Bram voelt zich een koning :) en heeel goed nieuws!!!

Moderators: Murosch, C_arola

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
#Ymke#

Berichten: 13851
Geregistreerd: 09-01-01
Woonplaats: In het brabantse land

Bram voelt zich een koning :) en heeel goed nieuws!!!

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 04-03-02 17:30

Okeej weer even een update na een paar dagen op zijn nieuwe stal.
De eerste dag dat hij er stond hadden alle paarden al buiten gelopen dus mocht hij in z'n eentje de bak verkennen. Hij heeft geen een keer gegilt en lekker gerend en gerolt. Ook is hij nog even in aanraking gekomen met het schriklint, waarna hij zelf helemaal door het lint ging Haha! Bokken, springen met z'n hoofd draaien, hij leefde zich helemaal uit.
De 2e dag mocht hij naar buiten met de andere 2 ruinen en hebben ze heerlijk gespeelt, ze vonden hem allebei zo lief Lovers . Er waren wat probleempjes met uitmesten omdat hij diegene die uitmestte bijna de stal uit meptte. Gelukkig doet hij dat nu niet meer.
Ze hebben al lekker de buitendeur open gehad, die zit bij hem naast de weg, dus hij ziet alle mensen langs fietsen en alle auto's langs broemen.
Eergisteren had hij wat probleempjes in de bak, en heeft hij twee happen te pakken gehad in zijn hals, maar hij heeft het paard dat beet een mooi hoefafdrukje gegeven, ook in zijn hals. Een paard, Ivo, dat is bram's beste maatje. Zo schattig want ivo is een breed fors paard van ongeveer 1.70m hoog en brammie een iel smal hittepetitje van 1.56m. Zo lief als die twee aan het spelen zijn.
Bram is helemaal tot rust aan het komen en geniet volgens mij van elke minuut van de dag. Verbazingwekkend vind ik het dat hij 100% goed loopt en niet meer stijf, kreupel of wat dan ook is.
Deze week laat ik hem nog lekker wennen en volgende week ga ik beginnen met longeren, en daarna longeren met een speciale bijzet om zijn achterhand + andere spieren sterker te maken. Als dat goed gaat ga ik verder trainen met zadel erop ( nog wel aan de longeerlijn) en als dat goed gaat , gaat een meidje van stal erop (die is iets kleiner, maar ook wat lichter dan mij) om te kijken hoe hij daarop reageerd. Ik ga gewoon doen of ik hem opnieuw in moet rijden, en lekker beginnen met de basis.
Al met al hoop ik over een maand of 1 1/2 er weer rustig op de kunnen zitten en later weer te beginnen met rijden. De dierenarts vond het een wonder dat bram zo snel aan het genezen is, en hij zei er achter aan dat een paard met goede en juiste verzorging en aandacht soms er zo weer boven op is. Haha! ik was helemaal blij! Mijn lieve poepie Lovers

Where Life begins and Love never ends <3
6-5-2015 papa en mama geworden van Hanne


Anneke
Berichten: 6657
Geregistreerd: 13-07-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 04-03-02 17:40

Heerlijk zeg!
Ik ben blij dat t zo goed met m gaat!! Lachen

Melissa

Berichten: 5787
Geregistreerd: 23-06-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 04-03-02 17:40

Wat fijn dat bram zich zo super voelt!
Hopen dat het zo lijft en hij over een paar maanden weer greden kan worden!

Sometimes I pretend to be normal. But it get's boring. So I go back to being me!


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 6 bezoekers