Jullie manier van houden van???

Moderators: Murosch, A_nouk

 
 
Tiko

Berichten: 3706
Geregistreerd: 17-11-01
Woonplaats: Utrecht

Jullie manier van houden van???

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 25-09-02 20:27

Ik hoor vaak mensen: Ik houd zoveel van mijn paard dat het pijn doet!
Ik zou willen dat ik dat zo voelde, ik twijfel wel eens, of ik nou echt van Tiko houd. Ik wil dat het zo is, maar ik zou soms zelf willen dat er iets gebeurt waardoor ik er achter kom DAT ik ech van hem houd.
Ik denk wel eens (eerst zelfs vaak) ik verkoop hem!
Mijn eigen lieve paarjde, die ik zomaar wil verkopen....
Begrijp nie verkeerd, ik doe tiko nie zomaar weg, maar soms denk ik, schiet het ongewild door mijn hoofd. Toen ik begon met endurance rijden dacht ik.....stel ik koop nou een dravertje of een arabiertje
Nu ik me toch op de dressuur wil storten kijk ik jaloers naar die super bewegende nrpsjes!

Anderzijds ben ik helemaal over de toeren als er iets fout is met Tiek. Als hij zich k*t voelt, of een wond ofzow heeft, sta ik al te janken Frusty

Soms zou ik willen dat er iets ergs gebeurt waarbij ik er achte kom hoeveel ik van Tiko houdt. Natuurlijk wil ik dat nie echt....beetje vaag gevoel, ik legde het aan mandy uit, die snapte het, maar die snapt me bijna altijd Lovers ......maarja, klinkt vaag.

Wat voor manier van houden van ervaren jullie bij jou paard???

Tiko is BOKTTINKER 2003!!


SAKKIA

Berichten: 16647
Geregistreerd: 04-10-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 25-09-02 20:38

Kijk dat heb ik in eht begin ook wel gehad. Tot dat ze kreupel werd en de DA kwam en haar pijnstillers spoot. Als ze die zelfde avond nog kreupel was moesten er foto's gemaakt worden als ze goed liep was er niks aan de hand en moest ze een paar maanden het land op.
Ik ben nog nooit zo zenuwachtig geweest en toen ik zag dat ze goed liep stond ik gewoon bijna te janken. Oh wat was ik blij zeg. Toen had ik haar net een paar maanden en heb toen ook vaak gedacht van dit gaat niet goed. Maar van af toen gaat het perfect en wil ik haar echt niet meer kwijt

Mar2lin
Berichten: 1833
Geregistreerd: 26-09-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 25-09-02 20:46

Ik heb natuurlijk Leo, geen schoonheid om te zien, ook niet om te rijden, absoluut niet! Maar ik heb wel als hij bijvoorbeeld los in het paddock staat in het zonnetje en ik zit op de bakrand... en ik roep hem, hij reageert meteen, ik krijg dan gelijk een trots gevoel... Ook met rijden is hij niet de beste en de makkelijkste absoluut niet, maar zodra ik hem ook maar een klein beetje rond heb, groei ik van trots! Terwijl er soms mensen aan de bakrand staan van... moet je dat paard zien lopen, zo stijf als een plank, en absoluut niet rond! Maar de mensen die mij kennen, leo kennen ons samen kennen, weten hoe ik me 9 van de 10 keer voel!

Daarnaast heb ik ooit een paardje gehad ter verzorg... (zie mijn prof.) waar ik stapel gek op was, alleen het koppie al! En dan zodra ik hem zag was ik weer helemaal gek op hem.... Lachen

....

joyce B

Berichten: 14735
Geregistreerd: 06-08-01
Woonplaats: Net buiten een gehuchtje bij het bos ;)

Link naar dit bericht Geplaatst: 25-09-02 21:11

Ik heb de laatste tijd zoveel pech met mijn pony dat ik verstandelijk zeg dat ik een ander paard wil, die makkelijker en gezonder is, maar ik ben er zo aan gehecht dat ik hem niet kwijt wil... Ondanks alle zorgen, stress en verdriet die het oplevert... Het is ongeveer te vergelijken met het hebben van een kind denk ik

Laui!

Berichten: 16863
Geregistreerd: 10-01-01
Woonplaats: wherever I wanna be

Link naar dit bericht Geplaatst: 25-09-02 21:17

Mijn wereld verging al als hij al 1 pas kreupel liep. Ik hing alles aan hem op, heel pennymeisjesachtig (haha). Ik ben er inmiddels achter dat dat niet de manier is. Ik vind m vreselijk gaaf, maar ik zou hem echt zo ruilen tegen Vol of Patent. Vol omdat hij iets heeft... iedereen ziet het, niemand weet wat het is. Dat beest heeft wat, charisma, uitstraling. Het is een etter, maar hij heeft gewoon wat. Patent omdat hij zo gruwelijk lief is, echt ongelofelijk, hengst, maar daar merk je niets van.
Joop doe ik niet weg omdat ik hem ook lief vind, gaaf, schattig en alles wat ik hem vroeger ook al vond. Als hij nu iets heeft knijpt m'n keel al dicht... als het maar niet.... Maar aan de andere kant, als hij goed loopt zit er minstens 24 uur een grijns van oor tot oor op mijn gezicht geplakt. Ik weet dat ik uiteindelijk wel een beter paard wil, eentje zonder gebreken (Patent of Voltrack), maar aan de andere kant: It's terribly good for as long as it lasts. Nu heb ik nog plannen met hem, als het mis gaat, soit, maar als het lukt. Nou, dan is het erger dan als het met Vollel lukt. Als ik met Joop iets presteer, nou, dan zit ik in de 7e hemel en dan kom ik er echt nooit meer uit!

"Restaureer je kerk / Stuur je kinderen ten oorlog / Lees handen tot je blind bent / Maar red mij niet " - Maarten van Roozendaal

I'm livin' the dream | Interessante dingetjes

Tiko

Berichten: 3706
Geregistreerd: 17-11-01
Woonplaats: Utrecht

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 25-09-02 21:45

Kijk dat heb ik ook wel met Tiko!
Spring tiko op springles als enig foutloos, of loopt hij een heel uur lekker nagevelijk, tja, sla dan die grijns maar van mun bek!

Maar toch...somsheb ik vandie momenten.....Wat heb ik nou aan zo'n tinke?!

Tiko is BOKTTINKER 2003!!

nastyexplosive

Berichten: 280
Geregistreerd: 06-06-02
Woonplaats: Den Haag

Link naar dit bericht Geplaatst: 25-09-02 21:53

Ik heb twee jaar een verzorgpaard gehad waar ik echt wel veel van hield, ik had niet iets nodig om te weten wat ik voelde. Helaas kwam dit iets wel. Ze werd na twee jaar afgemaakt, nu twee jaar later hou ik nog steeds van haar en doet het pijn. Ik heb een tijdje geleden op bokt een verhaal geschreven over/voor haar. Hierin heb ik mijn liefde voor haar proberen te beschrijven, lees het eens, misshien kan je vergelijken met wat jij voelt.
[PP] Voor Cavalle, omdat ik van je hou.

Greetz

TK: Cavallo Pirouette kalfsleren laarzen met brede kuit *nieuw* http://www.bokt.nl/markt/ad/34070/tk-ca ... kuit-nieuw
TK: Gore-Tex regen jas+Lumberjack schoenen http://www.bokt.nl/markt/ad/34067/tk-go ... k-schoenen

Avanti

Berichten: 13393
Geregistreerd: 14-02-02
Woonplaats: ridderkerk

Link naar dit bericht Geplaatst: 25-09-02 22:38

Ik hou echt van Avanti, jammer genoeg zie ik haar nu niet zo vaak meer want ze staat op de manege een half uur fietsen en ik zit ook op school en heb nog verzorg paarden.
En als ik naast haar loop in de beginnes les loopt ze me achter na een dan kunnen ze kinderen doen wat ze willen ze komt naar me toe, dat vind ik zo lief! Ik had al gelijk toen ik haar zag iets van wat een leuk ding, ze is wel veel rustiger geworden en je kan haar nu ook overal aaien. Het kikt gewoon super.
Ik vind het wel heel erg jammer dat ik niet meer op haar mag rijden, maar dat maakt me verder niets uit avant blijf gewoon me lieveling altijd!

Verder hoop ik dat ik met mijn verzorg pony Bunny ook een goede band krijg, maar daar voor ken ik haar nog te kort!

Marije_jiplover

Berichten: 20152
Geregistreerd: 14-01-02
Woonplaats: Ergens onder de zon...

Link naar dit bericht Geplaatst: 26-09-02 09:14

Maar je hebt Tiko toch destijds niet voor niets uitgezocht? En als je uiteindelijk toch wat met hem bereikt in bv. de dressuur, dan is het toch nog veel gaver dan wanneer je dat met een nrps doet?
Heel veel plezier nog met jouw eigen Tiko.

/3 Jip en Elmo mijn hemel op aarde, Duvel en Estor mijn stars in heaven /3
Om vreugde te kunnen vermenigvuldigen, moet men haar delen
Je kunt de richting van de wind niet veranderen, wél de stand van de zeilen.

Percy
Berichten: 11086
Geregistreerd: 04-09-01
Woonplaats: België

Link naar dit bericht Geplaatst: 26-09-02 09:15

Er is een paard in mijn leven geweest waar ik zo verschrikkelijk veel van gehouden heb dat het niet meevalt om van een ander paard evenveel te gaan houden. Inmiddels is hij even lang dood als ik hem gehad heb (10 jaar) maar nog steeds mis ik hem heel erg.
Ik hou wel van mijn andere paarden maar anders. Met mijn Tinker ben ik na 3 jaar nog steeds een band aan het opbouwen. Ik hou van hem maar wat ik met Ringo had, dat is er (nog) niet.
Mijn Tinker heeft wel veel karakter, dat vind ik belangrijk in een paard. Een paard wat altijd braaf doet wat ik hem vraag zonder dat je merkt of het er wel of geen plezier in heeft is een paard waar ik nooit een band mee zal kunnen opbouwen.
Mijn Tinker laat duidelijk zijn ongenoegen blijken wanneer hij te weinig aandacht heeft gekregen of wanneer hij ergens anders niet blij mee is. Daar tegenover staat dat hij extra zijn best doet wanneer hij wel veel aandacht krijgt. Hij is ook nog gruwelijk jaloers dus er is wel degelijk een zekere band tussen ons, ik merk in elk geval dat ik er iets toe doe in zijn leven.

Sinterklaas kapoentje, gooi wat in mijn schoentje
http://www.concertplus.nl https://www.facebook.com/#!/concertmeteenplus

Missouri
Berichten: 4940
Geregistreerd: 10-09-02
Woonplaats: Under Construction

Link naar dit bericht Geplaatst: 26-09-02 09:59

Missouri was een Pennyverhaal. Voor 100 piek van de slager kopen, mishandeld, verwaarloosd. Geen land mee te bezeilen!!! Tja, ik was 13 en MOEST haar hebben... een half jaar later, hoe raad je het, een veulentje.
Maar er wel alles Z mee worden, een aantal keren provinciaal en Ned. kampioen, 10 jaar lief en leed delen. Soesje was mijn schatje en ze was heilig, nog steeds trouwens. Daar was ik echt gek mee. Ik mis haar wel, dat keiharde gehinnik als ze mijn auto al hoorde, en al die gekke acties. Voor mij was er geen betere, leukere, lievere.
Maar met Soesje is ook het grootste deel van het pennykind in mij heengegaan.
Silly is ook leuk, lief, mooier, groter, beter. Ze hinnikt ook als ik aankom. Ik ben heel erg gek met haar, maar het wordt nooit meer zoals vroeger met Soesje.

"Als je doet wat je altijd al deed, krijg je wat je altijd al kreeg." (Tineke Bartels)

cicero
Berichten: 439
Geregistreerd: 11-04-02

Link naar dit bericht Geplaatst: 26-09-02 10:42

Ik hou heel veel van mn paardjes. Lovers
Ik geniet elke dag van ze, ik heb anderhalf jaar terug mn paard in moeten laten slapen. En ik zal je zeggen dat het nog elke dag pijn doet. | Verdrietig ( elke dag denk ik aan hem. En ik zou er niet aan moeten denken dat ik nu mijn 2 beesies kwijt zou moeten.
Eigenlijk betekenen ze haast alles voor me.
En het is zo dat je iets pas mist als het er niet is..........

komt het vandaag niet, dan komt het morgen

bibi
Berichten: 306
Geregistreerd: 28-05-02
Woonplaats: noord-Holland

Link naar dit bericht Geplaatst: 26-09-02 11:43

Ik herken dat heel erg wat je zegt dat je soms zegt "ik verkoop hem"
Vroeger had ik een pony en ik kon echt lezen en schrijven met dat beest, ze moest helaas ingeslapen worden,dat is nu al 6 jaar terug en ik denk nog steeds weleens aan haar.
Daarna heb ik 2 jaar ook niks meer gedaan, gewoon omdat ik niet vond wat ik zocht.
Uiteindelijk weer begonnen en kocht ik 2 jaar geleden landor, toen ik hem zag was ik verkocht, alleen al dat koppie!
Maar ja ik ben ook al anderhalf jaar met hem bezig om hem goed te krijgen, nu gaat het redelijk, maar rijden is zo moeilijk en vermoeiend op hem, dat ik soms jaloers naar andere mensen zit te kijken hoe fijn hun wel niet rijden...
En ik denk niet dat hij ooit zo fijn zal lopen, maar elk stukje dat hij fijn loopt ben ik trots op hem en ik weet dat ik hem nooit zal weg kunnen doen.
Onze band is gewoon heel sterk en het rijden heb ik maar op een lager pitje gezet, het is even niet anders.
Maar als ik dan op iemand anders zijn paard rij, heb ik het weleens eens moeilijk, daar lukt het wel mee en mijn eigen paardje is voor geen meter te rijden... Huilen
Maar goed, dit weet hij ook en geeft me juist heel veel terug met andere dingen en laat iedereen duidelijk merken dat ik zijn baas ben en niemand anders en dat is toch wel heel lief om te zien....

Maar als je plezier hebt met je tinker en trots bent op de stukken dat het goed gaat, is dat toch prima?het kan altijd beter en fijner, maar je paard heeft weer andere kwaliteiten die andere paarden weer niet hebben...

Lisette

Berichten: 2676
Geregistreerd: 10-01-01
Woonplaats: Veldhoven

Link naar dit bericht Geplaatst: 26-09-02 12:02

Tja hoe voelt dat houden van je paard.... mijn omschrijving je voelt het in je buik dus bijna net zo'n kriebels als je verliefd bent. Echt een pennymeisje maar dan van 29. Ik ben gewoon ontzettend gek en trots op Barbiano ook al zal hij nooit naar mij hinniken en niet van knuffelen houdt. Maar gelukkig vergeet hij dat laatste steeds vaker. Daarbij is hij heel fijn onder het zadel en op en top betrouwbaar. Voorderest is het gewoon een echte vent. Ik snap ook niet dat zijn oude eigenaresse hem weg heeft gedaan omdat hij te braaf was......

abby
Berichten: 1626
Geregistreerd: 31-01-02

Link naar dit bericht Geplaatst: 26-09-02 13:30

Ik denk dat ik heel goed begrijp wat Percy schrijft over Ringo... Ik houd ontzettend veel van Meagan en weet zeker dat het heel moeilijk wordt ooit van een ander paard net zoveel te houden. Om die reden zal ik dan ook nooit weer een Tinker kopen! Niet een ziet eruit zoals zij en niet een zal op haar lijken qua gedrag, temperament en mogelijkheden. En ik denk dat je toch heel onbewust blijft vergelijken als je eenmaal dat ene speciale met een paard hebt gehad...

Navy

Berichten: 4501
Geregistreerd: 10-03-01
Woonplaats: Voorthuizen

Link naar dit bericht Geplaatst: 26-09-02 17:36

Mijn manier van van Navy houden ken je wel. Daar komt niemand tussen en dat zal altijd zo blijven. Er is niemand, of niets, wat mij meer heeft geraakt dan mijn kleine mormeltje. Niets of niemand heeft mij zo goed gesteund, tijdens ruzies, verdriet en zelfs zelfmoordpogingen. Niets of niemand anders zal mij ooit dit gevoel kunnen geven. Niemand zal mij ooit zo goed kennen als haar, want zij kent mij echt door en door. Voor niemand zal ik ooit zoveel respect kunnen opbrengen als voor die kleine vechter.

Ik begrijp inderdaad heel goed wat je bedoeld. Ik heb veel meer meegemaakt met Navy, en ik heb (denk ik) meer periodes gehad waarin het écht goed fout met me ging. Had ik dat alles niet gehad, had ik nu waarschijnlijk anders tegen haar aangekeken. Vooral het welbekende moment dat zij in de sloot lag, en steeds dieper en vaster werd gezogen, en ik er bijna in was gesprongen om mét haar dood te gaan heeft mij doen ervaren wat een belangrijke rol zij vervuld. Een onvervangbare rol. Zij neemt een heel groot deel van mijn leven, mijn hart en mijn gedachten in. Zonder haar leven, lijkt zo onmogelijk..

Ik kan gewoon niet onder woorden brengen wat ik precies voor haar voel. "Houden van.." lijkt zo vanzelfsprekend, het voelt als meer dan dat. Houden doe ik van mijn hond, mijn vrienden, Tiko.. Dit is gewoon veel groter, veel ´intenser´. Het lijkt inderdaad pijn te doen Haha! Af en toe, als ik ´s avonds op bed lig, en denk aan bijvoorbeeld de wedsrijden, wat we daarvoor hebben gedaan, wat we mee hebben gemaakt, de hele historie zeg maar, dan kan ik echt onophoudend huilen. En niet een traantje, maar gewoon helemaal overstuur raken eigenlijk. En waarom? I don´t know..

Dat jij van Tiko houdt, daar geloof ik heilig in. Dat weet ik gewoon Haha! Of dat net zo groot is als mijn liefde voor Navy? Dat weet ik niet. Misschien dat je hem inderdaad op een dag verkoopt, maar dan met als hoofdreden dat hij niet aan jou eisen/wensen voldoet, en je hem dus een beter huis wilt geven. Want hem verkopen omdat je hem ´zat bent´ doe je niet. Ik ken je, en hij hoort gewoon bij je!

Maar, ik ga niet weer sentimenteel doen ( Knipoog ).. Moeders heeft patatjes en kroketjes gebakken Vork dus ik ga gauw naar beneden..

Endurance: je paard, jij, een prachtige omgeving en heel veel kilometers worden samen één.

Pink_Horizon

Berichten: 19828
Geregistreerd: 11-03-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 26-09-02 17:54

Over Pinky twijfel ik totaal niet.
Natuurlijk heb ik dagen dat het tegen zit maar ik heb er nadat hij gecastereerd is nooit meer aan gedacht hem te verkopen.

Toen hij puberaal begon te worden en mij pijn ging doen was het anders.
Toen heb ik er 1 keer serieus over gedacht hem weg te doen. Maar ik voelde dat het goed ging komen. Mijn hoop bleef de casteratie maar die heb ik toch tot zijn 2e uitegsteld.
Een half jaar lang ging ik dus geregeld met tegenzin.
Naja, ach, het was een veulen dus veel kon ik er toch niet mee maar als je je ergert aan je pony dan is het niet leuk.
Toen hij gecastreerd werd en van stal verandere veranderde mijn en zijn leven. Hij werd lief en ging naar me luisteren, kreeg respect voor me en werd handelbaar.
Nadat ik van stal gewisseld ben (hij was bijna 2) heb ik er geen minuut, nog geen seconde aangedacht om hem weg te doen.
Hij is precies de pony die ik geweldig vind.
Hij werkt voor me en is braaf wanneer dat nodig is.
Verder ziet hij er super mooi uit (en ik ben niet de enige die dat vind Tong uitsteken)
en daar kick ik toch ook zeker wel op.
Het is gewoon mijn trots, mijn pronk.

Af en toe zou ik wel willen dat hij wat geduldiger was. Lekker knuffelen is voor hem niet (iig nauwelijks) weggelegd.
Om poetsen geeft hij weinig. Alleen als ik ga zitten bij zijn borst en hem daar zacht ga poetsen dan komt hij kusjes geven en kroelen. Verder vind hij knuffelen niet stoer }>
En iets meer gedult als hij eten krijgt ofzo, dan zou hij dwars door me heen lopen. Maar dat zijn we nu streng aan het trainen Extreme duivel

Trotse mama van dochters Svenna & Loys
Voorlopig paardloos!

jilleroo

Berichten: 5616
Geregistreerd: 03-09-02
Woonplaats: Zwollywood

Link naar dit bericht Geplaatst: 26-09-02 18:18

ik houd wel van mijn paard. toen hij achterover lag in de trailer ben ik nog nooit zo bang geweest.
maar ik ben zeker geen manegemeisje wat om de haverklap om de nek van mijn paard hangt...
een klopje is agoed enverder niet zeiken


WARNING: The above post may contain sarcasm and/or sophisticated satire. Any psychological damage sustained is purely your fault!

carola

Berichten: 8097
Geregistreerd: 18-04-01
Woonplaats: Putten

Link naar dit bericht Geplaatst: 26-09-02 18:25

Ik hou niet van m'n paard. Bot misschien, maar als ik in geldnood zou komen, en hem zou moeten verkopen, jammer, maar dan moet dat. Ik vind het wel fijn om hem te hebben, om te rijden. Tis een verschrikkelijk gaaf paardje, echt een (naar mijn mening) heerlijk en mooi dier waar ik niet zo 1,2,3 een tweede van zou vinden.
Maar die tweede (en derde, en vierde, enz...) bestaat vast wel, en aangezien hij leuk kan lopen, zal hij ook wel een goed tehuis krijgen als hij verkocht zou worden.
Maar dat doe ik voorlopig nog niet! Eerst eens kijken hoe ver hij kan komen.

Ik heb hem trouwens gekocht omdat hij anders zeer waarschijnlijk bij de slager zou eindigen. En uiteraard omdat ik hem leuk vond, mooi vond lopen en goede papieren had. Maar eerlijk gezegd... Als ik verder had gezocht, had ik hem 10 cm groter willen hebben. Maar de bloedlijnen en gangen vind ik nog wel steeds geweldig.

Eindig niet, maar begin! (quote Dorine)

Joyce

Berichten: 6330
Geregistreerd: 02-05-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 26-09-02 18:50

ik heb dribbel ook meerdere keren willen verkopen vorig jaar. Dat was zo'n beetje het zelfde als wat pinky_girl zegt, toen hij mij pijn begon te doen. Maar ook bij hem is dit alles goed gekomen en nu twijfel ik dus echt nooit meer of hij weggaat. ik hou hartstikke veel van die uk en zou geen andere pony ipv hem willen hebben.

steeffie

Berichten: 2339
Geregistreerd: 23-05-02

Link naar dit bericht Geplaatst: 26-09-02 19:11

Ik heb Sher nog maar 1,5 maand, maar ik hou al onwijs veel van haar. Ik heb ook eigenlijk nooit echt problemen met haar, meestal is ze onwijs braaf, komt altijd naar me toe in de wei enzo, het is gewoon een schatje. Mischien hebben we wel niet zo'n band als iemand die zijn paard al 10 jaar heeft, maar toch is ze heel speciaal voor mij. Waarschijnlijk ook omdat ze mijn eerste eigen paard is. In ieder geval gaat ze nog lang niet weg!

Amanda
Hoofd Nieuwsredactie

Berichten: 73866
Geregistreerd: 01-06-01
Woonplaats: Hoeksche Waard

Link naar dit bericht Geplaatst: 26-09-02 19:15

Ik verzorg Naoh nu iets van 8 maanden.
In de vakantie dus een half jaar. Niet echt lang dus. En dat zei ik ook steeds, het is te kort om echt van 'm te houden enzo.
Tot Nathalie tijdens mijn vakantie belde dat hij HKO fase 3/4 had en dat ze hem opgegeven hadden. Verschrikkelijk.
Ik zat in Friesland en kon nergens heen. Ik was zo machteloos en voelde me zo verdrietig. Tot ze later opbelde dat ze naar België zou gaan met hem, naar AdB. En het ging allemaal goed!
Ik was zo blij, dat is gewoon niet te beschrijven.

≈≈≈ ...paarden zijn de spiegel van onze ziel... ≈≈≈
★ Jim ★ L4+29

Hoe komt het dan toch dat ik zo'n eigenwijs stuk vreten heb? :')
Gezellig en knus dijkhuis te koop. Ideaal voor starter! https://www.funda.nl/koop/s-gravendeel/ ... rstraat-6/

Macario

Berichten: 5779
Geregistreerd: 18-08-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 26-09-02 19:47

ik verzorg isatie nou denk ik ook ongeveer een half jaartje? nee veel minder. een par maanden.. 2 of 3 denk ik?? nou in ieder geval hou ik super veel van haar!! ik kan echt uren met haar staan knuffelen en ik zal de eerste zijn die (zo goed als het lukt) haar eerlijk zal rijden. soms denk ik wel eens hou nou eens op rotbeest, maar dat is een moment als ze met een doortrapte kop niet uit de wei wil komen op voor mij een belangrijk moment. nouja dat soort dingen. maar ik zou haar echt voor geen 100000 kwijt willen als vzpony!

Zeg liever: "Ga maar" "Dat is leuk" en "Moet je doen."
Want kijk me lachen, man.

Avanti

Berichten: 13393
Geregistreerd: 14-02-02
Woonplaats: ridderkerk

Link naar dit bericht Geplaatst: 26-09-02 20:04

carola schreef:
Ik hou niet van m'n paard. Bot misschien, maar als ik in geldnood zou komen, en hem zou moeten verkopen, jammer, maar dan moet dat. Ik vind het wel fijn om hem te hebben, om te rijden. Tis een verschrikkelijk gaaf paardje, echt een (naar mijn mening) heerlijk en mooi dier waar ik niet zo 1,2,3 een tweede van zou vinden.
Maar die tweede (en derde, en vierde, enz...) bestaat vast wel, en aangezien hij leuk kan lopen, zal hij ook wel een goed tehuis krijgen als hij verkocht zou worden.
Maar dat doe ik voorlopig nog niet! Eerst eens kijken hoe ver hij kan komen.

Ik heb hem trouwens gekocht omdat hij anders zeer waarschijnlijk bij de slager zou eindigen. En uiteraard omdat ik hem leuk vond, mooi vond lopen en goede papieren had. Maar eerlijk gezegd... Als ik verder had gezocht, had ik hem 10 cm groter willen hebben. Maar de bloedlijnen en gangen vind ik nog wel steeds geweldig.


Hoe kan dat nou, niet van je paard houden, dat gebeurt toch vanzelf als je hem zovaak ziet?

Tinne

Berichten: 13717
Geregistreerd: 07-11-01
Woonplaats: Zundert

Link naar dit bericht Geplaatst: 26-09-02 20:04

Ik heb Ivanka nog maar net (sinds 3 juli jl.) Maar ik houd echt veel van haar, moet wel eerlijk zeggen dat een maand geleden ofzo op het punt heb gestaan om haar toch te verkopen, maar dat kwam door iets anders Scheve mond

Nu weet ik gewoon dat ik Ivanka nooit meer weg wil doen, ik houd echt van haar, hoeveel ik van haar houd is gewoon niet te omschrijven...

Klinkt misschien stom wat ik nu ga zeggen, maar nu staat ze nog 24/7 buiten, en net als vannacht stond het best hard te regenen. En dan schrik ik opeens wakker en dan denk ik: "zou ze nu wel aan het schuilen zijn?". Is echt heel stom ik weet het, maar ik denk daar toch aan...

Ik houd echt veel van Ivanka, ook al ken ik haar nog maar net Lovers


Wie is er online

Gebruikers op dit forum: blackpromise, Googlebot, Vagabondo en 6 bezoekers