lynn helemaal happy in haar nieuwe stal

Moderators: Murosch, A_nouk

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
lynn
Berichten: 357
Geregistreerd: 18-10-01
Woonplaats: Doetinchem

lynn helemaal happy in haar nieuwe stal

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 10-10-02 09:10

Afgelopen zondag was het zover, Lynn is verhuisd. Om 9.00 uur waren we op haar oude stal aanwezig, ik heb de laatste spullen uit mijn kast gehaald en in de auto gedumpt. Daarna heb ik Lynn klaargemaakt voor de reis naar Westendorp.
Ik ging nog even het hooinet vullen, komt de vriend van de eigenaresse v/d manege naar mij toe met de mededeling dat ik geen hooi mee mag nemen, want ze waren niet goedgenoeg voor Lynn, dus dat hooi hoefde ook niet mee. Een vreemde reactie, maar je doet er niets aan. Als je al zonder ruzie weg gaat, krijg je die bijna op het eind toch nog.
Om 10.15 u kwam meneer Hofs met de vrachtwagen om Lynn op te halen, eerst liep ze er zo in, maar ook snel weer uit. Na drie pogingen bleef ze rustig staan Verward Ik heb er nog wel even over in gezeten hoe het zou gaan met reizen, maar ze heeft zich keurig gedragen (Lynn kan niet in een trailer staan, dan gaat ze liggen in de bochten).
Samen met Eefje ben ik met Lynn in de vrachtwagen naar Westendorp gegaan en mijn moeder heeft haar oude stal uitgemest en schoon gemaakt.
Bij aankomst op de nieuwe stal kwam ze rustig uit de wagen en heeft ze een haar nieuwe stal bekeken (4 x 3,6), na een minuut of wat is ze rustig gaan eten van haar hooi.
Ze heeft het echt naar haar zin darren ik ook, de mensen zijn aardig en er wordt niet de hele dag geroddeld over alles en iedereen.

Zaterdag Gelderse met Leonard:)


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: :)Ikkuh:), AhrefsBot, Black_Devil, callass, herous, marygoround, silkemickey, siloux, Terrydr, xelle, xKatinkii, xxCYNNxx en 31 bezoekers