Enorm genoten

Moderators: Murosch, C_arola

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Dennis

Berichten: 28807
Geregistreerd: 23-05-01
Woonplaats: Wieringerwerf

Enorm genoten

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 19-01-02 20:25

Van morgen eerst les gegeven met Dennis. Dat ging echt enorm goed. Dennis had er zin in en luisterde netjes. Het meisje dat op hem reed wou ook wel een x harder dan draven. Eerst lekker gestapt en gedraaft. Ging heel lekker. Toen Dennis aan een touwtje gedaan en even een stukje galop geprobeerd. Ging echt perfect. Als ik met Dennis aan de hand loop wil hij wel eens zo hard gaan galoperen dat ik hem bijna niet bij houd maar keurig zijn tempo aan de mijne aan passen. Hebben ong 50 meter gegalopeerd en toen weer even bij komen(ik dus Knipoog ). Helemaal trots op Dennis en op mijn lessertje.
's Middags nog lekker naar het bos geweest. Gewoon lekker uit rennen en gek doen. Heerlijk. Het lesje was voor Dennis toch eigenlijk niets. 1x het pad op en neer, voor dat meisje is het toch te veel om er langer op te zitten. Chevy, de hond van Tamara(Max), had er ook lol in. Die liep steeds Tammy te plagen en terug te brengen naar ons. Echt lollig, steeds elkaar op jutten en achter elkaar aan rennen. Toen ik een stukje ging galoperen gingen Chevy en Tammy ook mee. Echt HARD!!!!!!!!!!! Niet normaal meer. Hij wou dus echt ff lekker de beentjes strekken. Dat is echt genieten, lekker met Dennis in het bos, Tammy lekker los mee lopen en Chevy gek doen. Toen weer terug gegaan naar Tamara.
We gingen ook nog even bij een haffie kijken die bij het bos stond en hadden Dennis en Tammy even vast gezet. Maar die hadden zich allebei los gemaakt Frusty . Maar wel netjes bij elkaar en bij de trailer blijven hoor. Denk je een hengst te hebben, kan hij naar een merrie toe en blijft hij lekker staan Verward . Perfect dus eigenlijk.

Benno: dressuur M+13, vaardigheid Z+14 en Sport-AA ☆ Deedee: dressuur M+13, vaardigheid M+0 en prestatie sport-A
http://www.staldenci.nl

*Als je haar voor je ogen waait, als je jas om je lichaam draait, als de wind langs wangen aait, weet dat ik je mis* - Acda en de Munnik


Mellien
Berichten: 1121
Geregistreerd: 23-03-01
Woonplaats: Warffum

Link naar dit bericht Geplaatst: 20-01-02 11:53

Wat leuk dat Dennis zo mak is dat je er een klein kind op lesgeven kan. Malle hengst, is er eens een merrie...

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Googlebot en 16 bezoekers