goed getroffen (lang verhaal)

Moderators: Murosch, A_nouk

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Macario

Berichten: 5779
Geregistreerd: 18-08-01

goed getroffen (lang verhaal)

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 26-06-02 19:50

Ik wou toch maar even kwijt dat ik het eigenlijk zo goed getroffen heb. Vroeger had ik nooit durven dromen dat ik elke dag op een pony zou kunnen rijden en dan heb ik het nog nieteens over wat voor een pony..

Eerst reed ik op boris (ik was ontzettend gelukkig dat zoiets eindelijk kon) Ik reed altijd door de polder, over de dijk etc. maar jammer genoeg zou hij weg gaan. dat wist ik trouwens ook al vantevoren. Hij was ook al best wel oud (23) en hij kon niet alles meer. had artrose etc. maar ik heb toch wel heel wat met hem bereikt vind ik. het was gewoon ontzettend leuk om op hem gereden te hebben enz. Hij heeft me ook heel goed "geholpen" met mijn angst. ik was daarvoor namelijk heel vaak bang op de pony omdat ik bang was om eraf te vallen of zoiets dergelijks. nou boris (hoe oud hij ook was) sprong nogal eens weg. ik ben er nooit afgevallen maar toch hij heeft me daardoor toch wel van die angst afgeholpen.

daarna toen hij eenmaal weg was kon ik wel bij een kennis (eigenlijk achter-familielid) van die eigenaresse een pony verzorgen.dat vond ik dus echt super gaaf omdat ik die pony al een keer had gezien enz. toen mocht ik daar dus heen en daar ben ik nu..

In het begin had ik best veel problemen met Isatie, ze wou niet uit de wei komen enz. en ik wist niet wat ik ertegen moest doen. Elke keer a;s ik erheen ging dan kreeg ik dr weer niet.
Nu is dat toch anders. ze heeft een halster om en is makkelijker te vangen (dat komt ook omdat ik haar nu door heb)

nu dus ff dat waarmee ik het zo goed getroffen heb:
-Isatie heeft Z dressuur gelopen dus kan ontzettend veel
-Ze heeft wedstrijd ervaring
-Ze is mooi
-Ze kan HAAAARRRRRDDDD
-Ik heb een "eigen strandje" aan de waal tot mijn beschikking
-Ik mag op haar rijden wanneer ik wil
-Ik mag wedstrijden op haar gaan rijden
-Ik kan elke keer door de polder rijden
-De enige kosten die ik heb is de hoefsmid
-De eigenaresse = GAAF
en ga zo nog maar even door..


ik ben gewoon ZO ontzettend gelukkig.. nu die vakantie er ook nog bij nu kan ik er al helemaal elke dag naartoe. het is lekker weer dus kan ik vaak naar het strandje.. het is gewoon ZO perfect.. maar jammer genoeg weet ik toch dat er een einde aan zal komen.. dat kan toch bijna niet anders!? Ik weet nie.. moest het gewoon ff kwijt. ik heb echt een tijdje gehad dat alles tegenzat, niks kon lukken (dat was de tijd dat boris weg zou gaan), problemen op school etc. soms besef ik opeens hoe goed ik het eigenlijk heb..

ff foto van "mijn" knolleke:
Afbeelding

Zeg liever: "Ga maar" "Dat is leuk" en "Moet je doen."
Want kijk me lachen, man.


Gast4532
Berichten: 67019
Geregistreerd: 13-01-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 26-06-02 19:54

Super voor je!!!
Leuk zeg dat je nu een bijna eigen paard hebt.

En na regen komt zonne schijn, dus misschien is de pech nu op en krijg je de komende tijden heel veel geluk.

Iig heel veel plezier met je paard Lachen

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Annemiek73, BingBot, ECM, Harvey1, Joscelyn, Lisetjj, marlonFloris, snorkel1986, Vagabondo en 20 bezoekers