Takonis

Moderators: RianneH, Neonlight, Nadia, Lous, LindyH, balance

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Anoniem

Link naar dit bericht Geplaatst: 26-04-01 09:05

Wie kent deze meneer Takonis en wat vindt je er van? Vorig jaar stond hij niet zo positief in de BIT. Hij kwam heel regelmatig op onze oude manege en een paar paarden heb ik wel zien verbeteren maar bij een paar andere had ik zo mijn twijfels. Ik heb hem een keer naar Pablo laten kijken en dat was volgens hem een heel gezond paard met een goed rug en daar hoefde ik dus ook niks voor te betalen.
Maar ik vraag het omdat iemand al tegen mijn moedre had gezegd dat ze hem eens moest bellen wat betreft Hansje. Ik zou persoonlijk eerst eens willen afwachte hoe het beslag aanslaat en dan wat de DA verder adviseert.


Mieke
Berichten: 6593
Geregistreerd: 09-02-01
Woonplaats: NH

Link naar dit bericht Geplaatst: 26-04-01 09:13

Met Takonis heb ik geen ervaringen, ik hoor er verschillende verhalen over. o.a. dat hij gewrichten inspuit terwijl hij daartoe niet bevoegd is omdat hij geen dierenarts is. Ik weet niet of dit waar is, hoor!

Over Rodinde Gemmeke-Hoogenraad (is wel dierenarts) hoor ik betere berichten, misschien kun je Suzanne eens om raad vragen? Imatador is namelijk pas nog door haar behandeld!

Succes hoor! Mieke

Anoniem

Link naar dit bericht Geplaatst: 26-04-01 09:47

Hij spuit inderdaad gwerichten in met de 1 of andere vloeistof. En wat dat is weet ik niet (ik was altijd bang dat het pijnstiller was)maar als je het aan hem vraagt legt hij het wel helemaal uit. Maar ik zal nu eens bij Suzanne's verhaal over Imatador gaan kijken.


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: aniek_joefy, karin30, reina, Vagabondo en 12 bezoekers