Eindelijk weer in de startblokken + meeting Cody

Moderators: Murosch, A_nouk

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Honeybee

Berichten: 8912
Geregistreerd: 10-04-01
Woonplaats: Harlingen

Eindelijk weer in de startblokken + meeting Cody

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 19-08-02 21:52

Vorige week was het zover en ben ik na een rustperiode van ruim vier maanden (i.v.m. een zeer moeilijke dracht) eindelijk weer op Maaike gestapt. Eerst heb ik haar gelongeerd en madam had er behoorlijk veel zin in. Toen toch maar aan de longe erop. Erop komen was echt een kunst aangezien ze maar niet stil wou blijven staan, maar... het is me gelukt Haha! . Iets wat wel aardig ging, al was het net alsof ik op een tijdbom plaats had genomen. Haha! Uiteindelijk twintig minuten bezig geweest in totaliteit en ze was werkelijk zeiknat. Dus.. heb haar maar lekker afgesponsd.

Vandaag heb ik wederom weer op Maaike gereden. Ditmaal in het bijzijn van Marije (cody).

Ik zou Marije om half twaalf oppikken bij het station, iets wat niet echt succesvol verliep Gaaaap Maar.. eenmaal in de auto zijn wij Drachten een beetje gaan verkennen en zijn we naar het land gereden welke ik kan gebruiken voor de evt. lease van IJsco. Iets wat nogal moeilijk ligt aangezien de kosten voor een omheining toch behoorlijk hoog liggen. Verdrietig
Hierna heb ik Marije nog even de bossen laten zien en zijn wij doorgereden naar Maaike.

Daar eenmaal aangekomen, zijn we naar het land gegaan om zowel moeder als dochter uit het land te halen. Geeske kwam ons al tegemoet, want ja.. een portie knuffels zag zij wel zitten na haar traumatische Verdrietig ervaringen van diezelfde ochtend. Vanochtend moest Maaike namelijk weer gescand worden en Geeske moest ditkeer toch maar thuisblijven. Maar... dat vond ze toch niet echt leuk. Dus... Geeske was héél erg snielig Huilen en stond erop half dood geknuffeld te worden. Voor diegenen die het zich niet voor kunnen stellen... Geeske kan niet zonder knuffels en vind alles best, al zou je haar optillen en op je schouders overal heen sjouwen.. dan zou ze het nog best vinden.. Haha!
Helaas is vanochtend overigens gebleken dat Maaike na twee keer geinsemineerd te zijn nog niet drachtig bleek te zijn. Morgen wordt ze dan ook voor de derde en de laatste maal dit jaar geinsemineerd. Op hoop van zegen zullen we maar zeggen.

Maar goed, eenmaal gepoetst, gezadeld en naar de bak te zijn gegaan, heb ik haar eerst toch maar weer gelongeerd, maar na vijf minuten vond ik het wel welletjes (ondanks het spontane boksalvo van Maaike Haha! ) en sommeerde Marije haar theekransje te onderbreken om mij even te helpen. Wederom ben ik erop geklommen en heb mijzelf en Maaike eerst toch maar vijf minuten laten longeren door Marije. Hierna losgeknipt en gaan met die banaan. Ik moet zeggen.. dat ging stukken beter! Ik hoop dat het allemaal in een stijgende lijn voortzet en ik over een poosje met wedstrijden kan beginnen.

Overigens vraag ik mij af of jullie wellicht nog tips hebben voor het opbouwen van een trainingsschema. Ter informatie.. Maaike was nog maar nauwelijks onder het zadel gereden toen ik helaas moest stoppen en haar op rust moest zetten en kent verder nog erg weinig.

Hierna zijn Marije en ik nog even voorbij een plaatselijke pensionstalling gereden en heeft Marije op afstand Minco van Minkieboy kunnen bewonderen en waarschijnlijk ook nog Ironique van Naz gezien Verward

Tot slot zijn we ook nog even naar de regionale ruitersportzaak gereden waar ik mijn toekomstige zadel heb getoont. Iets waar ik ontzettend naar uit kijk, maar helaas.. hij is nog 'niet' in bestelling. 't moet nog maar eventjes wachten. Verder nog wat rondgesneupt en maar weer in de auto gestapt.

Helaas kwamen we tot de ontdekking dat het al laat was en Marije haar bus naar huis waarschijnlijk net nog kon halen. Lips are sealed Maar helaas.. de tijden van internet waren niet kloppend met de originele tijden en de bus was al vertrokken. Verdrietig Zo goed en kwaad als het kon ben ik toen in speedytempo in achtervolging gegaan. Iets wat net buiten Drachten nog zijn vruchten heeft afgeworpen.


Overigens vandaag geen foto's gemaakt ( Verdrietig ), maar.. Marije heeft beloofd gauw terug te komen. Knipoog De volgende keer wil ik nl. foto's in teneu. Ik mag dan wel nog geen wedstrijden rijden met Maaike, maar puur foto's voor de sjeu mogen er ook wel eens zijn Haha! Schijnheilig


Sjimmy

Berichten: 17735
Geregistreerd: 09-03-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 20-08-02 07:13

Lekker dagje paard weer!
Hopelijk gaat het de goede kant op en kan je nu eens 'echt' aan de gang.

:evaw:

Cody

Berichten: 20725
Geregistreerd: 20-04-01
Woonplaats: Grolloo

Link naar dit bericht Geplaatst: 20-08-02 08:30

Jemig noem je dat nog steeds een 'meeting'?? *LOL* Haha!
Heb toch al een behoorlijk aantal keren in de bus richting Drachten gezeten voor een dierendagje. Tong uitsteken
Vond het erg gezellig gister, leuk om die kleine Geeske weer eens te zien die trouwens behoorlijk gegroeid was, niet alleen qua bouw maar ook het ego was geloof ik gegroeid *LOL* echt een knuffeltje en nergens bang voor.
Volgende keer ga ik inderdaad foto's maken als je Maaike weer gaat rijden, zag er goed uit hoor!

Dees

Berichten: 16602
Geregistreerd: 09-08-01
Woonplaats: Friesland

Link naar dit bericht Geplaatst: 20-08-02 09:23

Coool, je kan dus weer rijden? OOk met je staartbonkje?

En eh..je dromzadel is een fryso? Dees' hares komt eind volgende maand al...nanananananaaa....

Jullie mogen ook wel eens een keertje langs Neve en Paula rijden hoor...

Joleen

Berichten: 4246
Geregistreerd: 27-04-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 20-08-02 10:49

Klinkt heel gezellig! Party!! Super dat je weer met Maaike aan de slag kan en ik zal voor duimen dat het insemineren goed gaat!

Er staat een man op de bus te wachten, valt hij eraf..

Honeybee

Berichten: 8912
Geregistreerd: 10-04-01
Woonplaats: Harlingen

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 20-08-02 12:59

Dees, ik meende dat je niet thuis was, maar we zijn wel zeeeeer dichtbij je huis geweest. Mocht je de volgende keer thuis zijn, dan komen we zeker langs! Lachen
En ja.. is het antwoord op jouw vraag of het om het Fryso zadel ging. Knipoog

En Cody, je hebt vandaag echt wat gemist. Verdrietig Een verslag (+ foto's Haha! ) volgt straks nog, maar vandaag zijn we dus bij de hengstenhouder geweest alwaar ik foto's heb gemaakt van een dekkende Olof en de inseminatie van Maaike. Ook heb ik nog gereden wat vandaag echt SUPER ging. Ongeveer net als die keer dat we videoopnamen maakten! Lachen En ook daar.. heb ik foto's van. Gea heeft zichzelf er aan gewaagd mijn camera te beroeren. Zal zo kijken of de foto's gelukt zijn.

Dees

Berichten: 16602
Geregistreerd: 09-08-01
Woonplaats: Friesland

Link naar dit bericht Geplaatst: 20-08-02 13:20

Jeetje sandra, paardenporno op bokt...
Wat zeggen de moddi's daar van? }>

warren

Berichten: 336
Geregistreerd: 27-04-02
Woonplaats: Gersleat (Fryslân)

Link naar dit bericht Geplaatst: 20-08-02 16:02

Het rijden ging idd SUPER,
en volgens mij zitten er best goede fotoos tussen (hint hint).
Jammer dat ik het wijken niet heb kunnen vastleggen... maar er komen meer dagen......
San krijgt het druk, want er moet nog veel gebeuren om die merrie eronder te krijgen!
We hopen dat ze dan ook beter bespierd wordt en dan in oktober mee kan doen aan de keuring..........

fryslân boppe

warren

Berichten: 336
Geregistreerd: 27-04-02
Woonplaats: Gersleat (Fryslân)

Link naar dit bericht Geplaatst: 20-08-02 16:04

warren schreef:
We hopen dat ze dan ook beter bespierd wordt en dan in oktober mee kan doen aan de keuring..........voor de goede orde, ik bedoel hier Maaike hoor.........

fryslân boppe

Honeybee

Berichten: 8912
Geregistreerd: 10-04-01
Woonplaats: Harlingen

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 20-08-02 16:06

warren"]
[quote="warren schreef:
We hopen dat ze dan ook beter bespierd wordt en dan in oktober mee kan doen aan de keuring..........voor de goede orde, ik bedoel hier Maaike hoor.........
[/quote]


*LOL* *LOL* *LOL* *LOL* Gelukkig maar.... want als ik gekeurd moet worden kom ik nog niet eens in aanmerking voor een derde premie Haha!

De foto's ben ik overigens mee bezig en volgen later vanavond. Knipoog

Cody

Berichten: 20725
Geregistreerd: 20-04-01
Woonplaats: Grolloo

Link naar dit bericht Geplaatst: 20-08-02 18:01

whahaha *LOL* Lips are sealed sorry hoor! Haha!

Jammer dat ik de foto's niet kan zien, misschien vanaf onze andere pc wel, ben wel benieuwd. Vond Geeske het vandaag weer zo vreselijk om alleen achter te blijven?


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: BrightBren, Focussed, Jose313, Marlyy, Nynkster, Omany, Vagabondo, xFace, xSuuzerd en 27 bezoekers