Verzorgers

Moderators: Murosch, A_nouk

 
 
Kyan01

Berichten: 5404
Geregistreerd: 22-09-01
Woonplaats: Den Haag

Link naar dit bericht Geplaatst: 30-01-02 10:15

Ik had chris voor Guus.

Dat was ook een wereldmeid.

Ze was er altijd voor hem en mij!!!!

Het valt mij wel op dat veel mensen alleen de nare eigenschappen van de verzorgers zien,en ok schrijven.

Dus bijdzez een aardig berichtje!!!

22-09-2006 is mijn zoon Kyan geboren!!
http://www.futerehope.come2me.nl/" target="_blank


Buitenzorg

Berichten: 10818
Geregistreerd: 02-10-01
Woonplaats: Spijkenisse

Link naar dit bericht Geplaatst: 30-01-02 10:17

Niet alle verzorg(st)ers hebben slechte bedoelingen!

Maar dat neemt niet weg dat een goede moeilijk te krijgen is! Ik heb ook slechte ervaringen met echte ''paardengekken'' die door weer en wind naar mijn paard zouden komen! ha! Het miezert en ik kreeg al een telefoontje omdat ze niet kunnen!

Maar goed, daarom even alle lof voor Mattis. Zij is 14, helpt mij met de paardjes, rijdt Kaptein, longeert de kleintjes, helpt met mesten, voert ook als ik niet kan! Dus ze bestaan zeker wel!!!!

Dag lieve Nick. Dankjewel voor jou. Dankjewel voor alles.
Vergeten zal ik je nooit, dag maatje... 15.05.2004 - 07.06.2010

merelberfe

Berichten: 674
Geregistreerd: 06-11-01
Woonplaats: Eersel

Link naar dit bericht Geplaatst: 30-01-02 10:38

Ben met Supersokje eens.

Ik ben zelf ook een verzorgster van 5 friezen. Ik rij op eentje en ga er 2 inrijden vd zomer. Maar ik ben echt geen verzorgster die te lui is om te werken. ik mest nml ook altijd de stallen uit en de zijn heel groot (6X5m) en ik heb met de eigenaar afgesproken dat ik als ik er savonds ben ook voer. We hebben dus ook gezegd dat als de voerschep op de kast staat dan is er al gevoerd. Ik voer ze dan ook bijna elke dag. Ik vind dit vanzelfsprekend als verzorgster zijnde. Ook als het geen weer is dan kom ik dan poets ik ze allemaal gewoon lekker even. Als het mooi weer is dan zet ik ze lekker buiten en ga dan iets op stal doen zoals een goede keer opruimen en vegen ofzo. Zat van dingen om te doen. Ik ben altijd van mening geweest dat als je een paard verzorgt dan hoort alles erbij niet alleen het rijden. Zo is het met al mijn verzorgpaarden geweest. Ik woon een kwartier ervandaan met de auto en studeer in Breda (woon in Waalre dus ben 2 uurtjes onderweg naar Breda met OV). Ik plan dan gewoon mijn dagen goed in. Gelukkig heb ik dan ook geen studie dat mij verplicht van 9 tot 5 op school te zijn. Maar dan nog zou ik elke avond langsgaan om iets met de beestjes te doen. We hebben nog geen buitenbak dus wordt het vaak ff 20 minuten stappen naar een manege in de buurt voor hun buitenbak. Of in de wei rijden maar ik heb dan meestal de andere paardje in de wei gegooid. Ik vind het gewoon iedere cent waard. Ik heb dan ook het geluk dat ik gratis mag verzorgen en de paard als mijn eigen mag beschouwen.
Maar ik ben nu ook op zoek naar een tweede verzorgster voor die jongere paarden maar dat is een hele taak. Ik sanp het niet want ik vind het machtig om een paard te kunnen verzorgen. soms denk ik dat ik teveel verwacht (eigenaar en ik beslissen samen over de andere verzorgsters) maar ik wij verwachten alleen iemand die serieus met de paarden bezig wil zijn en straks ook wedstrijden wil rijden (ik ga met Tjitske ook wedstrijden rijden) en ook de stal wil bijhouden. Is dit teveel gevraagd? Ik vind zelf van niet. Dus ik zie ook de kant vd anderen. het gekke is dat toen ik een verzorgpaard zocht ik heel veel anderen wist die ook een verzorgpaard zochten. nu ik er eentje zoek kan ik er geen vinden Verward

Waventy

Berichten: 5285
Geregistreerd: 22-04-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 30-01-02 11:28

Niet alle verzorgers,

In mijn topic heb ik ook gezegt dat ze in de zomer het MEGA goed heeft gedaan!!!! Maar goedweer ruiters daar K ik van, en dat is mijn goed recht denk ik toch ?
het gaat ook niet alleen om de stallen doen ed, maar ook dat je komt met goed weer, en dat je ook rijdt als dat ook bij de taken van je verzorgpony hoort. Wjerdo is namelijk de afgelopen maanden hoogstens 2x gereden en 2x gelongeerd.

Z1+4 !!!!
reserve kampioen M2 dressuur!!

Dorine

Berichten: 4131
Geregistreerd: 09-01-01
Woonplaats: Zevenaar

Link naar dit bericht Geplaatst: 30-01-02 12:16

Wjerdo, ik vind dat je gelijk hebt wat jouw verzorger betreft.
Als ik jou was had ik allang een andere proberen te zoeken, maar jah, ik denk dat die in jouw omgeving minder aanwezig zijn.

Verder zijn er wel goede verzorgsters: ik ken er sowieso al een paar die het super doen.
Maar ik ken er ook die 'mooi weer rijders zijn'.
Of die na een tijdje minder enthousiast worden, minder goed trainen en alleen de 'leuke' dingen met het paard doen: buitenrit met crossen, springen, nou ja, je snapt me wel.
Toch zijn er echt wel enthousiaste meiden te vinden!

Mocht je een verzorgster zoeken: ga eens op een manege vlakbij waar je paard staat, tijdens de lessen gewoon staan kijken.
Het liefst ook nog bij het opzadelen en afzadelen.
Dan zie je een beetje hoe die meiden met de paarden omgaan, hoe ze rijden... wie weet denk je: "Die ene lijkt me wel aardig, ze doet het ook redelijk..."
Dan kun je na de les vragen of ze het ziet zitten om je paard/pony te verzorgen.
De reden dat zo'n persoon nog geen verzorgpaard heeft is vaak: ze durft nog niet echt te vragen/informeren of advertentie te zetten, of ze twijfelde of ze zelf ervaren genoeg was.

Sommigen denken dat je, voor een leuk verzorgpaard, meteen M of Z moet kunnen rijden.
Of dat je qua verzorging alles al moet kunnen/weten (longeren met allerlei hulpteugels, bandageren, voeren...).
Een verzorgster kun je toch ook 'inwerken'?

Belangrijk is dat de persoon:
-zich aan de regels houdt
-verantwoordelijkheid toont
-liefdevol met dieren omgaat
-enthousiast is
En misschien nog wat dingen die voor jou belangrijk zijn.
Nou zulke personen zullen wel ergens rondlopen denk ik! Knipoog

axeltje

Berichten: 2755
Geregistreerd: 16-04-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 30-01-02 12:36

Ik rijd bijna nooit op mijn verzorgpony's. Ik mest uit als hun buurjongen niet kan. Hij krijgt er namelijk voor betaalt. Ik help met paarden op stal zetten, voeren, poetsen. En als de merrie's weer alleen lopen (zonder veulens) dan rijd ik eentje en zij de ander. En ik rijd af en toe op de dartmoor als zij me vraagt, maar anders niet. en ik wordt nu te groot dus longeer ik haar. Ik heb al een hele tijd niet meer op ze gereden.

Maar als je het allemaal van een verzorgster moet hebben, neem dan geen paard. Kijk als het een paar keer in de week is of tijdelijk oke, maar het is wel je eigen paard, en niet die van een verzorgster. Tuurlijk moet hij/zij er wel wat voor doen, en niet alleen lekker lol trappen en rijden, maar het is niet allemaal haar taak. Toch? Verward

#Ymke#

Berichten: 13851
Geregistreerd: 09-01-01
Woonplaats: In het brabantse land

Link naar dit bericht Geplaatst: 30-01-02 13:08

ik heb jarenlang paarden verzorgd. Daat betaalde ik de helft van de stalling mee en ik mocht er alles mee doen. Was ook een van de weinige die in de stromende regen lekker aan het werk was in de stal of in de bak. Vond het leuk om te doen. Nu ben ik wat verwender geworden en heb ook een eigen paard. Daarmee sta ik op een manege met twee binnenbakken. Ik heb ook een verzorgster voor mijn paard. Door omstandigheden kan er niet meer op mijn paard gereden worden, en zij doet hem nu elke dag ( ik heb een ongeluk gehad en ben niet in staat met een gekke knol te lopen). Ze kan dus niet rijden maar doet verder wel alles voor hem.

Where Life begins and Love never ends <3
6-5-2015 papa en mama geworden van Hanne

axeltje

Berichten: 2755
Geregistreerd: 16-04-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 30-01-02 13:15

Tuurlijk als je zoiets hebt kan het gewoon niet anders! Maar dat is dan toch ook tijdelijk?

merelberfe

Berichten: 674
Geregistreerd: 06-11-01
Woonplaats: Eersel

Link naar dit bericht Geplaatst: 31-01-02 10:02

Ik kom ook met goed en slecht weer. Dat vind ik erbij horen.

Misschien dat ik daarom dat ook verwacht van een andere verzorgster. Tuurlijk kan niet iedereen elke dag. Maar vind wel dat ze vaker als 2x in de week moeten komen. ze mogen toch gratis op de paarden rijden? ik vind dat er dan wel iets tegenover mag staan. Bovendien is Jan (eigenaar vd paarden) heel royaal- we mogen er alles mee doen. hij heeft ons zelfs ingeschreven voor een voorbrengcursus. Kei leuk. Jan vraagt ook niet veel en hij verwacht weinig. hij wil gewoon dat er iets gedaan wordt met de paarden. Hij fokt ermee en hij gaat ze straks inspannen. Maar hij heeft ook nog een bedrijf waar hij de komende twee jaar nog mee bezig is voordat zijn zoon het volledig van hem overneemt. Als verzorgster zijnde is het daar echt hemel op aarde. mag komen en gaan wanner ik wil en een binnenbak 10 minuutje hiervandaan. Mag wedstrijden rijden of gewoon de bossen in.

De belangrijkste wat ik in een medeverzorgster zoek is iemand die klaarstaat voor haar paard en die idd ook komt als het ook geen goed weer is. Ze moet aardig zijn maar ook consequent want het zijn jonge beestjes. Ik stel geenhoge leeftijdsgrens (15 jaar) want ik was ook heel verantwoordelijk op een jonge leeftijd. Maar ze moeten toch wat ouder zijn want ik wil zelf niet de hele tijd op ze moeten letten. ben zelf heel fanatiek bezig met mijn eigen v.paardje.

Als ik op het manege rindkijk dan zie ik ook weinig kandidaten en ik kijk ook op onderlinge dressuurwedstrijden. Verward

loulou

Berichten: 13610
Geregistreerd: 12-09-01
Woonplaats: heesch (brabant)

Link naar dit bericht Geplaatst: 31-01-02 10:16

het zijn niet altijd de verzorgers.
ik heb een jaar nolka verzorgd maar toen kwam er een vrouw die vroeger daar had gereden toen het nog een manege was en ze vertelde dat ze misschien een shet ging kopen maar toen zag ze nolka en ze vond hem zo'n lief koppie hebben dat ze hem kocht. maar ze bleef wel bij ons op stal staan. na 2 maanden vroeg dat vrouke (da hem had gekocht) of ik hem weer wilde gaan rijden want ze had niet meer zo veel tijd. ik had ondertussen een nieuwe pony en daar eigenlijk dus geen tijd voor maar ik ging hem toch maar een paar keer in de week rijden want ik vond dat ook zielig voor dat beest want je hebt hem toch een jaar verzorgd. toen zei ze dat ze zwanger was en dus niet meer ging rijden dus ik heb die pony al die tijd in beweging gehouden want hij was ook drachtig dus ik vond da banketstaaf. toen ging ik op vakantie en 3 dagen voordat ik terugkwam belde monique (staat ook bij ons op stal) dat ie die dag daarna weg zo gaan want hij was verkocht. ze heeft tegen de eigenaar van de stal gezegd dat ze met mij de kast enz wel op zou ruimen maar ze is nooit meer geweest en ze heeft allerlei dingen aan andere uitgedeeld (halster, antiklit enz.) en tegen mij heeft ze nog niet eens bedankt gezegd.
en voor dat ze die pony kocht wist ze dat ze nog kinderen wilde enz.
dus toen was ik echt heeeel boos Boos!

Margaret
Berichten: 174
Geregistreerd: 11-07-01
Woonplaats: Emmen

Link naar dit bericht Geplaatst: 31-01-02 12:50

hallo allemaal, nu lees ik een apart kopje over verzorgers en het wel en wee er van. Zelf ben ik "verzorger"van een haflinger en het gaat hartstikke goed. Ik denk dat het ook ligt aan de eigenaar(esse) zelf. Zij stelt weinig eisen, en ik vraag ook weinig van haar. Ik vind het geen probleem om met slecht weer te komen, moet echter wel de bak goed zijn . En dat is vaak niet het geval. Wat er weinig wordt gezegd is dat dan ook de eigenaar laat afweten. verschilliende keren ben ik afgebeld of om dat de bak te nat is, bevroren is of omdat ze niet kan. (zelf wil ik dan wel ook alleen om te poetsen) Als verzorger van deze haflinger heb ik wel de mazzel dat ik niet zelf hoef te mesten, maar als ik er ben en het moet gebeuren dan doe ik het wel en help ik ook mee. Gelukkig heb ik ook verder volledig de vrijheid. Ook bij mijn vorige adres liet men het vaak van de andere kant afweten bij slecht weer. Dus denk ik dat het niet altijd aan de verzorger ligt. Ben harstikke blij met deze haflinger en hoop nog veel op haar te kunnen rijden. Mag zelfs mijn dochtertje meenemen en dan past zij er op. Wil daar geen vergoeding voor hebben. Nou dat vind je toch bijna nergens meer of wel? ze krijgt het wel hoor, veel al in natura voor de paardjes. groetjes margaret.

Waventy

Berichten: 5285
Geregistreerd: 22-04-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 01-02-02 12:41

Helaas is er omgeving Roermond geen persoon te vinden die graag een verzorgpony zoekt. Ja 1tje maar die wilde dus alleen rijden en poetsen de stallen doen vond ze vies, en met regen en modder kwam ze ook niet.
Dus die hoeft niet te komen.

Z1+4 !!!!
reserve kampioen M2 dressuur!!

carola

Berichten: 8097
Geregistreerd: 18-04-01
Woonplaats: Putten

Link naar dit bericht Geplaatst: 01-02-02 12:55

Ik heb echt een super verzorgstertje voor m'n oude merrie.

Ze is 10 jaar, rijdt erg leuk en ook haar ouders zijn heel enthousiast en hebben vroeger zelf paarden gehad.

Maar, ik wil niet dat zij gaat uitmesten of wat dan ook. Dat doe ik liever zelf, dan weet ik dat het goed gebeurt. Voeren ook, dat mag ze niet van mij. Ik wil dat absoluut zelf doen. Ze hoeft alleen maar die pony beweging te geven en liefde, omdat ik dat zelf niet meer kan.

Waarschijnlijk mag ze zelfs de pony hebben over een half jaartje ofzo, als ik het huis uitga.

Eindig niet, maar begin! (quote Dorine)

Pink_Horizon

Berichten: 19828
Geregistreerd: 11-03-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 01-02-02 16:19

Sorry ik weet niets anders dan negatief...
Ik zag een advertentie hangen over een meisje dat graag een paard wou verzorgen. Veel ervaring en 15 jaar.
Omdat ik best weinig tijd had voor Pinky en Pinky nogal wat aandagt eist leek het me wel wat.
De eerste weken gingen wel goed, maar helaas kon ik nooit echt vertrouwen dat ze inderdaad zou gaan, en dan is het 'fijne' van een verzorgster snel weg.
Toen het weer winter werd had ze helemaal geen zin meer en kwam ze dus gewoon niet, zonder af te melden..
Nouja helaas. Ik heb ervan geleerd: niemand anders vertrouwen as het om jou paard gaat!

Ik heb dus pas 1 verzorger gehad (wel gelijk de laatste). Maar ik zal niet kwaad spreken over andere verzorgers. Ik ben het zelf ook/geweest. En ik heb ook heel wat tijd en liefde in die pony's gestoken.
Gelukkig was het bij hun meer van 'je komt maar en je doet maar wat je wil'. Ik had dus geen verplichtingen. Natuurlijk ruimde ik op, meste ik uit enzo. Maar dat ging over 1 dag in de week. Wat vrij weinig is.
Ik was er iedere week, liefst 2 keer per week.
Helaas gaat dit niet meer nu ik een eigen heb + een pensionstalletje dat ik moet onderhouden en natuurlijk mijn school en vriend erbij.. gelukkig mag ik er nog gewoon komen wanneer ik wil Lovers

Trotse mama van dochters Svenna & Loys
Voorlopig paardloos!

julke

Berichten: 283
Geregistreerd: 29-04-01
Woonplaats: roermond

Link naar dit bericht Geplaatst: 01-02-02 19:31

Haha! Onze verzorgster, van wjerdo dus, had het paard helemaal tot haar eigen beschikking, ze mocht ermee doen en laten wat ze zelf wilde, was niet van ons afhankelijk om erheen te gaan of zo, ze had eigenlijk een "eigen paard", wij zijn heel makkelijk op dat gebied, alles gratis en voor niks, alleen ja, wel komen dus, en meer dan 2x per week!!!!
Jammer dat het zo gelopen is, maar ik kan wel zeggen: ik heb ervan geleerd, en me echt vergist. Ik weet dat er ook heel goede verzorgers zijn, zo zitten wij namelijk zelf ook mekaar, hebben ook stad en land afgeleurd om een verzorg pony te vinden, maar helaas hier niet haalbaar dus hebben we zelf op een gegeven moment maar een paard aangeschaft, en "" heel gelukkig", bleek onze dochter dus wel een "echte " te zijn, wij gelukkig zelf ook. Het is dan gewoon heel jammer als je een ander een plezier wil doen, door je paard ter beschikking te stellen, en het verkeerd afloopt.
Maar, er zit ook een positieve kant aan, ik zal de volgende keer beter uit me doppen kijken, en ik hoop voor ons, en onze ezel, dat we de juiste verzorger nog vinden, dan hebben we van 2 kanten heel veel plezier, de verzorger, en wij, die onze ezel beschikbaar stellen.
want wat is er nu leuker, dan te zien, dat je anderen met je hobbie ook ontzettend veel plezier kunt doen.

Bobo

Berichten: 1786
Geregistreerd: 25-11-01
Woonplaats: Breda

Link naar dit bericht Geplaatst: 01-02-02 20:02

Ik heb toen ik 8 jaar was voor het eerst een verzorgshet gehad, ik ging elke dag een uurtje langs. Om te poetsen, stal uitmesten leerde ook, en goed leren rijden heb ik ook. Maar toen gingen wij verhuizen enzo was het dus weg shet. Ik heb er een jaar gestaan om voor mij verzorgshet altijd picobello was, dan pas ging ik weg. Ik heb geen ene x kritiek gehad, dus wat minder kritiek op verzorgers mag ook wel. Sommige zijn niet te vertrouwen, die doen zich de eerste weken voor als de "ideale" verzorger maar ehh Verward Er zijn heel goeie verzorgers maar je moet goed opletten. Een vriendin van mij ging altijd langs om haar verzorg Aponytje te verzorgen, later is die gewoon ingepikt door 2 meiden van een oudere leeftijd. En die kwamen naar een tijd niet meer (2 maanden) en de eigenaar merkte er nix van keek niet eens naar het beestje om; zo is mijn vriendin haar toch nog gaan verzorgen al heeft nou een eigen pony.

Charmotte

Berichten: 4245
Geregistreerd: 16-05-01
Woonplaats: Utrecht

Link naar dit bericht Geplaatst: 02-02-02 16:22

Ik heb zelf geen verzorgsters maar ben er wel 1 Haha!

Ik verzorg 3 pony's.
Charmotte en Bucephala staan bij elkaar, naar hun is het een half uur fietsen. En dan ga ik alleen maar om uit te mesten (wei, stal, erfje want ze kunnen overal lopen zijn geen hekken ofzo). En om te poetsen. Want op Charmotte rijdt ik niet meer. Die ziet er veelste slecht uit. En Bucephala is pas 9 maanden.

Dan nog Jerai. Daar rijd ik wel op, maar ik mest ook de stal uit.
Als je als verzorgster alleen gaat om te rijden ben je gewoon egoistisch bezig vind ik. Tenzij de eigenaar niet wil dat je uitmest of andere klusjes doet, dan heb je natuurlijk gewoon geluk.

Maar ik vind het niet erg om klusjes te doen. Als ik tegen Patries (eigenaresse van Jerai) zeg dat ik naar Jerai ga dan ga ik ook, dan ga ik niet zeggen: O het regent laat dat beest maar lekker staan.

Charmotte 4-ever!!!

Polly

Berichten: 14242
Geregistreerd: 09-04-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 02-02-02 17:20

Tuurlijk bestaan ze.
Ik ben de afgelopen maanden superblij geweest met mijn verzorgster, was er altijd, kon altijd een keer heen als ik niet kon, maar tegen stiekeme dingen kan ik niet en nu is gebleken dat ze zich niet aan afspraken kan houden en zonder toestemming rijdt en de weg opgaat mocht ze vertrekken.

kleine muisjes hebben kleine wensjes,
beschuitjes met gestampte mensjes!

chrico

Berichten: 788
Geregistreerd: 11-08-01
Woonplaats: IJmuiden

Link naar dit bericht Geplaatst: 02-02-02 19:50

Ik heb drie verzorgsters/bijrijders voor mijn paardjes.
De eerste Tong uitstekenien. 5 jaar oud en komt trouw elke zondag of met paps of met mams. Staan uitgebreid te knuffelen en te poetsen en dan gaat Pien buitenrijden. Paps/mams mee en dit gaat nu al 1,5 jaar zo. Als ze een keer niet kunnen bellen ze netjes van te voren op en dan spreken wij een andere dag af.
De tweede: Beliane. 6 jaar oud en komt elke week poetsen en rijden. Zij hebben priveles genomen en die meid gaat steeds beter rijden. Geniet er echt van als zij op de rug zit maar ook als zij staan te trutten. Haar zus heeft sinds kort een eigen pony, maar zij blijft de mijne trouw. Ook haar mams is er altijd bij en zeggen af als zij niet kunnen.
De derde: Sabrina. Ik mag mijn handen dichtknijpen met haar want zij is gek op maffe paarden. Daar waar een ander de moed opgeeft gaat zij door. Hellaas is zij er vorige week op een vervelende manier afgevallen en is zij nu voor even uit de running. Toch komt zij naar stal om te knuffen en een appel te brengen.
Ik mag dus absoluut niet klagen over mijn verzorgsters en ben super blij dat ze er zijn voor mijn pony`s/paard.

Keep your face to the sunshine and you never see the shadow.

jackbeers
Berichten: 98
Geregistreerd: 28-12-01
Woonplaats: alkmaar

Link naar dit bericht Geplaatst: 02-02-02 20:22

over verzorgsters gesproken soms lijkt het gewoon niet wat het is
het is gewoon moeilijk om een goeie te krijgen Slapen
eerst had iker een ze had veel rijervaring zei ze Verward en had zelfs paarden ingereden beter kon niet dacht ik *LOL* viel dat even tegen ze mocht er gratis op rijden maar ze moest wel les nemen op hem
nou dat werd een keer in de twee weken toen een keer in de maand alsik vroeg heb je zijn benen gedaan was het vergeten (vanwege de mok) of ze smeerde ziojn hele benen in een poetsbeurd of uit en inrijden hoorde er ook al niet bij dus weg ermee toen een andere ging goed maar ze ging een eigen paard kopen loopt meteen ied af te zeiken
nu rijd er een meisje esther er op zij heeft een veulen bij ons op stal en dat gaat goed hopen dat het zo blijft Haha!

Ptries

Berichten: 3119
Geregistreerd: 21-06-01
Woonplaats: Bilthoven

Link naar dit bericht Geplaatst: 02-02-02 22:06

Charmotte schreef:
Dan nog Jerai. Daar rijd ik wel op, maar ik mest ook de stal uit.
Als je als verzorgster alleen gaat om te rijden ben je gewoon egoistisch bezig vind ik. Tenzij de eigenaar niet wil dat je uitmest of andere klusjes doet, dan heb je natuurlijk gewoon geluk.

Maar ik vind het niet erg om klusjes te doen. Als ik tegen Patries (eigenaresse van Jerai) zeg dat ik naar Jerai ga dan ga ik ook, dan ga ik niet zeggen: O het regent laat dat beest maar lekker staan.


Ik ben superdesuper tevreden over mijn verzorgster Haha! Zowel jerai als de stal zien er altijd uit als om door een ringetje te halen. Thanx Nikki!!!

War does not determine who is right - only who is left.

http://www.rvamelisweerd.nl

Charmotte

Berichten: 4245
Geregistreerd: 16-05-01
Woonplaats: Utrecht

Link naar dit bericht Geplaatst: 02-02-02 22:21

Geen dank. Ik vind het super om tedoen en ben blij dat jij tevreden bent!! Haha!

Charmotte 4-ever!!!

wendy1

Berichten: 1006
Geregistreerd: 20-06-01
Woonplaats: hoogvliet/rotterdam

verzorgster

Link naar dit bericht Geplaatst: 02-02-02 23:20

ik heb ook een super verzorgster.
Ze heeft zelf een paard,zit in de 2e van de havo maar als ik haar vraag wat te doen met peet maakt ze er altijd tijd voor.
Het is zelfs zo dat als ze smiddags op de manege is en haar eigen paard heeft gedaan,en geen tijd heeft gehad voor peet ze eerst haar huiswerk gaat maken en dan savonds terug komt met haar moeder.
Het is echt een wereld meid,en als peet ooit weg moet of mij overkomt wat gaat zij ook zeker naar haar toe.
Dat is ook al met haar ouders besproken.Ik zou echt niet weten wat ik zonder haar zou moeten,peet is niet echt een makkelijk paardje en ik wil ook niet iedereen erop hebben,wij zijn ook de enige die erop rijden,en met haar naar buiten gaan en al dat soort dingen.
Dus hier nog iemand met een positieve ervaring Haha!

Ben zelf ook verzorgster geweest en heb eigenlijk nooit negatieve ervaringen gehad.
Wel zie je bij ons op de manege dingen die niet kunnen met verzorgster,maar dat zie je ook met mensen met eigen paarden.[/quote]

Rhys

Berichten: 6317
Geregistreerd: 19-01-01
Woonplaats: Drenthe

Link naar dit bericht Geplaatst: 02-02-02 23:47

Hmm, toch een grappig topic. Bij het lezen van al deze verhalen bedacht ik me iets: het hangt er maar vanaf. wat voor afspraken je van te voren maakt met de eigenaar.
Je kunt natuurlijk een paard van een ander rijden of verzorgen, daar zit een heel verschil in...

Es k├Ânnte alles so einfach sein
Ist es aber nicht

~Die fantastischen Vier~


Wie is er online

Gebruikers op dit forum: 123merel123, AJS_FC, ClaudiaAngel, DideH, FjeLOVER, Googlebot, hengstveulen, HopexSummer, Ihashe, JessBessHers, Kanto, Kendra, Ketly, Mette, Miranda_w, NienkeV1994, Romy95, RoosDeG, stijntilla, Vagabondo en 26 bezoekers