paspoort drama gaat 4e maand in

Moderators: RianneH, Neonlight, Nadia, Lous, LindyH, balance

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
astridh

Berichten: 2635
Geregistreerd: 22-04-01
Woonplaats: nh

paspoort drama gaat 4e maand in

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 19-04-02 12:15

ik had al eerder geschreven over het drama om het paardenpaspoort van Max te krijgen bij het kwpn vandaan (vanaf december bezig, begin januari gechipt en aanvraagformulieren opgestuurd). Uiteindelijk heb ik half maart een duplicaat paspoort aan moeten vragen. Ik heb er een brief bijgedaan met het verzoek het met spoed in behandeling te nemen aangezien ik al vanaf december vorig jaar bezig ben om alles in orde te krijgen en er van de zijde van het kwpn niet alles even goed verlopen was…

Twee weken daarna kreeg ik een telefoontje van het kwpn dat ze foto’s nodig hadden???? Bij een nieuw paspoort hoeft dat niet maar bij een duplicaat (waarbij de originele papieren, met transpondernummer zijn opgestuurd) is het nodig om te kijken of ik niet gefraudeerd heb Verward . Direct zelfde dag de foto’s opgestuurd.

Vandaag belde ik weer met het kwpn om te vragen of er al enig schot in de zaak zit. We hebben de foto’s nog niet ontvangen kreeg ik eerst te horen… Na mijn verzekering dat die al lang waren opgestuurd ging ze even zoeken en uiteraard kwamen ze daar boven water. De foto’s zagen er prima uit en ze verwachte dat ik met een week of 2 a 3 het paspoort in huis zou hebben. Dus ik vraag of ik daar van opaan kan zodat ik kan inschrijven voor de wedstrijden over 3 weken…. Zegt die aardige mevrouw dat ik dan over 2 weken nog even moet bellen omdat ze het dan , als het nog niet afgegeven is met spoed kunnen afhandelen. Logisch toch als ik vraag of ze het dan vanaf nu niet met spoed kan behandelen…maar wat denk ik wel, ze hebben nog meer te doen Frusty . Ik heb haar uiteraard vriendelijk bedankt, en na het neerleggen van de telefoon hartgrondig uitgemaakt voor k*t…… Het helpt niet maar dat lucht wel op Bloos .

Het leven is als een restaurant.... je krijgt wat je besteld hebt
Het leven is als een pijpkaneel...ieder zuigt eraan en krijgt zijn deel


JessicaG

Berichten: 1461
Geregistreerd: 25-04-01
Woonplaats: Gouda

Link naar dit bericht Geplaatst: 19-04-02 14:42

Duurt dat bij iedereen zo lang? Ik zou dan pertinent géén KWPN-er nemen.. *LOL* nee hoor! maar wel laks vind ik het als je er zo lang op moet wachten. Ik neem aan dat het geen grote handeling is maar zul je net zien dat jij dan net de l*l bent. Schrijf ff wanneer je hem wel hebt gehad en dan kijken we of we een record kunnen halen. Haha!
Groetjes van JessicA

Kijk voor mijn tekeningen op Instagram: https://www.instagram.com/JessGProductions

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Googlebot, Melissa0304 en 7 bezoekers