wat een avontuur

Moderators: RianneH, Neonlight, Nadia, Lous, LindyH, balance

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Lisette

Berichten: 2676
Geregistreerd: 10-01-01
Woonplaats: Veldhoven

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 01-05-01 12:30

Ik ben dus Barbiano een jeweetwel hengst. Ik ben ontzettend stoer hoor maar wat ik gisteren toch meemaakte. Was ik braaf in de bak aan het lopen met de moeder van mijn baasje op mijn rug. Ik moest luisteren en vond het niet allemaal even leuk. Ben ik dus braaf aan het draven komt er ineens een paard-etende duif langs gevlogen. Oeff dat was even schrikken. Tja normaal ben ik heel erg stoer maar als ik dan een beetje braaf moet lopen zijn die killerduiven toch wel eng. Voor de rest ben ik eigenlijk heel braaf gebleven. Behalve een beetje ondeugend toen ik moest stappen ja hallo daar heb ik geen zin in dus ga ik soms lekker dribbelen in de hoop dat ik weer mag draven want dat is toch veel leuker. Helaas hielp het niet en ben ik toch maar gaan stappen. Ik ben benieuwd of ik vanavond mijn zin krijg of dat er weer killerduiven zijn!!!!


LUNA

Berichten: 599
Geregistreerd: 25-04-01
Woonplaats: Overijssel

Link naar dit bericht Geplaatst: 01-05-01 12:48

Ik, Siebus een superstoere zwarte fries, ik vindt normaal helemaal niets eng hoor maar soms....

Laatst stapte ik rustig met m'n baasje door de bak en toen wou een van de afrasteringspalen me ineens aanvallen!!!!! Extreme duivel
Ik heb maar even een flinke bok gemaakt en ben hem gesmeerd, helaas moest ik direct stoppen van m'n baasje maar dat paaltje was ik nog lang niet vergeten, wat een gemeen ding zeg!!!!

Je moet de gevaren die je in zo'n bak tegenkomt niet onderschatten.

jantina

Berichten: 12359
Geregistreerd: 13-01-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 01-05-01 14:06

Er zijn inderdaad gevaren die je niet moet onderschatten!
Hebben jullie gedacht aan kaboutertjes die tussen het gras zitten? En tijgers in de bosjes?
Dan die killerduiven die Barbiano beschrijft zijn nog niets, hebben jullie weleens killer- scholeksters en kiviten ontmoet? Men, die pikken je ogen er bijna uit! Lips are sealed
Ik ben normaal heel koelbloedig, maar tjongejonge, van deze dingen doe ik het toch echt in mijn broek!

Liefs Isolda

_________________
Het grote aftellen is begonnen, nog 25 dagen.....

<font size=-1>[ Dit Bericht is bewerkt door: jantina op 2001-05-01 15:07 ]</font>

Lielle

Berichten: 65248
Geregistreerd: 12-01-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 01-05-01 14:18

en wat dacht je van zaagselpakken in de bak? Ze waren bij ons helemaal gek geworden zondag. Mijn vrouwtje liet me rondjes draven om die zaagselpakken terwijl er muziek klonk. En dan sprong ze er zomaar af, en liep ze heel hard naar die dingen toe. Tja, dat moet zij weten maar ik moest nog mee ook! Maar ik vond mezelf heel dapper en probeerde het een keertje en toen zei ze dat ik heel lief was. En daar doe ik natuurlijk alles voor (als dat zo uitkomt). Maar kennen jullie tuinslangen? Die zijn pas eng! En mensen die neuzen snuiten! Het paardenlevene is echt een hondenleven!

*snuif, blaas* Pablo

coco

Berichten: 2140
Geregistreerd: 25-02-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 01-05-01 14:27

Kennen jullie ook van die gevlekte dingen die altijd in zo'n weiland staan.Als je daar langsrijd moet je pas echt oppassen, je kan er zelfs beter niet langsrijden.

visje

Berichten: 4546
Geregistreerd: 11-04-01
Woonplaats: België (Vlaams-Brabant)

Link naar dit bericht Geplaatst: 01-05-01 14:58

tjonge tjonge, ik wist niet dat paarden konden typen... (moet ik de van mij ook dringend leren)
Knipoog Knipoog Knipoog Knipoog Knipoog Knipoog Knipoog Knipoog Knipoog Knipoog Knipoog Knipoog

LUNA

Berichten: 599
Geregistreerd: 25-04-01
Woonplaats: Overijssel

Link naar dit bericht Geplaatst: 01-05-01 14:59

Praat me er niet van...ken je die dieren die je altijd met de hele familie mekkerend staan op te wachten, als je niet oppast komen ze zo achter je aan, daarom loop ik altijd uit voorzorg maar alvast de andere kant op.

M'n baasje gaat me ook weleens met een soort regenmaker te lijf, waar dat goed voor is....dan krijg ik van dat schuimende spul opgesmeerd bah!


Hoefjes van Siebus

<font size=-1>[ Dit Bericht is bewerkt door: LUNA op 2001-05-01 16:00 ]</font>

<font size=-1>[ Dit Bericht is bewerkt door: LUNA op 2001-05-01 16:27 ]</font>

coco

Berichten: 2140
Geregistreerd: 25-02-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 01-05-01 15:58

Owja, ik ben er nog een vergeten.Van die bonte harige monsters(tinkers)die zijn ook kei eng.Ik heb er een keer 1 gezien.En als je dan wegrent komt ie nog achter je aan ook.

Thirza

Berichten: 8903
Geregistreerd: 22-02-01
Woonplaats: Nieuwegein

Link naar dit bericht Geplaatst: 01-05-01 16:06

nou zo eng ben ik niet hoor

wat wel heel eng is zijn die gevaarlijke plastikke zakken die langs de weg liggen

Nimber

Berichten: 25649
Geregistreerd: 10-01-01
Woonplaats: Apeldoorn

Link naar dit bericht Geplaatst: 01-05-01 16:18

pffffffffffffffffff wat en watjes zijn jullie zeg! die killerduiven die zijn meteen weg als je er heen snuift ze zitten wel es in de bak en als ik ze besluip dan gaan ze snel weg verdorie.
Ene weet je wat echt eng is.....
Spoken! die heb je in Apeldoorn heel veel baasje zegt dat ik me niet moet aanstellen maar ze zijn er echt hoor! het liefst liggen ze onder geparkeerde auto's en dan willen ze m'n voetjes grijpen... Of als we dan buiten galoperen zitten ze ineens in de bosjes dus dan moet ik hard naar de andere kant van het pad....
brrrrrrrr
Lottie

http://www.kimtelgen.nl nu ook online proefbeoordeling
Camerabeveiliging voor stal of zadelkamer? Http://www.caminadatechniek.nl

Dorine
The one and only

Berichten: 4131
Geregistreerd: 09-01-01
Woonplaats: Zevenaar

Link naar dit bericht Geplaatst: 01-05-01 16:25

Tja, jullie andere paarden hebben het nog simpel. Weet je wat pas eng is? Als je een andere verzorgster krijgt. Maar ik heb met deze in elk geval een leuke tijd gehad en ik zal aan elk paard dat ik tegen kom zeggen dat ze heel lief voor haar moeten zijn in de toekomst. Zucht. Zal wel wennen zijn.... ik mag waarschijnlijk dan ook niet meer op Bokt.nl
Liefs en het ga jullie goed, Pie.

Soraya

Berichten: 6875
Geregistreerd: 14-04-01
Woonplaats: Hoogvliet

Link naar dit bericht Geplaatst: 01-05-01 16:43

jeetje, sinds wanneer kunnen ook paarden typpen
Ik ga ze dat ook leren op de manege, en een typmachine neerzetten in hun stal.
Misschien weet ik dan wat ze willen!!!! Party!! Party!!

Hardcore-Soldier
Hardcore-fan#18
Respect2all

Anoniem

Link naar dit bericht Geplaatst: 01-05-01 17:17

Ha, waar jullie het over hebben ben ik helemaal niet bang voor. Ik ben helemaal nergens bang voor. Behalve voor echt gevaarlijk dingen natuurlijk zoals vuilnisbakken en kippen. En het allerbelangrijkste is dat er achter elke deur, boom, hek, struik groen marsmannetjes kunnen zitten die paarden eten! Echt waar! Ik heb het uit betrouwbare bron: ZE BESTAAN! Net als de sabeltandtijgers, al heb ik die de laatste tijd minder vaak gezien.
Hoefje,
Pablo

Dorine
The one and only

Berichten: 4131
Geregistreerd: 09-01-01
Woonplaats: Zevenaar

Link naar dit bericht Geplaatst: 01-05-01 17:46

Wist je dat die witte hekjes bij dressuurringen tijdens wedstrijden ook dol zijn op lekkere gespierde peesjes? Speciaal voor Dorine heb ik uiteindelijk wel op de hoefslag gelopen maar ik heb goed opgelet met behulp van stelling naar buiten tijdens de proef. De jury keek wat misprijzend, maar ja, HUN pezen worden dan ook niet aangevallen! Zij hebben gemakkelijk praten! Die zitten in zo'n veilig hokje. Waarom zou ik dan ook stil staan daar ergens in het midden en vriendelijk kijken? Ik stap gewoon zo gauw mogelijk weer weg! Je weet maar nooit wat er gebeurt, er liep notabene een gekloond evenbeeld van mij rond, ik zag hem in de ruiten van de kantine. Jahaaa, en ze hadden niet eens toestemming gevraagd aan mij voor dat klonen. Pas maar op allemaal voor de toekomst... en let op de ramen!
Hoefje, Pie.

#Ymke#

Berichten: 13859
Geregistreerd: 09-01-01
Woonplaats: In het brabantse land

Link naar dit bericht Geplaatst: 01-05-01 18:11

En dan zeggen jullie dat jullie het zwaar hebben . pleh. Nadat mijn baasje vreemd was gegaan en het beton had gekust waggelde ze heel raar en reed niet meer op mij Verward . Ineens was ze er vandaag ,maar ik kreeg een aai en ze was weer weg.Toen kwam er een klein minimeisje van 1 hoef hoog dat mij wou longeren, en het lukte der ook nog Grrr stom mens! }> }> Maar ik ging lekker niet rechtsom. Toen mocht ik losrennen en ineens zat er in de waterbak het monster van lochness, brr dat is eng joh. Hij was wit, met spikkeltjes en iedere keer als ik ademhaalde vervaagde hij, om daarna nog angstaanjagender met grote neusgaten terug te komen! Nooit meer daar kijken.Toen kwamen er vierbenige paarden langs,met 6 ogen, en die werden achtervolgt door mensenlijke wezens, net zoiets als mijn baasje, en die zaten op een wielending en riepen heel hard jiiaaahhhaaa,geen wonder dat mijn medewezens zo hard wegrende!!Wat was ik blij toen ik weer in me stal stond, jammer van al die stromannetjes Slapen Slapen Slapen Slapen Slapen

Where Life begins and Love never ends <3
6-5-2015 papa en mama geworden van Hanne

Laura

Berichten: 8338
Geregistreerd: 20-02-01
Woonplaats: Midden van Gelderland

Link naar dit bericht Geplaatst: 01-05-01 19:32

Nou ik ben lekker helemaal NERGENS bang voor.. doe wel eens alsof, vooral als mn vriendjes ergens van schrikken, dan doe ik wel eens alsof ik het ook eng vind. Kan ik ff lekker rennen! Mn baasje gaat dan altijd lachen, volgens mij vind ze het niet zo erg. Vandaag had ze de hele tijd aan me lopen trekken en toen was ik bijna helemaal kaal man. Toen moest ik natuurlijk nog gewassen worden, met die stiknkende baby shampoo. En om droog te lopen weer in de molen. Bah daar heb ik echt een hekel aan!!! Ik wilde veel liever grazen dus probeerde ik dat onder het hekl door maar ik moest ook stappen want anders kreeg ik een hek tegen mn konT! Dus toen heb ik heeeel hard gehinnikt want mn baasje zat naar me te kijken en ik vond het niet leuk ik wilde grazeN!!!! Dus toen gaf ze me mn zin.. we mogen nu niet het grote land in dus toen liet ze me op een klein stukje met mn vriendje Coco op t lange stuk. Toen kwam coc's baas haar eruit halen en mocht ik oip het lange stuk. Maar toen was Coco weg!!!! En dat vond ik niet leuk!! Toen kon ik wel HEEEEL hard rennen op dat lange stuk hehe dat deed ik dus heeeel hard vier keer heen en weer maar toen vergat ik te remmen en ging ik bijna door t draad. Toen was mn baasje boos en haalde me eruit. Er kwamen allemaal mensen aangerend om te kijken hoe hard ik kon rennen, stoer joh!! Nouja nu sta ik lekker op stal uit t raampje te kijken naar mn vriendjes de shetlanders die wel buiten staan.
Hoefje van Iwaldo!

Marjolein

Berichten: 11331
Geregistreerd: 09-01-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 01-05-01 20:06

sjeetje wat een mietjes zijn jullie hoop niet dat ik zo wordt als ik ook zo oud ben als jullie. spoken in bosjes sjeetje zeg daar geloof je toch nie in. nouja laatst stondne ze wel heel dichtbij in de verte met een plu nouja mn baassie noemde het zo. met haar durfde ik wel tot halverwege de bak te komen om ze te bekijken maar als we dan stil stonden draaide ik me toch wel om omdat mn vriendjes daar stonden en t natuurlijk daar veel veiliger is.
enneh wat zijn killerduiven en bakranden?? iemand die uitleg kan geven ben niet zo heel slim maar als jullie zeggen dat die eng zijn. brr moet ik natuurlijk wel weten wat t zijn
AILIN

Kleine muisjes hebben kleine wensjes
Beschuitjes met gestampte mensjes

ikke

Berichten: 28233
Geregistreerd: 06-03-01
Woonplaats: next to nowhere

Link naar dit bericht Geplaatst: 01-05-01 21:52

Wat een schijterts zeg. Kom ik laatst m'n stal in, ligt de stalhond in m'n hooi. Ik denk: ach barst hond en wil gaan eten. Begint die hond te grommen!!! Ik heb met mijn voorhoef maar even uitgehaald naar die hond, verdorie was ie net te snel weg anders was het raak.
Oh, ja en laatst kam er een jonge mechelaar op mij af in het bos. Mijn baas zag hem gelukkig ook. We zijn snel gestopt en omgedraaid om erachteraan te gaan. lachuhhhh, die hond rennen voor zijn leven. Verdorie na vijftig meter draaide hij al af, het bos in en ik mocht er niet achteraan van mijn baas.

Groeten hondenjagende Patricia.

LUNA

Berichten: 599
Geregistreerd: 25-04-01
Woonplaats: Overijssel

Link naar dit bericht Geplaatst: 02-05-01 15:25

Ik ben wel blij te zien dat ik niet de enige ben die heeeeeel soms bang is. Eigenlijk ben ik best stoer hoor, maar soms kom je dingen tegen waar geen paard omheen kan!!


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Googlebot, lindo, sanenson en 8 bezoekers