heerlijke dag met bram

Moderators: Murosch, A_nouk

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
#Ymke#

Berichten: 13851
Geregistreerd: 09-01-01
Woonplaats: In het brabantse land

heerlijke dag met bram

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 19-03-02 18:09

Vandaag was het hier zulk lekker weer. Beetje fris maar een heeerlijk zonnetje.
Eerst bram helemaal geknuffelt en gepoetst, toen opgezadeld. Elastiek eraan en rustig richting bak. Eerst lekker losgestapt, veel wendingen om hem soepeler in zijn rug en nek te maken. Hij is nog zo stijf. Lekker laag ingestelt, lengte buiging op de voltes enzow.
Toen een rustig drafje, tenminste dat was de bedoeling. Bram moest blijkbaar even laten zien dat hij weer goed liep en nam een flink tempo aan, ik had zoiets van, laat maar even gaan. Hij liep even te showen naar het andere paard dat ook in de bak liep. Toen weer terug gepakt en lekker weer gestapt. Veel van hand wisselen en figuren rijden.
Bram was echt lastig, de hele tijd van joligheid bokjes geven, en dan weer met z'n koppie een hengstendraai. Hij is echt weer beter.
Toen nog even 1 lange zijde gegalopeerd, hij wilde langer, maar ik wil niks forceren. Dus weer terug naar stap en ongeveer 20 min laag ingestelt. Met zijn neus voorbij z'n knieen, en dan inbuigen op de lange zijde, links, overpakken,rechts,overpakken, en zo de hele tijd door. Lengte buiging op de volte , en dan vanuit de volte rechtdoor, zodat hij die lengte buiging houd. Na het rijden was hij helemaal los, echt zo lekker. Morgen lekker rustig longeren en dan donderdag longeren, vrijdag weer zo werken ( als het weer het toelaat) . Hopen dat hij snel los word in zijn rug, zoals het vandaag ging. Echt een kanjertje, hij loopt veel beter dan voor hij ziek werd! Lovers

Where Life begins and Love never ends <3
6-5-2015 papa en mama geworden van Hanne


Monica

Berichten: 3053
Geregistreerd: 05-10-01
Woonplaats: Leeuwarden

Link naar dit bericht Geplaatst: 20-03-02 08:33

leuk man dat het zo goed gaat Party!! Party!! Party!!
hoop voor je dat je weer kan rijden vrijdag end at het net zo goed gaat Lovers Party!!

http://www.ziezoo.com Kinderlifestyle en design

Metellica

Berichten: 2594
Geregistreerd: 14-06-01
Woonplaats: Montfoort

Link naar dit bericht Geplaatst: 20-03-02 10:39

Mooi mooi mooi! Kan niet beter toch. Wie had dit nou nog verwacht. Onze Ymk op haar eigen Brammie. Leuk hoor! Ben super blij voor je!

Greetz,..

Tamaar

Mellien
Berichten: 1121
Geregistreerd: 23-03-01
Woonplaats: Warffum

Link naar dit bericht Geplaatst: 20-03-02 20:28

Geweldig dat Brammie weer zo opgeknapt is terwijl het een tijdje terug zo hopeloos leek. Heerlijk dat hij nu alweer zo lekker liep, mooi houden zo!


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie