We krijgen een stal

Moderators: Murosch, A_nouk

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Pjelk

Berichten: 1957
Geregistreerd: 06-06-02
Woonplaats: Warffum

We krijgen een stal

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 04-10-02 22:35

HET GAT EN DE MOUNT-EVERST.

Vanddag zijn we begonnen met de stal voor Beau en Yngvar (Yngvar is het bijna-eigen veulentje van Eva (dovish op Bokt). Vanochtend kwam een kennis al vroeg mert de kraan om het gat te graven. Daarna ook maar even met de zelfde kraan de hooibult die er al jaren lag platgeveegd.
Toen dat gat er toch was moest er ook maar zand in dus mijn vader had gelijk maar even een bedrijf in de buurt gebeld of die wel zand konden brengen. Dat kon vanmiddag nog dus kwamen ze aan met een dikke vrachtwagen. Imk had net met Beau gemend en toen snel maar even alle tuigonderdelen van hem afgepukt en in de wei gezet. Komt je zand eindelijk sta je daar weer in de weg met je pony...
Daarna werd het lastig want de zandvrachtwagen moest achteruit het hek ingereden worden. Dat paste net maar de grond was te zacht en dus kwam de zandbult PRECIES voor de uitgang van de paarden wei... Nu is dus het hele weidepad gebarricadeerd en de paardjes zijn opgesloten Kusje .
Zij schenen het zelfs trouwens niet zo erg te vinden. Meteen de neuzen het zand in `wat schotelt ze ons nu weer voor?`. Dus heb ik er, om een zandkoliekje te voorkomen maar een draadje tussen gezet.
Binnenkort (hopleijk HEEL snel) komt dezelfde kennis weer om de bult in het gat te scheppen met de kraan. Veertien kuub is best veel om te kruien...


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie