Cromvoirt Valkenswaard Drunense duinen en meetings

Moderators: Murosch, C_arola

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Lielle

Berichten: 65041
Geregistreerd: 12-01-01

Cromvoirt Valkenswaard Drunense duinen en meetings

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 19-08-02 10:41

Verslag van het weekend dus. Dat begon al vroeg op donderdag met een oefenwedstrijd in Cromvoirt met Raimaer. 25 augustus gaan we voor de 1e keer B starten en ik wilde nog één keer oefenen. Het was er druk en warm, ik had wat te lang los gereden en Raimaer was daardoor een tikje mat geworden. Het springen ging toch heel goed, we hadden 90/100 cm gestart en hoewel ik hindernis 1 kwijt was en daarom een volte moest draaien was ik zeer tevreden. We hadden 1 balk en op de sprong daarna liet ze zich wel heel apart zien. Ze keek een beetje naar de grote dobbelstenen maar de sloot keurde ze weer geen blik waardig. We gaan dus vol vertrouwen naar Vught toe! Ook in de spribgles zaterdagochtend liep ze weer super, dus ik zie het helemaal zitten!

Zaterdag had ik een rondleiding gewonnen op CSI Valkenswaard. Helaas geen bekende springruiter erbij maar wel de stalmeester die ons door de stallen heeft geleid. Leuk om eens te zien, het was wel redelijk rustig op dat moment. Verder heb ik nog een stukje van de Derby gekeken en kort gemeet met Wenda en Pleasure die achter de info balie zaten. 's Avonds hadden we thuis een feestje tot in de kleine uurtjes. Dromen Slapen

Toch zondagochtend er vroeg uit want eindelijk zouden we (mijn moeder en ik) met Imker (en Veerle) naar buiten gaan. Imker kon bij ons op de trailer, en nadat Raimaer en Imker kennis hadden gemaakt (ze stonde bij elkaar alsof ze elkaar al jaren kenden) gingen we op pad naar Drunen voor een buitenrit. We hadden verwacht dat het heet en vol met dazen zou zitten maar dat viel dus enorm mee. We hebben lekker veel gestapt, wat foto's gemaakt en vooral veel gekletst. Halverwege liepen we mijn vriendje tegen het lijf (figuurlijk gelukkig) die aan het mountainbiken was, die ons al van ver hadden horen aankomen gezien ons gekakel. Bloos Clown

Na de rit de paardjes afgesponsd (gesponst?) en wat laten grazen voordat we zelf nog wat verorberd hebben op het terras. Daarna Imker thuis afgezet en zelf op stal nog Pablo gelongeerd voordat ik eindelijk naar huis kon om op de bank te ploffen. 's Avonds heb ik Van Dik Hout nog gezien in V'waard maar dat is een ander verslag.

Kortom druk en gezellig weekend geweest!

De foto's van zondag staan hier:

[ITP] Buitenrit Raimaer en Imker


Imker

Berichten: 17289
Geregistreerd: 30-10-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 19-08-02 17:42

Op zondagmorgen zouden Lielle, Marla en Raimaer Imker en mij op komen halen. IJverig als ik ben (ahum) was ik natuurlijk veels te vroeg klaar met Imker te poetsen en ik moest nog even geduld hebben.

Lielle was om 11 uur bij mij met paard en moeder en Imker en ik stonden te popelen om mee te gaan (aangezien Lielle een heeeeeele mooie nieuwe trailer heeft en we die graag uit wilden proberen)
Het was echt schattig om te zien dat Imker en Raimaer deden alsof ze elkaar al jaren kenden. Ze stonden met elkaar te neuzen en de hele dag is er niet tussen ze gegild of getrapt. Lovers

Bij de Drunense Duinen aangekomen, bleek dat onze nachtmerrie gelukkig alleen een droom was, er waren nl. helemaal (heel) weinig dazen.

Nadat we hadden opgezadeld zijn we richting bossen gegaan. Na een tijdje weet je dus echt niet meer waar je zit, dus reden we op een gegeven moment op Mountainbikepaden. (wel overigens hele mooie en niet vertrapte paden die slinger-slinger en op-en-neer gingen)

Halverwege onze rit kwamen we de vriend van Lielle tegen, Imker en ik hadden hem nog niet eerder ontmoet en dus hebben we ons even netjes voorgesteld en we hebben daar nog een goede 10 minuten staan kletsen.

De paarden besloten na een uitgebreide fotosessie dat het tijd was om te vertrekken, en dat deden we.

Het was echt een prachtige rit, we hebben ongeveer anderhalf uur gestapt, en zodoende was het voor ons en de paarden goed vol te houden.
Nadat de paarden afgezadeld, afgesponsd en een lekker appeltje gevoerd waren, zijn we zelf even naar het terras gegaan en hebben ons te goed gedaan aan een hapje en een drankje.

Ik vond het echt een leuke dag en ik hoop dat Lielle en ik snel weer op een buitenrit gaan! *LOL*

Achilles Spr. B+20 Dr. L1+21 L2+17 M1+2!!
Olivius Dr. L2+15 M1+13, M2+15, Z1+10, Z2+2, promotie naar P-paard!!!

Lielle

Berichten: 65041
Geregistreerd: 12-01-01

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 19-08-02 19:06

even voor alle duidelijkheid, het is de trailer van mijn moeder, niet de mijne! Verder sluit ik me er volledig bij aan.


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Googlebot, Tinkermuts en 4 bezoekers