Wat een lekker ding en lekker weer :))))))

Moderators: Murosch, A_nouk

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Laura

Berichten: 8338
Geregistreerd: 20-02-01
Woonplaats: Midden van Gelderland

Wat een lekker ding en lekker weer :))))))

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 08-03-02 20:13

Vanmorgen vroeg wilde ik nog even buiten rijden voor ik naar school moest. Dus ik Wal gezadeld (die voor het eerst sinds tijden weer eens knuffelig werd Lovers ) en lekker het bos in gegaan. Maar.... we moesten wel in ons eentje want er was niemand anders om mee te gaan.

Pfoeh, buiten waren ze bezig om dakpannen op de nieuwe schuur te leggen. Dat was best wel spannend, zo'n mannetje op het dak. Nou, toen de weg op, daar kwam een blauwe bestelwagen aan... daar moest meneer wel even van snurken. En in de bosjes was iemand dressuur aan het rijden: daar moest meneer even naar kijken met het hoofd zo hoooooog mogelijk Haha!

Toen moesten we langs een hekje met een blaffende hond,en een rollende lama. Dat was ook wel erg spannend. Al snurkend en dribbelend en aarzelend daar toch langsgekomen. Maar daarna was er een elektrische boomzaag die bomen aan het zagen was... dat was wel heeeeel erg eng en daar moet Waldo wel heeel erg van dribbelen en snurken Haha! Ik besloot maar te gaan draven want in stap heeft ie de vervelende neiging om in een keer 180graden om te draaien en dat zit ik niet altijd even goed uit Haha!

Nou, lekker drafje door de hals gepakty over de zandweg, smaller paadje in stap, en uiteindelijk dat ene hele erge leuke zandpad... waar ie altijd mag galoperen!! Dit keer niet meteen... pfff, moest meneer even zijn kracht in de strijd gooien. Dus Laura maar even d'r verstand in de strijd gegooid en wat ophoudingen en overgangen gemaakt. Toen mocht ie lekker galoperen (=niet meer aan de teugel maar lekker neus ervoor en alle kanten opkijken) en eventjes vliegen. Tot er een takje (echt een takje van 30cm ofzo) lag en die leuke Waldo een sprong van 3meter naar rechts moest maken onder het mom van 'ik wil niet springen' Frusty Extreme duivel Maargoed, gelukkig stond Laura in verlichte zit en kent ze dat soort geintjes *LOL* Aan het einde van het pad nog even teruggenomen en rondgemaakt, en toen lekker uitgestapt.

Wat een heeeeerlijk weer. Stevig windje, maar lekker zonnetje. Waldo had helemaal zijn aders opstaan en proestte me een partij... oeiii...
Daarna lekker hoofdschuren tegen Laura (die daarna nog naar school moest met die trui aan Cool ) en lekker beentjes afgespoten (ooei is toch wel koud!!) Daarna mocht ie de wei in want de stalhulp kon Wal en zn vriendjes er lekker uit halen! Toen Maik nog even gepoetst (want ik moest iets goedmaken.... was hem gisteren vergeten uit de stapmolen te halen voor de springles dus had ie 1,5 uur rondjes gelopen... oei Bloos )

Lekker dagje paarden zo. Waldo heeft z'n watjesdom overwonnen (in zn eentje is ie toch zo'n watje... met z'n tweeen ineens super dapper) en ik heb een heerlijk ritje gehad Haha! Life is gooood *LOL*

Nothing tastes as good as being lean feels *profielupdate*
Goed voornemen 2007: Sommige PBtjes slippen er nog wel eens tussendoor... dus mocht je geen respons krijgen; stuur svp nog eens en niet boos worden hoor Haha!


FCSA

Berichten: 5502
Geregistreerd: 30-10-01
Woonplaats: Randstad

Link naar dit bericht Geplaatst: 08-03-02 21:20

aaargh! Ik ben errug jaloers op dat bos!! Haha!
maar ik gun het je van harte hoor, en ik kan het me levendig voorstellen, zo'n dagje paard!

greets!
fre

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: chantal_bel, fienfin, Flux, Harvey1, lisa_xxx, madelonvdw, Nynkefleur, Vagabondo, Zinzi_jewel en 31 bezoekers