34643
Geregistreerd: 25-02-01
Woonplaats: Daar waar mijn huis woont

Lessen op lokatie :) en een heerlijke buitenrit

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 20-10-02 21:24

Gisteren had ik eigenlijk gewoon op stal les.
Inderdaad eigenlijk... B)

Ik had mijn zusje(=tevens mijn instructrice) gevraagd of zij nog naar het Tentenkamp wilde. Nou dat wilde ze nog wel, dus wij op eventjes naar Rotterdam. Althans dat dachten we...
Boos! ... we kwamen voor Moerdijk al in 13 km file...
Nadat we een uur verder waren en nog geen twee kilometer verder zijn we maar omgedraaid en kijken we nog wel of we maandag nog eventjes gaan.
Ondertussen belde er ook nog een koper voor een paard dat mijn zusje in training heeft, of ze konden komen kijken naar het paard.

Dus toen opperde mijn zusje het idee dat ik Laiser op zou laden en bij haar zo komen lessen. Dan kon Michel ook meteen hun nieuwe huisje zien en de stal van mijn zusje.
Zo gezegd zo gedaan. Laiser opgeladen en wij op pad. Na zo'n half uur gereden te hebben, kwamen we dan aan bij Stal Ambiance (zo heet haar stal.)
Laiser vond het wel interessant want er was heel veel te zien toen hij uit de trailer werd gehaald. Hij nam de omgeving goed in zich op, waardoor hij nog veel groter leek dan hij al is.

Tijdens de les ging het echt super. Mijn instructrise/zusje had het er over dat Laiser zoveel makkelijker was gaan lopen, ook haar vriend vond het een groot verschil met eerst.En dat deed me toch wel heel goed hoor. Maar het bevestigde ook hetgeen wat ik zelf al vond. Michel had de videocamera meegenomen, zodat ik thuis ook nog eens kon kijken hoe Laiser nu eigenlijk loopt. En dat ik dingen die in de les zijn verteld nog eens terug kan kijken.

Ik had niet verwacht dat het al zo goed zou gaan. Aan het einde van de les heb ik nog even een proefje gereden die ik over twee weken ook moet rijden. En het viel nog niet tegen het resultaat. Tong uitsteken
Na afloop heb ik laiser nog lekker lang uitgestapt en daar na weer op de trailer gezet.
En die bink stapte zomaar in het donker de trailer in, zonder moeilijk te doen. Maar ja er hing ook weer heerlijk hooi in en een lekker appel wachtte ook al op hem. Vingers aflikken

Daarna zijn we nog eventjes naar binnen gegaan en hebben daarnog wat gedronken. Ondertussen ben ik wel een paar keer gaan kijken bij de trailer, want Laisertje kan er af en toe een puinhoop van maken als hij op de trailer staat. Maar nu ging ik voordat ik ging rijden met de trailer nog maar een extra kijkje nemen, of ik toch wel een paard in mijn trailer had staan. De trailer stond immers zo stil en zonder geluiden. En warempel er stond toch echt mijn Laiser in. Zou het dan toch nog goed komen Schijnheilig
Voor foto's van de les klik hier


Vandaag heb ik een buitenrit gemaakt naar de bossen, samen met een stalgenootje.
Voordat we bij het bossen zijn, moeten we een half uurtje stappen. En laten ze nu net de haaientanden op de straat de jaarlijkse controle bij de tandarts gegeven. Er stonden nu akelige witte tanden op het wegdek. En ja daar ging Laiser met geen mogelijkheid overheen. Stel je voor dat die haai ineens te voorschijn komt.... Bloos
Maar uiteindelijk liep hij als een mak schaap achter me aan de straat over en kon ik er aan de overkant weer opstappen. (wat een held is het toch hè?
Maar eenmaal in het bos, was er (bijna) niets meer om van te schrikken. We hebben daar nog heerlijk gedraafd en een hele fijne gallop gedaan. Laiser maakte hele ruime sprongen Cool Kwijl en ik voelde hem van achter heel ver springen.
We hebben echt genoten in het bos. Samen met het stalgenootje vonden we het toch wel weer jammer dat we weer eens terug moesten gaan naar huis.

... en de terugweg, ja toen hoefden we niet langs die haai. Dus was het een makkie Cool . Thuis kreeg ik weer een lekkere verrassing en kon ik nog lekker na genieten in de wei.

Take time to do what makes your soul happy.

[RIJ-ITP] Wil jij ook een likje?


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Yahoo en 11 bezoekers