Verslag super springwedstrijd in Tolbert!

Moderators: Murosch, A_nouk

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Honeybee

Berichten: 8912
Geregistreerd: 10-04-01
Woonplaats: Harlingen

Verslag super springwedstrijd in Tolbert!

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 20-01-02 01:56

Vandaag (oftewel gisteren) zou Hillebrand de Haan onze Larore voor de tweede keer uitbrengen in het springen. Hillebrand is de zoon van Andries en Andries is de man die Herna en Nico priveles geeft. Herna rijdt op Larore en is momenteel L2 dressuur en B springen. Het springen ging bij Herna jammergenoeg niet zo best. Alle tot nog toe verreden parcoursen waren weigerparcoursen. Dus hebben we besloten dat Hillebrand het maar eens moest proberen. Laatst al in Beilen en vandaag in Tolbert.

Allereerst het Klassieke parcours. Hij kwam foutloos rond en kreeg voor de stijl 52.5 punten. Daarmee werd hij met grote voorsprong op de tweede combinatie eerste! De tweede combinatie had 45 punten voor de stijl.

Daarna nog het progressieve parcours. Hij kwam foutloos rond en in de barrage haalde hij een tijd van 27.13 seconden. Niet echt tevreden, aangezien Larore nog wat problemen heeft met de wendingen om de voorhand, maar.... toch was dit nog goed voor een 5e plaats!

En dit alles terwijl er in beide parcoursen toch 62 deelnemers meededen! Ik moet zeggen, niet slecht voor een tweede keer!

Tijdens het klassieke parcours is een bekende van ons ook nog van haar paard gevallen en het paard liep finaal over haar heen! Tja, dat werd dus afvoeren met de ambulance.. maar hopen dat dit allemaal goed afloopt, aangezien ze over twee weken in het huwelijksbootje zou stappen.

Maar goed, voor ons was het in ieder geval een zeer geslaagde dag!

Voor foto's kun je kijken bij ITP.
http://www.bokt.nl/forums/viewtopic.php?t=38883


Jurga

Berichten: 18554
Geregistreerd: 06-05-01
Woonplaats: Ede/Lunteren

Link naar dit bericht Geplaatst: 20-01-02 10:52

Mooi dat het zo goed ging hoor!!! Af en toe toch wel leuk hè? Springwedstrijden? Wanneer kom je een keertje meeten???? Verward

So tell me where you are / Tell me how you feel / Tell me what you need / Just tell me how you feel / And let it all just rain on me. ~ Kane

Honeybee

Berichten: 8912
Geregistreerd: 10-04-01
Woonplaats: Harlingen

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 20-01-02 12:17

Name time and place and i'll be on my way! Knipoog


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Maureen97 en 16 bezoekers