O o,Jamey en mannen...

Moderators: Murosch, C_arola

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
jamylover

Berichten: 1462
Geregistreerd: 15-04-02

O o,Jamey en mannen...

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 20-08-02 10:22

Het is weer raak.
De hoefsmid moest eventjes komen vanwege een scheurtje in Jamey's hoef.Ze heeft een onwijze hekel aan mannen,dit omdat ze waarschijnlijk vroeger door een mannelijke persoonlijkheid mishandeld is.Dit bewees zij toch maar even goed.De hoefsmid kwam.Ze begon diep te snuifen toen hij gisteren toch maar weer even goed,dat ze absoluut niks met mannen te maken wil hebben.Ik zet haar vast aan een box,maar ze is met net te snel af en vliegt er vandoor.Ik laat het touw los en ga op zoek.Staat ze in de onderdijk van het heerlijke gras te genieten Bloos Haha! Stoute boef! Clown Enfin,Jamey weer meegenomen en opnieuw wou ze er weer vandoor gaan,maar dit keer was ik haar te slim af }> En ze stond dus vast.Jamey werd ondertussen gekrabbeld door de ponymerrie Astrid,omdat ze aan haar box vast gebonden stond.Jamey probeerde onze hoefsmid plat te douwen,en ging hangen en stijgeren.Ze heeft een por gehad met één of ander hoefsmeden geval. Verdrietig Maar toen ontspande ze zich wel gelukkig...Hoefje bekeken en toen was er niks meer aan de hand.
Wat moeten we de volgende keer doen? Onze hoefsmid wil haar geen pijn doen dus moeten we haar één of ander kalmerend/verdovend korreltje door haar voer doen (nee,pasta zoals een wormenkuur geval kan niet,dan gaat ze hangen en gooit ze zichzelf tegen de box aan...Ik moet ook altijd een wormenkuur door haar eten doen Scheve mond ).Toen weer terug naar stal.De stoute boef wou niet langs de smid zijn auto en ging er opnieuw vandoor.En opnieuw hield ik haar niet (als je is ziet wat voor'n hals erop zit) en toen rende ze naar stal Boos! Waar ze aan haar hooi ging knabbelen.Toen maar de hengstenketting gepakt en langs de auto geleid.
Toen ging het wel goed... Schijnheilig

Ook bewees ze maar weer dat ze een ontzettende hekel heeft aan mannen met spuiten: de veearts.De eerste keer dat Jamey bij ons kwam moest ze geënt worden (eerste enting,tetanus en influenza) omdat ze nog geen entingsboekje had.Dit werdt door een vrouw gedaan.Niks aan het handje.Vier weken later,voor de tweede enting,kwam een mannelijke vee-arts.Jamey begon weer te snuiven en is tot twee keer toe hem gesmeert.Bitchy pony Haha! De veearts moest haar oor pakken,een touw om haar lip doen en iemand anders moest haar heel goed vastpakken...En zo is het,na een half uur,toch gelukt haar te enten... }>

Jamey en mannen... Bloos Haha!


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Amparo, NoLimit_93 en 20 bezoekers