Eerste 2 dagen met Grappa

Moderators: Murosch, A_nouk

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Belker

Berichten: 12033
Geregistreerd: 28-05-01
Woonplaats: Veluwezoom

Eerste 2 dagen met Grappa

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 09-07-02 19:23

Hij doet zijn naam nog geen eer aan. Grappa is een italiaanse likeur van 70 tot 90%. maar meneer is zo zoet en braaf en rustig als ik weet niet wat. Zijn ergste reactie is schrikken. Staat hij los dan draait hij weg en komt dan gelijk weer terug. Staat hij vast dan doet hij een pas naar achteren en gaat het liefst vanachter mijn schouder kijken wat er gebeurde. Een trap in zijn stal plaatsen om hooi van zolder te pakken, geen probleem. Hij staat er bij en kijkt ernaar. Poetsen, zalig. Zo veel mogelijk de borst en de hals. De rest is niet nodig. Vind hij allemaal.
Verder blijkt hij toch wel lekker te kunnen draven. De eerste keer dat ik hem zag was het meer krabbelen maar nu toont hij zich wel. Het is gewoon een lieffie. Mij benieuwen hoe hij op het zadel en een ruiter reageert. Hij heeft ooit eens 2 keer iemand op zijn rug gehad maar of dat goed ging weet ik niet.
Hij kan meer dan dat je verwacht van een 3 jarige die je zo uit het land hebt geplukt. Ooit heeft hij opvoeding gehad. Nu nog erachter komen wanneer hij is gecastreerd. Het is niet leuk voor de merrie eigenaren asl hij net 1 maand geleden gecastreerd blijkt te zijn.


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie