wat moet ik nou

Moderators: RianneH, Neonlight, Nadia, Lous, LindyH, balance

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Thirza

Berichten: 8903
Geregistreerd: 22-02-01
Woonplaats: Nieuwegein

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 22-04-01 11:43

ik had hier een keer neer gezet over een meisje die een paard had gekregen en alees er op en er aan terwijl ze er niet veel verstand van had
dat had ze dus gelezen en heb ik hele erge ruzie met haar. maar nu doet ze dus niks meer met haar paard. ze komt soms een half uurtje (nog niet eens) en hij staat dus met heeeeele dikke stal benen op stal het is allemaal vocht dat komt dus naar buiten en nu heeft ie hele erge mok hij loopt niet echt makkelijk meer
ik vind dit dus echt heel erg de stal eigenaar(eduard) vind het ook vreselijk hij zegt ook wel wat van maar ze luistert gewoon niet.
ik weet dus niet wat ik nou moet doen ik vind het zo zielig maar ik heb ruzie met haar en zij zegt niks meer tegen mij en ik niks tegen haar.

gr. thirza

Prescilla als je dit leest denk dan eerst aan je paard dan gelijk weer zo kwaad te worden


vikki

Berichten: 14251
Geregistreerd: 21-02-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 22-04-01 11:53

No offense thirza, maar hoe oud zijn jullie??? Wat dit soort dingen betreft moet je elkaar toch gewoon weer een keer aan kunnen spreken ipv elkaar dood te zwijgen?!!! Kan je niet een keer rustig op haar af stappen en zeggen dat je het andere berichtje op bokt niet banketstaaf bedoeld hebt? Ik snap best wat je bedoelt, maar het is toch niet zo erg als iemand een paard krijgt als ze er nog niet veel verstand van heeft, als er dan in ieder geval maar mensen zijn die bereid zijn te helpen zodat ze er wel verstand van krijgt. Lachen Misschien kunnen jullie de strijdbijl begraven en kan je haar aanbieden om haar eens te helpen door haar te vertellen hoe ze de mok het beste kan behandelen (ff voordoen misschien) en uitleggen dat het paard wat meer moet lopen ivm de benen. Als ze dat dan niet wil, tsja dan is het haar probleem, maar als het een beetje een normaal meisje is moet dit toch makkelijk uit te praten zijn zou ik zeggen! Knipoog Enne, Prescilla, als jij dit leest, praten jullie dit lekker uit en wie weet kan Thirza je nog wat dingetjes uitleggen zodat je nog meer plezier kan gaan beleven van je paardje!!!
Dus kom op en bury the hatchet zodat het paardje wat aan jullie heeft ipv...nou ja, jullie snappen me wel he... Party!!
Groetjes, Jasja

Thirza

Berichten: 8903
Geregistreerd: 22-02-01
Woonplaats: Nieuwegein

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 22-04-01 12:00

ik wil het ook wel bij leggen maar krijg de kans niet ik zie haar nooit en als ik haar zie ben ik met mijn ouders en van hun mag ik me er nooit mee bemoeien
ik ben 15 bijna 16

vikki

Berichten: 14251
Geregistreerd: 21-02-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 22-04-01 12:12

Misschien kan je een briefje voor haar neer leggen ofzo. en misschien kan je aan je ouders uitleggen dat je het op een "volwassen" ( *LOL* sorry voor het woord...hihihi...maar je snapt vast wat ik bedoel...)uit wil praten Thirza! Enne...anders kan je misschien aan de staleigenaar vragen of hij je wil helpen (telefoonnummer vragen ofzo) ter bevordering van de sfeer (mooi excuus toch... Knipoog)En laten we maar hopen dat ze dit leest. Prescilla waar vandaan, anders kan ik altijd nog een berichtje op bokt zetten en heel lief vragen of ze deze topic ff wil lezen als ze toevallig weer mocht gaan bokken... *LOL* Knipoog Anyway, misschien kan je sowieso aan de staleigenaar vragen of hij weer wil vragen of je iets aan de mok mag doen (kan je zo je goodwill tonen Party!! )en dan laat je gewoon een briefje voor haar achter met uitleg enzo...Succes in ieder geval en ik ben heel benieuwd hoe dit eventueel af loopt! Ik hoop voor het paardje dat er in ieder geval gauw iets aan zijn benen gedaan word! Escala heeft nu ook mok en ik gebruik zelf silmok van de paardendrogist maar ik snap dat jij dat niet ff gaat kopen voor een vreemd paard, maar gewone witte tandpasta kan ook bijvoorbeeld. Lachen Is in ieder geval beter dan niets denk ik. Als er nog andere mensen zijn met tips voor Thirza...hihi...maar laat maar een briefje achter met excuses ofzo (ff slikken maar tis voor het goede doel thirza, lol! Kunnen jullie er later missvhien altijd nog even goed over praten... Knipoog ) Doeiiii!!! En nog meer groetjes van mij, Jasja.

Thirza

Berichten: 8903
Geregistreerd: 22-02-01
Woonplaats: Nieuwegein

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 22-04-01 12:14

ik ga vanmiddag een briefje neer leggen

vikki

Berichten: 14251
Geregistreerd: 21-02-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 22-04-01 12:16

Good luck!!! (en anders kom ik wel schipperen... *LOL* *LOL* *LOL* ...ben ik hartstikke goed in...sta bekend als echt vredestichter... *LOL* ik heb namelijk een vreselijke hekel aan ruzie enzo... *LOL* Knipoog -maar wie niet...)En veel plezier sowieso op stal Thirza! Geef je paardje maar gelijk een knuffel van me... Party!!

Thirza

Berichten: 8903
Geregistreerd: 22-02-01
Woonplaats: Nieuwegein

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 22-04-01 12:18

zal ik doen Pling

Pluutje

Berichten: 5583
Geregistreerd: 22-04-01
Woonplaats: Nieuwegein

Link naar dit bericht Geplaatst: 22-04-01 14:19

wat een stom mens zeg, ze mag blij zijn dat ze een paard heeft!!!!wie gaat er nou zo met een paard om??!!!ja, zij dus...kan ze geen verzorgster nemen ofzo??
kisses van mij.

Thirza

Berichten: 8903
Geregistreerd: 22-02-01
Woonplaats: Nieuwegein

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 22-04-01 18:19

ik weet het niet
Verward

vikki

Berichten: 14251
Geregistreerd: 21-02-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 22-04-01 18:25

Lautje!!! Je kent dat meisje helemaal niet...kunnen we haar niet beter een kans geven door hulp te bieden ipv op haar te mopperen...dat werkt toch alleen maar averechts...enne, Thirza... Knipoog!!! Ik heb er alle vertrouwen in dat jij misschien wel verbetering in de situatie kan brengen en zo niet...tsja, dan geef ik zelfs de hoop op...maar laten we dat meissje (die wij -behalve Thirza natuurlijk- niet eens kennen) eerst eens een kans geven oke!!! Beetje vertrouwen hoor...als ze dat beschaamd kunnen we altijd nog mopperen toch...hihi...maar in ieder geval blijf ik duimen hoor... Party!! Knipoog


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie