Trots, op mezelf en op Joop!

Moderators: Murosch, C_arola

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Laui!

Berichten: 16863
Geregistreerd: 10-01-01
Woonplaats: wherever I wanna be

Trots, op mezelf en op Joop!

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 01-04-02 09:49

Ik ben echt supertrots. Zaterdag heb ik eindelijk mijn hardlooptraining gedaan, ik zie er al een halfjaar of meer tegenop, en vanaf januari had ik me voorgenomen het toch echt te doen. Toen ik besloten had met Voltrack wat te gaan trainen, besloot ik ook mezelf te trainen. En ja, toen viel ik eraf. Maar nu was het eindelijk zover. Samen met m'n zusje had ik afgesproken dat we gingen kijken hoelang we het vol konden houden. Na 10 minuten (dat had ik echt nooit verwacht, met 5 minuten was ik al dolblij geweest) liepen we nog steeds, zelfde tempo en alles. Ik had het makkelijk een kwartier vol kunnen houden, maar ik had me verstapt en dat leek me niet zo geweldig voor m'n enkel. Dus hebben we daarna nog wat sprintjes gedaan. Ik had zondag (en vandaag) wel spierpijn, maar ik ben supertrots dat ik het gedaan heb, dat het gelukt is en dat ik mijn stoutste verwachtingen overtroffen heb. Echt een toppie gevoel.
's Middags hebben we ook nog zonder zadel gereden. Daar had ik gewoon zin in, en aangezien ik gewoon mocht rijden moest zonder zadel ook maar kunnen. Joop en Hercules gepakt, zusje op Kuul gezet en ik op Joop geklauterd en rijden maar. Ik heb echt heerlijk gereden, had wel iets last van mijn rug nadat ik op Hercules nog eventjes voor ging doen hoe je achterover moet gaan liggen, maar het ging echt super. Joop liep ook heel aardig (beetje stijf) en ik heb zelfs flink gegaloppeerd (zit veel beter dan draf). Joop ging niet echt hard in draf, hij deed zo'n heel sloom drafje, maar dat zat voor mij wel het beste... Haha! Daarna hebben we ook nog Voltrack eventjes beet genomen. Ik erop, en weer gegaloppeerd. Maar Vollo is wat anders dan Joop of Herc, ik had helemaal niets tussen mijn knieën, dus zag het er wat amateuristisch uit. Ik ben nl heel erg gewend geraakt aan de wrong van Vol's zadel en heb mijn zit daar helemaal op aangepast. Of dat goed is of niet weet ik niet, doet er ook niet toe, maar ik vond het wel frappant om het zo duidelijk te merken. Voltrack had er ook niet erg veel zin in om zijn best te doen met zo'n clown op z'n rug. Dus ging mijn zusje erop (die wilde het ook nog proberen). Ik weet niet of het komt omdat ze een stuk kleiner is, maar zij kon dus wél gewoon heel netjes blijven zitten en galopperen. Misschien komt het ook wel omdat zij al veel vaker zonder zadel gereden heeft (niet op Voltrack, maar op heel veel andere pony's en paarden). Bij haar gaf hij zelfs een bokje, waardoor zij er bijna afkukelde van het lachen. Ik was heel trots op mijn Joopsel die gewoon heel braaf bleef lopen en zich nauwelijks iets aan trok van Hercules dominante gedrag (die ging de hele tijd achter Jopie aan), en op mezelf, dat ik de 2e keer na mijn ongeluk gewoon zo kon blijven zitten en rijden (halfuur op Jopie, en een kwartier op Voltrack).

Zondag hebben we de stallen schoongemaakt, en weer heb ik mezelf overtroffen. Ik had niet echt heel erge spierpijn, dus ben ik gewoon gaan schrobben en spuiten. En we hadden alle drie de boxen in 3 uur af. Met z'n drietjes hebben we gewoon flink doorgewerkt. Daarna hebben we nog eventjes wat opgeruimd, maar het was gewoon in no-time af. En... ik heb niet eens spierpijn (we doen het 3-4x per jaar en elke keer verga ik van de spierpijn). Ik had wel wat last van mijn rug dus heb ik eventjes een halfuurtje in de zon in de tuin gelegen (lekker!), en daarna zijn we een bosritje gaan maken.

Joop had een paar dagen terug 'opeens' een verdikte pees. Foute boel dus, maar hij liep zaterdag gewoon goed dus hij kon zondag wel rustig naar t bos. En ja hoor, hij ging geweldig, hij liep wat stijf (niet echt getraind qua dressuur). Voltrack en Hercules liepen er lekker achteraan. Hij heeft heel braaf zijn best gedaan en niet gek gedaan (ik had namelijk nogal last van mijn rug). Vandaag heeft hij een rustig dagje, gewoon lekker wat snuffelen enzo, en eventjes rijden misschien, maar niet té. Hij heeft zich gister echt keurig gedragen, niet maf gedaan. En heel goed gelopen, voor hem was het echt een flinke rit (voor mij iets té flink) en hij heeft het allemaal keurig doorstaan.

Pff, ik ga zo maar eens buiten kijken, het zonnetje komt volgens mij weer door! Cool

"Restaureer je kerk / Stuur je kinderen ten oorlog / Lees handen tot je blind bent / Maar red mij niet " - Maarten van Roozendaal

I'm livin' the dream | Interessante dingetjes


Silvia

Berichten: 2766
Geregistreerd: 23-02-01
Woonplaats: Gelderland

Link naar dit bericht Geplaatst: 01-04-02 09:59

He meid, hartstikke goed dat je dit allemaal weer kunt. Maarreh, niet te hard van stapel lopen he anders zit je zo weer in de lappenmand!

Mahatma Gandhi: "De wereld biedt genoeg voor ieders behoefte, maar niet voor ieders hebzucht."

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: blacky15, FloortjeM, Marit1995, Piekosjj, sandra1312 en 21 bezoekers