Wat vinden jullie hiervan???

Moderators: Murosch, A_nouk

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Tamara

Berichten: 10105
Geregistreerd: 20-07-01

Wat vinden jullie hiervan???

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 26-01-02 21:52

Hey allemaal,

Ik had tot voor kort een verzorgpaard, Marcello. Hij staat op een stal met nog 9 andere paarden en pony's. Maar op 8 januari kwam ik op stal en toen stond er in het schrift dat we gebruiken dat ik niet meer terug hoefde te komen en dat ik nooit meer op Marcello mocht rijden. Waarom is helemaal mijn eigen schuld, ik had meer moeten komen in de vakantie (ik ben te weinig geweest) en dat is compleet m'n eigen schuld. En de reden dat ik niet meer op Marcello mocht, was dat de eigenaresse vond dat ik te veel zaagde. Dat wist ik en daar ging ik wat aan doen, want vlak voor de vakantie had die dochter het tegen me gezegt en toen heb ik nog 1 keer op hem gereden en toen heb ik er echt op gelet. Daarna heb ik niet meer op hem gereden omdat de bak te slecht was. Maar nu had die eigenaresse me een keer zien rijden en ze vond dat ik niet meer op Marcello mocht.

Nu is mijn vraag, wat vinden jullie van de manier waarop ik eruit geschopt ben??? Het zijn natuurlijk haar paarden en haar grond en ze heeft het volste recht iemand eruit te schoppen als ze niet tevreden is. Maar ik vind zelf dat ze me dan op had moeten bellen of desnoods recht in m'n gezicht had moeten zeggen inplaats van het op te schrijven. En zomaar ineens, zonder waarschuwing ofzo en ik kreeg ook geen kans meer om het te verbeteren. Maandag had ik op een ander paard gereden omdat Marcello al gereden was (ik dacht per ongeluk, maar later bleek dat de eigenaresse dat wilde) en dinsdag (de dag voor m'n verjaardag nog wel...) hoef ik nooit meer terug te komen en dat wordt me duidelijk gemaakt via een briefje. Ik denk dat ik dat nog wel het ergste vind, de manier waarop het gegaan is, want het is m'n eigen schuld, dat weet ik ook wel. Maar ik ben heel benieuwd wat jullie hier nu van vinden!!!

Kuzjes Tamara

Degene die iets onderneemt en daarin faalt, is nog altijd beter dan degene die niets onderneemt en daarin slaagt
31-08-2015 <3


Pink_Horizon

Berichten: 19828
Geregistreerd: 11-03-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 26-01-02 21:55

Vrees dat dat het lot van de bijrijder is Verdrietig
Inderdaad erg lomp hoe je afgewezen wordt...
Kun je niet nog eens gaan praten als je er graag terug zou willen?

Trotse mama van dochters Svenna & Loys
Voorlopig paardloos!

Gast546
Berichten: 15626
Geregistreerd: 15-01-02

Link naar dit bericht Geplaatst: 26-01-02 22:18

Ja deze manier verdiend geen schoonheidsprijs.
Misschien vond ze het wel erg moeilijk om het rechtstreeks te zeggen, ze wist natuurlijk dat je ontzettend teleurgesteld zou zijn.
Maar dit komt niet erg sympathiek over.

Yentl

Berichten: 12478
Geregistreerd: 14-06-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 26-01-02 22:23

deze manier verdiend idd geen schoonheidsprijs maar als ik eerlijk mag zijn jouw manier ook niet; zagen op een andersmans paard, oke het zal moeilijk af te leren zijn maar dan had je ook al moeten beginnen en niet moeten afwachten want je weet dat je fout zat en je had zeg je zelf meer moeten komen.

ik ben je niet aan het afkraken maar je gewoon aan het recht zetten dat het ook jouw schuld is en op deze manier, dat is haar keuze want ik vind dat jij het ook niet helemaal terecht hebt gedaan (behalve als je het vaag hebt afgesproken) ze had het wel wat beter kunnen overbrengen maar dat is niet gebeurd, helaas..

Quote Apollo: Als ik nooit alcohol had gedronken he, zat ik nu waarschijnlijk op de universiteit *LOL*

I'm not your f*cking barbie bitch

Margreet

Berichten: 18240
Geregistreerd: 24-08-01
Woonplaats: Gooi- en Eemland

Link naar dit bericht Geplaatst: 26-01-02 22:24

Misschien niet erg netjes afgehandeld, een persoonlijk gesprek was netter geweest, maar ik zou ook geen zager op mijn paard hoeven. Ook al ga je oefenen om het te verbeteren, dat doe je dan maar op een ander paard, niet op die van mij, ik zou je die kans ook niet geven, hoe hard het ook klinkt.

Nulla tenaci invia est via

XoNo

Berichten: 21435
Geregistreerd: 28-12-01
Woonplaats: Assen

Link naar dit bericht Geplaatst: 26-01-02 23:22

Precies, opzich heeft die vrouw groot gelijk. Ik zou inderdaad ook geen zager op mijn paard laten, en wat Margreet zegt ik zou je ook de kans niet geven om het op mijn paard af te leren. Ze had het naar mijn mening wel recht in je gezicht kunnen zeggen en misschien wat minder cru. Maar ze was blijkbaar bang voor je reactie, en heeft ze het via deze weg gedaan.

Ik ben dan weer iemand die haar gewoon een briefje terug schrijft, dat ze dat wel op een andere manier had kunnen zeggen, maar dat ze opzich wel gelijk heeft en uiteraard het volste (raar woord Haha! ) recht heeft om jou toegang tot haar paard te ontzeggen.

Ik weet niet of je er graag naar toe wilt, maar misschien kun je eens een paar keer rijden terwijl zij erbij is? Dat zou ik dan zelf nog wel toelaten. Dan kan ik met eigen ogen zijn dat er niets aan de hand is, en misschien kan je ervoor zorgen dat ze het vertrouwen in je weer vindt.

From the looks of this place, my ass has got a lot of catching up to do.
http://www.crperformancehorses.nl

Tamara

Berichten: 10105
Geregistreerd: 20-07-01

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 27-01-02 10:03

Ik vind ook dat ze volkomen gelijk heeft en het is mijn eigen schuld, maar daar gaat het me niet om. Het is mijn eigen schuld dat ik hem ben kwijtgeraakt, maar de manier waarop vind ik gewoon nogal banketstaaf.... En met verbeteren bedoel ik meer komen en veel klusjes doen zodat ze weer een beetje vertrouwen in me krijgt, want Marcello ben ik toch kwijt. Ik zou dan sowieso niet meer op hem rijden. Dat weet ik ook wel, maar praten heeft geen zin meer, want die vrouw wilde nog even overleggen met Fionna (de vrouw die daar uitmest enzo) en dan moest ik de week daarop nog maar eens bellen. En toen ik belde, zei ze dat ze niet op haar beslissing terug wilde komen. En de instructeur bij wie ik les had zei vlak daarvoor dat ik teveel met m'n handen bezig was, en dat is echt m'n eigen schuld en ik geef dat ook toe, maar hij is best wel zwaar in de hals/mond en dan ga je toch wat sneller ruw worden. Ik probeer het op deze manier echt niet goed te praten hoor, als jullie dat misschien mochten denken...

Degene die iets onderneemt en daarin faalt, is nog altijd beter dan degene die niets onderneemt en daarin slaagt
31-08-2015 <3

Riëtte

Berichten: 5201
Geregistreerd: 26-02-01
Woonplaats: Bovensmilde

Link naar dit bericht Geplaatst: 27-01-02 10:47

IK heb vroeger ook (mijn huidige paard) bijgereden, en de eigenaar kwam regelmatig bij me kijken. Gaf me dan ook regelmatig wat tips en "les". Zodat ze, als ze iets zag dat ze niet goed vond, me ook kon verbeteren. Heb gelukkig niet zovaak commentaar gehad.
Voordat je iemand laat bijrijden wil je toch goed weten hoe diegene rijdt. Dan had ze toch van te voren geweten dat jij veel "zaagde" en je daar meteen op aan kunnen spreken!?

Vindt het wel erg lomp zoals ze je nu wegstuurt....

Lobke98
Berichten: 430
Geregistreerd: 13-01-02

Link naar dit bericht Geplaatst: 27-01-02 12:47

Wat mensonvreindelijk zeg!! Om je er zo uit te trappen! Kijk dat je zaagt is gewoon fout maar met een briefje je hoeft niet meer te komen vind ik belachelijk.


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie