Dat is echt weer heel erg wennen

Moderators: RianneH, Neonlight, Nadia, Lous, LindyH, balance

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Dennis

Berichten: 29574
Geregistreerd: 23-05-01
Woonplaats: Wieringerwerf

Dat is echt weer heel erg wennen

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 07-05-02 18:09

Nadat het paard-rijden(met de nadruk op paard, op Dennis rijd ik bijna dagelijks) ongeveer 4 maanden op een erg laag pitje heeft gestaan vandaag weer eens gereden. Ik denk dat ik de afgelopen 4 maanden 3 of 4x d'r op heb gezeten(alleen het bos in dan).
Nimber en Dien zijn dus ook niets meer gewend. Dien laten we lekker rustig aandoen tot ze d'r veulen heeft. En Nimber mag weer aan het werk.
Das echt wennen, om na 4 maanden weer een poging tot dresuur te doen. Dus uitgebreid eerst een hele tijd gestapt, netjes voorwaarts neerwaarts zonder(!!!!)spoken tegen te komen. Toen geprobeerd om in draf het zelfde te doen. Dat ging wat minder, ik had het gevoel dat ik het hele zadel door geslingerd werd. Ik kon me niet herineren dat hij zo krachtig opgooide, het zal wel aan mij liggen.
Het begint wel weer te kriebelen om weer lekker aan de gang te gaan. Zeker nadat we een keer lekker hebben kunnen rijden zonder spoken of bochten naar links terwijl ik naar rechts wou.

Benno: dressuur M+13, vaardigheid ZZ+3 en prestatie sport-AA ☆ Deedee: dressuur Z+2, vaardigheid M+5 en prestatie sport-AA
http://www.staldenci.nl

*Als je haar voor je ogen waait, als je jas om je lichaam draait, als de wind langs wangen aait, weet dat ik je mis* - Acda en de Munnik


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 5 bezoekers