voor het eerst in de les gereden

Moderators: RianneH, Neonlight, Nadia, Lous, LindyH, balance

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Pluutje

Berichten: 5583
Geregistreerd: 22-04-01
Woonplaats: Nieuwegein

voor het eerst in de les gereden

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 13-04-02 11:28

omdat ik gister ook hayley moest uitmesten en nog naar de ruitersport winkel "moest" was ik nogal laat op stal en klaar met mesten, dus ik dacht, dan ga ik maar in de les rijden..

men was het er niet zo mee eens omdat er mensen in de les reden die bang waren ofzo..ze denken dat leroy een engert is ofzo..

nou, het kwam erop uit dat ik het mocht proberen en als hij moeilijk deed moest ik maar in de andere bak gaan rijden in m'n eentje.

nou, zoals ik hun al verzekerd had, hij was erg braaf, heeft zich echt voorbeeldig gedragen.

in het begin liep hij niet echt lekker nageefelijk, hij deed het wel, maar niet echt dat je zegt geweldig..dus ik dacht: gaan we weer zo beginnen, dit wordt een uur worstelen...

nou, dat viel echt ruze mee, al snel gaf hij echt geweldig na en ging het echt heel goed Lovers

ik vind dat ik me goed gedragen heb, ik heb meestal wel met de oefeningen mee gedaan(alleen dan met een eigen inbreng..dus niet helemaal hetzelfde..maar ach..)en ik heb alleen maar een stuk of 10 keer iemand in de weg gereden..haha.

met mijn houding ging het al wel wat beter(als hij maar goed loopt, dan heb ik tenminste tijd om op mijn houding te letten)ik zit namelijk nooit rechtop..

de les zelf, tja..wat moet je ervan zeggen he..ik heb er wel wat aan gehad wat betreft mijn houding, maar verder.. Lips are sealed

wat ik behoorlijk ergerend vond was dat die man steeds dacht te weten wat ik wilde doen..als ik ging appuyeren zei hij dat ik meer rechter stelling moest terwijl ik juist linker stelling moest..en als ik hem even opzij duwde voor mijn binnen been dan was het: buitenbeen geven, geen binnenbeen... Schijnheilig

ik heb dus eigenlijk recht op 1 keer in de week gratis in de les meerijden..nou, ik denk niet dat ik dat elke week ga doen..hooguit om leroy een plezier te doen omdat hij het zo lekker gezellig vond en weer een verliefde merrie achter zich aan had hangen, haha, hij is zo populaire...

ik had trouwens met mijn laarzen gereden, het ging wel redelijk in dat opzich, alleen bij wijk oefeningen kan ik nog niet echt goed inwerken. ik kan mijn been wel een beetje laten hangen en een heeeel klein beetje aandrijven, maar mijn been naar achter..aaaaauuuuuuwww!

sumisha heeft haar arm in het verband(ja, mijn hand is weer goed, nu heeft zij wat..)dus die kan voorlopig niet rijden dus ik zal het nog even zonder goede instructrice moeten doen(we nemen samen les van iemand van buitenaf..)en nog meer uitmesten..en misschien wel 2 pony's rijden, das natuurlijk niet zo erg...haha


Dorine
The one and only

Berichten: 4131
Geregistreerd: 09-01-01
Woonplaats: Zevenaar

Link naar dit bericht Geplaatst: 13-04-02 13:33

Leroy een engerd?
Nou ja zeg! Verward
Hoewel... ligt er natuurlijk aan wat je verstaat onder 'eng', maar goed.

Vroeger werd bij ons op de manege ook nooit vrolijk gekeken als iemand met een prive-paard in de les wilde rijden en ze kenden het paard niet zo.
Later bleek dat die drie meiden die altijd errug zuur keken, liever geen privepaarden in de les wilden omdat:
Die les de groep voor gevorderden was (nou ja gevorderden) en zij met z'n drie├źn het beste reden van de 'manegelessen'.
Wanneer er iemand anders met een 'eigen' paard in kwam rijden, voelden zij zich niet meer 'de top', en dus 'op de tweede plaats gezet'.
Gewoon jaloers dus grinnik.

Goed van Leroy dat hij zich zo braaf gedroeg!
Cerise reed laatst voor het eerst in de buitenbak bij de manege, en er reed een ander paard bij in.
In het begin keek ze elke keer wanneer dat paard langs kwam, zo grappig!
Maar na een minuut of tien was het nieuwtje eraf en kon ik eindelijk wat meer aandacht opeisen grijnz.

Net als Leroy vindt ze het reuze gezellig als er andere paarden zijn.
Nadeel: dan krijg ik priveles, kom de bak binnen, andere paarden uit de vorige les zijn bezig met uitstappen.
Ik probeer los te rijden, ze is dan eerst nogal hyper haha.
Dan ineens als je denkt: nu heb ik aandacht, NOT.... want dan gaan de andere paarden weg!
En dat is oneerlijk want Cerise mag niet eens gezellig mee Verward

Dus Cerise wil nu met Leroy een stichting in het leven roepen:
"Trainen zonder gezelligheid, daarvan krijgt de ruiter spijt! Extreme duivel "
Met in gedachten een aantal leuke bokjes grijnz...
Goed idee Leroy?
Welk paard doet er nog meer mee?

Pluutje

Berichten: 5583
Geregistreerd: 22-04-01
Woonplaats: Nieuwegein

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 13-04-02 14:52

ja, dat is wel wat voor leroy die stichting, want leroy vindt: als ik alleen in de bak ben is het zo saai weet je wel, als mijn meisje dan wil opstijgen ga ik lekker stijgeren want ik wil niet alleen in de bak!!alleen is het zo jammer dat dat kind er toch wel op gaat, ook al ga ik stijgeren...nou ja, dan maar gewoon de hele tijd hinnikken he..is ook leuk..

ik vind het onzin dat zo zeuren, want ik heb er gewoon recht op...maar ja, ze hebben nu gezien hoe braaf hij is(nou, eerder hoe braaf hij kan zijn).

maar het viel heel erg mee, die mensen in de les hebben niets tegen mij gezegt dat ze het niet wilde, alleen de instructeur zei dus dat ik als het niet lukte in de andere bak moest gaan.

alleen 1 vrouw zat in het begin de hele tijd naar mij te kijken omdat ze heel erg bang was ofzo..(het lijkt me juist als je bang bent wel handig om op je paard te letten maar goed..)de rest van de les deed gewoon normaal tegen me en ik kreeg weer lekker veel complimentjes Haha!


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: karin1994, mascha_king, Retjethorse, Sheeltje2, Simonesimone en 10 bezoekers