Utrechtse Paardendagen

Moderators: Berdien, Murosch

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Riëtte

Berichten: 5201
Geregistreerd: 26-02-01
Woonplaats: Bovensmilde

Utrechtse Paardendagen

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 22-09-02 18:55

Daar zijn marc en ik vandaag dus heengeweest. Voor het eerst dat we naar een paardenevenement ver van huis gaan met de auto (meestal met de trein, want dat is toch relaxter). Maar goed, de treinen zijn zo duur geworden, en bovendien moesten we dan ook nog verder met de bus, dat we zoiets hadden: we nemen lekker de Sunny......
Om 9 uur zaten we in de auto, we moesten eerst tanken (pas bij de 4e pomp was het raak, de rest was op zondag gesloten ). Vlak voor elven stapten we in utrecht uit. 't was heel handig dat je al voor het parkeerterrein moest betalen, want dat scheelt enorm in de wachtrij voor de kassa's.
Toen we binnenkwamen was de eerste reactie: wat rustig, en wat staan er weinig stands. Marc gaat dus voor de gezelli mee, en vind de shows altijd maar zozo . Maargoed, bij de eerste stand meteen al meegedaan aan een prijsvraag, we kunnen een paardenvakantie winnen. Altijd goed natuurlijk. De volgende kraam zegt marc: zouden ze hier ook hertshoornolie hebben (is hier in heel drenthe niet meer te krijgen zowat), en ja hoor de eerste buit is binnen : een hele liter hertshoornolie, voldoende om Des bijna 10 jaar vliegvrij te houden 's zomers (oh, wat zullen we weer stinken!!!! Lips are sealed )

Verder hebben we de hand op de knip kunnen houden, behalve dan een broodje hamburger speciaal voor Marc. Vork . We hebben heel wat leuke shows gezien. Lambert Haanstra gaf clinics, diverse western-shows (spreekt mij sinds ik een westernzadel ook aan), heel veel verschillende authentieke aanspanningen (ook dat spreekt mij, sinds ik met mennen bezig ben).

Dus toch wel een heel gezellige dag gehad. Het optreden van nep-K3 was ee totale flop, er gingen wel wat kids heen, maar die hadden volgens mij ook zoiets va: op TV zijn ze leuker Scheve mond . Uiteindelijk zijn we om 16:30 naar huis gegaan. In Assen natuurlijk langs de MacDrive gereden Vork Haha! , en ook nog even bij het deelautootje van Marc en zijn moeder gekeken (zijn moeder had een oude suzuki, maar die is af, en ze heeft dus gister een nieuwe gekocht, die tevens onze 2e auto wordt, een deelauto dus B) )

Staat ie buiten bij de garage, met de deuren los , heb ik er dus in kunnen zitten. 't is echt een mooigie!!! Lovers Hopen dat ze hem vannacht dus niet wegjatten......


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Googlebot, Wispeltuur en 8 bezoekers