soms is wind toch wel fijn...

Moderators: Murosch, C_arola

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Pluutje

Berichten: 5583
Geregistreerd: 22-04-01
Woonplaats: Nieuwegein

soms is wind toch wel fijn...

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 21-06-02 23:00

vandaag was het weer lekker aan het waaien..vreselijk..
mijn pony haaat dat echt, dus dat wordt meestal erg "leuk".
ik ging samen met een vriendin rijden, we wilden gaan pas de deuxen.
nou...eerste rondje..wat denk je, pony wil niet de hoek door, pony is de hoek door..pony wil niet langs de lange zijde...en zo ging het fijn door..
nou, nadat we het nog even hadden geprobeerd ging ik maar even in mijn eentje rijden...
dat ging eigenlijk wel erg goed...ik was echt geƫregerd door dat irritante gedoe.
toen kwam er ook nog iemand naast de bak werken..(ze gaan een caravan neer zetten) en tja, zelfs vegen is dood eng..alleen als ik erop zit natuurlijk..
en iemand ging zijn pony poetsen, dat vond meneer toch echt..die pony bewoog zijn hoofd...goh, stel je toch eens voor...toen kwam het ringetje van het halster tegen dat waar hij aan vast stond..mijn pony natuurlijk weer helemaal in de stress...
zo banketstaaf is dat, als het waait is hij altijd zo maar als het niet waait kan er van alles gebeuren en loopt hij gewoon door alsof er niets is..
maar ik hem het vandaag voor elkaar gekregen om een voordeel te halen uit het gezeik..nou, echt voordeel is een groot woord maar oke..
ik heb hem maar gewoon heel erg voorwaards gereden en na een tijdje ging het eigenlijk best lekker..eigenlijk best wel heel erg...
hij was behoorlijk opgefokt en schrok ook wel redelijk vaak maar dan ging hij steeds alleen even in galop dus het viel mee.
toen ben ik hem maar even lekker gaan jennen, lekker veel overgangen en zijgangen Knipoog
voor het eerst dat ik in de wind op een vervelende pony wel lekker heb gereden.
het ging echt lekker, we hadden nog een stukje pas de deux gedaan en dat ging ook opvallend goed. normaal is hij nogal vervelend met pas de deuxen, wil hij ineens niet meer nageefelijk zijn, ineens niet meer een goede overgang maken en dat soort gezeik..maar vandaag ging het erg lekker, de pony's liepen allebei goed, alleen wilde leroy voornamelijk veel galoperen. ik zat gewoon in verzamelde galop en mijn vriendin in draf, ik aan de binnenkant, en perfect naast elkaar, haha.
das wel schattig, dan is hij ineens zo ijverig: koppie erop, achterhand eronder en karre maar, kijk, dan kan ik fijn rijden! Kwijl Lovers


Pluutje

Berichten: 5583
Geregistreerd: 22-04-01
Woonplaats: Nieuwegein

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 21-06-02 23:12

wat trouwens wel echt balen was is dat mijn laars kapoet is...
dat wordt met schoenen rijden, vreselijk vind ik dat...maar ja, nog altijd beter dan helemaal niet rijden..

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: A_nnee, aniquegraaf, AnniekSlijk, Fair, Googlebot, Ilayla, jampy, karelien, kitlover, MarliesR, Marrie_L, marshmellow, moonfish13, Myrthe_bz, nelske164, Nessa, Neverland, Rebecca_E, WendyLotte, Xhiske, zivazoef en 31 bezoekers