Dusssssss...slaaptabletjes uitgewerkt

Moderators: Murosch, A_nouk

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Cody

Berichten: 20725
Geregistreerd: 20-04-01
Woonplaats: Grolloo

Dusssssss...slaaptabletjes uitgewerkt

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 09-09-02 18:46

Haha!
Ja hoor, Tinka is wakker geworden!
Vandaag stormde het een beetje hier en ik had sinds donderdag niet meer gereden in verband met het Superbike evenement op de TT-baan maar vandaag wilde ik weer een lekker ritje maken.
Toen ik bij de wei het zadel erop legde begon ze te schrapen en zachte 'uhuhuhuh' geluidjes te maken *LOL* Die had er wel zin in!!!
Toen we door het TT-dorp reden was alles nog helemaal in feeststemming. Overal wapperend plastic en grote wapperende vlaggen. Afbeelding
Ze liep te snuiven en te snurken en was lekker jolig.
Bij de plas waaide het natuurlijk helemaal erg omdat het niet beschut is, en ja hoor, was iemand aan het vliegeren met zo'n ding van ruim 2 meter breed Afbeelding Haha!
Ze durfde er bijna niet langs.
In het bos zaten oa spoken en kabouters (ik heb ze zelf overigens niet gezien) dus ik vond het tijd om haar maar eens aan het werk te zetten. Ik ontdekte een leuk ruiterpad waar we een heel eind gedraafd hebben tot ik uiteindelijk achter de nieuwe wijk Kloosterveen uitkwam. Beetje ver dus en ik was bang dat ik het hele eind weer terug moest rijden maar ik ben op de gok verder gereden en kwam weer netjes bij het begin van de plas terecht. Na al dat gedraaf vond ze het heerlijk om even door het water te lopen en daarna zijn we maar weer terug naar het weiland gereden.
Gelukkig had ze toen wat minder energie, maar ze kreeg weer last van haar fobie: het verschil op de weg tussen licht en schaduw. Daar moet je namelijk tussendoor springen Haha!
Nou ja, een erg leuke rit, we zijn anderhalf uur weggeweest en allebei veilig thuisgekomen Schijnheilig

Overigens spoelt het hier nu van de regen en onweer het onwijs. Misschien dat het daardoor kwam Knipoog


jantina

Berichten: 12359
Geregistreerd: 13-01-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 09-09-02 20:40

Dat voelde ze natuurlijk aankomen, die regen en onweer.
Had je dit toch niet verwacht? Dat brave beestje, ze kan ook nog fijn peeuwen! Niets leuker dan een peeuwend paard Haha!

Riëtte

Berichten: 5201
Geregistreerd: 26-02-01
Woonplaats: Bovensmilde

Link naar dit bericht Geplaatst: 10-09-02 20:11

Lekker, he? Des heeft er ook af en toe wel zin in. 'k ga morgen weer rijden mischien ook wel richting de plas. Ik ben dan alleen wel langer als 1.5 uur onderweg (minstens 2.5 uur....) > 'k Zal je nog wel effen pb-en.

Mirte

Berichten: 2107
Geregistreerd: 18-05-01
Woonplaats: bollendorp

Link naar dit bericht Geplaatst: 10-09-02 22:59

Ja het is nu echt weer waar de paarden van frisser van worden, en met nog eens levensgevaarlijke vlaggetjes is het helemaal gegrond dat ze zich eens flink mogen aanstellen! Haha! Het zijn toch ook maar rare beesten.

Inzicht zonder handeling brengt geen verandering
*zucht*waarom begin ik steeds te laat om tentamens te leren...

Honeybee

Berichten: 8912
Geregistreerd: 10-04-01
Woonplaats: Harlingen

Link naar dit bericht Geplaatst: 10-09-02 23:06

Leuk leuk leuk! Wou je toch zo graag? Haha! Wel even wennen lijkt me... eerst zo'n half dood paard die alles maar goed vind en dan nu zo'n hittepettit *LOL* Jammer dat ik nu niet meefietste om de snelheid vast te leggen Haha! s


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Aurelia, ElineBungle, ElsieC, Ijslander12, larissa96, lemonyellie, Radical21, siloux, Thrive, Yoshimi en 34 bezoekers