ook ik ben gevallen van queen :)

Moderators: Murosch, A_nouk

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
ingrid

Berichten: 3284
Geregistreerd: 19-05-01
Woonplaats: zevenaar

ook ik ben gevallen van queen :)

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 25-01-02 14:15

gister gelachen in de les
we hadden springles maar iksprong niet meer ivm met de gezondheid van queen.... maar aangezien dat een van de weinige keren is dat ik lekker kan rijden toch maar gegaan maar dan gewoon dressuur gaan rijden.. queen was behoorlijk fris de hele week alleen maar aan de hand gestapt.... nou dus ik opgezadeld de bak in gegaan zat er net op was net mijn andere beugel aan het aandoen vloog ze al weg... ik zat er net half op maar ik bleef zitten... vlug de andere beugel in gedaan ff gestapt en vlug gaan draven... aangezien het zo hard waaide gister was het behoorlijk gehorig in binnenbak van al die wind.... een ander meisje was haar pony aan het afzadelen aan de bakrand en die pony ging in een keer hangen dus hopa queen weer bokken steigeren 4 benen de lucht in met haar hoofd tussen de benen... nou ik har haar net terug wou net weer goed gaan zitten ging ze weer enja aangezien ik niet zo fijn zat lag kwam ik op haar nek tercht en bats lag ik er zo af Haha!
ik kon erzelf nog om lachen vooral hoe queen stond te kijken....
ik er weer gelijk op gestapt en ze was me toch braaf in een keer Schijnheilig
volgens mij was ze best geschrokken maar ik moest echt keihard lachen
heb me ook helemaal geen pijn gedaan

axeltje en ik hebben een blond-IQ Haha!
queen, rust zacht


Joleen

Berichten: 4246
Geregistreerd: 27-04-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 25-01-02 14:56

Haha, klinkt best leuk! Als je eenmaal op de nek ligt, kom je er vaak moeilijk weer op idd! *LOL* Heb ik ervaring mee... Schijnheilig Ik heb me toen ook maar laten vallen. Kon met gen mogelijkheid meer terug komen. Echt lachen zoiets! *LOL* Ach, zolang er geen enge dingen gebeurd zijn maakt het weinig uit!

Er staat een man op de bus te wachten, valt hij eraf..

xThalyx

Berichten: 4097
Geregistreerd: 30-11-01
Woonplaats: Zoetermeer

hahaha

Link naar dit bericht Geplaatst: 25-01-02 15:22

ja dat verhaal ken ik wel!!
ik had maandag dus springles en ging dus op een hindernis af!!
het ging in een aardige volle vaart enne.......... we sprongen dus een waaier!! nou dat had mijn pony nog nooit gedaan en hij weigerde dus een paar keer toen was ik er echt vast op dat ie hem zou springen maar nee en hij wiegerde weer en ik zat op zijn nek en aangezien mijn pony een kort nekje heeft dacht ik dat ik al dnel op de grond zou belanden want dan laat ik me altijd gewoon vallen maar hij hielt zijn hoofd omhoog dus moest ik terug klauteren!! Haha! Pling Pling Pling


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Ninah en 4 bezoekers