Als ik Pablo wit verf zet kan hij naar Wenen

Moderators: Murosch, A_nouk

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Gast654

Berichten: 6080
Geregistreerd: 12-01-01
Woonplaats: Spaubeek

Als ik Pablo wit verf zet kan hij naar Wenen

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 22-06-02 17:16

Om te gaan solliciteren naar een functie als paard voor de Spaanse rijschool. Hij is best breed (lees dikke pens Tong uitsteken en brede boeg) dus wat typ-ex er over en het is sprekend een Lippizaner

Waarom is hij dan zo geschikt voor de hogeschool oefeningen? Nou dat zal ik je vertellen: ik heb gisteren ondervonden dat hij een leuke sprong kan maken. Hij ging recht de lucht in en toen nog naar voren ook en dat vanuit stilstand. En ik zat er op en ben er niet afgevallen. Haha!
In de wei zie je de paarden wel eens gekke sprongen maken maar hier werd ik totaal door overdonderd.
Hoe het kwam: ik had springles gehad en stopte eerder omdat ik nog naar een fuif moest. Ik was uitgestapt en stapte met Pablo naar de instructeur toe om hem even te betalen. Heel relaxt: beugeltjes uit, briefje van € 5,= in mijn ene hand en de teugels slap in mijn andere hand. Ik riep mijn instructeur maar hij hoorde mij niet en ik stond achter hem. Vervolgens besloot hij een fel blauw, plastic, opblaasbare sloot onder een hindernis uit te trekken en even uit te kloppen. Tsja en daar stond ik dus… Bloos
Ik dacht eigenlijk dat ik er af zou vallen maar na de sprong ging Pablo alleen maar even hard. Toen maar weer terug naar het slootje gestapt en hem er even aan laten snuffelen. Dat durfde hij gelukkig wel nog dus ik hoop dat hij er de volgende keer wel ook weer over durf te springen.
En de volgende keer roep ik maar heel hard ipv bedeesd te blijven. Lips are sealed

Als ik Pablo zou verven ben ik trouwens bang dat hij niet lang wit zal blijven...ik heb hem lekker gewassen vandaag en toen ik hem weer lekker in het zonnetje op de wei zetten. Zakte hij bijna onmiddelijk door de benen om te gaan rollen Cool

'They're funny things, Accidents. You never have them 'til you're having them.'- Eeyore


Cody

Berichten: 20725
Geregistreerd: 20-04-01
Woonplaats: Grolloo

Link naar dit bericht Geplaatst: 22-06-02 17:18

Hahaha een witte houd je inderdaad niet wit. Ik spreek uit ervaring met onze Leipizzaner, die kan ook van die maffe sprongen maken.
Vooral levade vind ze erg leuk.
Probleem is alleen dat ze het niet doet wanneer je het vraagt en wel doet wanneer je het niet vraagt *LOL*
Je zult je wel helemaal lam geschrokken zijn, net als Pablo *LOL* *LOL* *LOL*

Laura

Berichten: 8338
Geregistreerd: 20-02-01
Woonplaats: Midden van Gelderland

Link naar dit bericht Geplaatst: 22-06-02 17:33

Iwaldo mag ook mee als Lippi.... Zodra ik met het zadel aankomt rekt ie namelijk altijd even zijn linkerbeen (als in ' spaanse pas' ) Heb daar nog eens een leuk geintje mee uitgehaald trouwens.... zijn eigenaar was er (en die rijdt niet vaak genoeg om het truukje te kennen) Dus ik een heel verhaal dat we nieuwe soort oefeningen aan het doen waren... dus ik met het zadel anlopen, ' Waldo... spaanse pas!' en daar ging ie. Baas kijken joh, die zag zijn stoere jachtpaard al in het circus rondlopen Haha!

Nothing tastes as good as being lean feels *profielupdate*
Goed voornemen 2007: Sommige PBtjes slippen er nog wel eens tussendoor... dus mocht je geen respons krijgen; stuur svp nog eens en niet boos worden hoor Haha!


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Baileyi, Dee_Es, Nanna, Raamzicht, sannexponys, Speirs, Yahoo en 22 bezoekers