Mam, waar is de hond??

Moderators: Murosch, A_nouk

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Missy

Berichten: 6519
Geregistreerd: 02-09-01
Woonplaats: Vaassen

Mam, waar is de hond??

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 24-03-02 16:51

Vanmiddag deed ik de hond maar naar buiten, op de stoep, omdat hij weer last had van zijn gekke uurtje. Hij was weer druk aan het blaffen en zat weer overal bij met zijn grote kop.
Hij zat alweer een tijdje buiten, ik was hem ook alweer vergeten ( Bloos ) maar toen dacht ik opeens weer aan hem. Dus ik de achterdeur open maar geen bandit. Tja misschien was hij wel binnen dus ik hem roepen en door het huis heen gelopen. Geen Bandit. Hij reageerde zelfs niet op het woord "snoepje"
Ik ging naar me ma en vroeg waar de hond was. Zij wist het niet en ze ging ook zoeken. Wij nog ff "Bandit" door het huis geroepen en we hoorden geblaf. Ik weer naar de achterdeur, weer op de stoep kijken maar daar was hij nog steeds niet. Misschien was hij in de schuur en was de deur weer dichtgeklapt. Ook niet.
Toen had ik al zoiets van "als hij maar niet over het hek is gesprongen"
Ik was alweer bang dat we hem weer konden gaan zoeken.
Ik weer naar binnen en weer geblaf. Dus ik weer naar buiten. Toen hoorde is geluiden vlak bij de tafel die op de stoep staat. En daar zag ik het. Meneer was druk bezig geweest een plank los te rukken en zat nu gezellig opgesloten tussen onze schutting en de buurman zijn schuur. Hoe hij erin was gekomen weet ik niet aangezien hij het niet voor mekaar kreeg om weer terug te komen.
Maar iig, hij zat daar opgesloten. Hij vondt zichzelf toen wel heel wat want hij was druk bezig heen en weer aan het rennen. En bovendien brutaal blaffen. Ik en me moeder waren omgerend. Ik weet dat er een deur in de schuur zit dat leid naar dat kleine stukje ertussen (eerder verdwenen er nog wel eens ballen in dat stukje, vandaar die deur)
Maar er stond allemaal troep voor die deur. Me moeder had een laag hekje gevonden, maar de hond wou niet gegrepen worden. Ik kon de riem gaan halen, en me moeder op haar sloffen(!) in dat stukje de hond grijpen. We hadden de hond aangelijnt en me moeder tilde onze zware poemel op en gooide hem bijna over het hek in plaats van zette(jah wat wil je, weet je hoe zwaar hij is Haha! )
Bandit voelde zich een echte vent dus die begon te trekken aan die riem en ik had moeite om het vast te houden.

grrrr die hond ook altijd, die weet ons altijd aan het schrikken te maken Boos!

We verwachten niets maar toch..
WoW-addict ^.^


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Freekfuchs, Googlebot, HuppeltjeZ, kosseh, Mopjemop, Wispeltuur en 31 bezoekers