Imatador moet nog een keertje terug..

Moderators: Nadia, Lous, LindyH, balance, RianneH, Neonlight

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
moekoekoe
Berichten: 3433
Geregistreerd: 02-02-01

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 17-04-01 16:44

..net Rodinde gebeld en hij moet dus inderdaad terug komen. Op zich is ie enorm vooruitgegaan hoor, maar toch af en toe nog wat haperingen stijver of niet helemaal 100%. pffff...het kost zoveel tijd, maar dat heb ik er graag voor over.
2 mei is ze op Any Dale, een manege hier vlakbij, 10 min met de trailer...dan ga ik daar met 'm naartoe. Hopen dat alles zo 'soepel' blijft ivm MKZ, tot 2 mei kan er nog een hoop veranderen!


Sirius_

Berichten: 10372
Geregistreerd: 09-01-01
Woonplaats: Almere

Link naar dit bericht Geplaatst: 17-04-01 16:45

oh wie is rodinde is dat voor imatadors been, ik loop héél erg achter, maar ik hoop dat alles goed komt hoor!

moekoekoe
Berichten: 3433
Geregistreerd: 02-02-01

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 17-04-01 16:50

Rodinde is een behoorlijk bekende veearts, die bovendien 'kraakt' en 'accupunctuurt'. Ze schijnt echt wonderen te verrichten bij sommige paarden. Imatador heeft ze ook heel goed geholpen (bleek in zijn rug te zitten ipv been), maar door dat MKZ gebeuren kon de hoefsmid zo gauw niet komen om zijn hoefjes te bewerken en is er toch weer wat vast gaan zitten. Op zich gaat ie een heel stuk beter, maar het kan nog beter. Terug dus maar. Vorige keer moest ik naar Kootwijkerbroek en dat kan nou dus niet....maar AnyDale is toch een heel stuk dichterbij!

Groetjes Suzanne

Anoniem

Link naar dit bericht Geplaatst: 17-04-01 16:54

ik zal duimen dat dat de laatste keer zal worden. Lachen
Overigens vind ik het reuze meevallen hoor zo vaak als dat je Rodinde hebt geconsulteerd. Gelukkig wordt het ook weer warmer, dat zal hem ook veel goeds doen.

Fitzroy
Berichten: 18269
Geregistreerd: 11-01-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 17-04-01 17:50

t zou mooi zijn Suuz, als het nu inderdaad helemaal goed komt.
En makkelijk ook dat het zo dicht in de buurt is.
Ga je nu trouwens ook weer lessen??
Ik heb zondag nog een wedstrijd op weten te snorren, joepie, en nog niet eens zo ver hier vandaan!!! Gaaf he, lekker weer wedstrijd rijden, maar er zal ongetwijfeld wel weer een MKZ-gevalletje tussendoor komen fietsen.

moekoekoe
Berichten: 3433
Geregistreerd: 02-02-01

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 17-04-01 17:54

Ik hoop het ook Jippie..in feite is ie nog maar 1 x bij Rodinde geweest en al moet ie 100 keer terug, als het hem helpt ga ik het zeker doen. Hij is echt enorm verbeterd hoor, dat wel...alleen...hij zou volgens mij nog wat soepeler kunnen zijn,af en toe toch wat trekkerig en houterig..niet helemaal lekker. Niet dag je zegt: jee, kreupel!!! Maar meer: mwah...wat loopt ie houterig...snap je wat ik bedoel?

Hey Fitzie!!!
Gerard is vandaag met de veewagen weggeweest voor les bij Brigitte vd Eyken..dus je begrijpt wel wat dat gaat betekenen: als hij kan, kan ik ook! Heb Vivian dr antwoordapparaat ingesproken dat ze me belt zodra ze bijgekomen is van de jet lag..donderdag komt ze terug, ik hoop dat ik zaterdag al kan gaan!!
Gaaf dat je toch nog een wedstrijd hebt weten te vinden...nou maar hopen dat alles blijft zoals het nu is, of nog soepeler wordt!

Groetjes Suzanne

Anoniem

Link naar dit bericht Geplaatst: 17-04-01 19:14

Wat betreft het vervoer, dat zal wel gewoon zo blijven tot en met de rijtoer van de trouwerij op 19 mei. Wat er daarna gebeurt zien we dan wel weer.
Fitz, heb je wel nagebeld of je punten gelden? Volgens zeggen is alles nu onderling en dus niet voor promotie.

Nimber

Berichten: 25685
Geregistreerd: 10-01-01
Woonplaats: Apeldoorn

Link naar dit bericht Geplaatst: 17-04-01 19:53

ooooh mag je weer starten fitz: *jaloeeeeeeeeeeeers*
Het zakt nu een beetje weg hier de spanningen en angsten.. het is ook een beetje opvallend rustig maar wie weet helaas zijn we nog steeds toezichtsgebied dus zelfs een buitenrit of een wandelingetje maken zit er niet in.. maarja ik ben nog steeds de enigste met janneke die op stal mag komen dus echt veel te klagen mag ik niet hebben toch?

http://www.kimtelgen.nl nu ook online proefbeoordeling
Camerabeveiliging voor stal of zadelkamer? Http://www.caminadatechniek.nl

Fitzroy
Berichten: 18269
Geregistreerd: 11-01-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 17-04-01 21:46

Ja hoor Lovely, volgens de NBVR is het ook gewoon voor punten omdat nu het evenementenverbod opgeheven is. En dat betekent dat er niet alleen mensen van de maneges zelf mee kunnen doen, maar ook mensen van buitenaf. Als je je maar aan het hygieneprotocol houdt en een verklaring tekent dat je de afgelopen 7 dagen niet met evenhoevigen in contact bent geweest.
Dus we gaan er weer voor. De nieuwe proeven, en bah, wat een rotdingen zijn het!!

Rhys

Berichten: 6317
Geregistreerd: 19-01-01
Woonplaats: Drenthe

Link naar dit bericht Geplaatst: 17-04-01 22:10

aahh, ik wil ook weer starten!! Weet iemand wanneer wij van de KNF weer los kunnen??
grtx, Rieja

Mieke
Berichten: 6614
Geregistreerd: 09-02-01
Woonplaats: NH

Link naar dit bericht Geplaatst: 18-04-01 09:14

Suzanne, misschien is het een idee om Imatador als extra buiten de behandeling door Rodinde eens door een fysiotherapeut te laten masseren? Heb hier wonderen van gezien bij een aantal paarden.

Het is misschien een idee, hij zal toch wat stijver geworden zijn en misschien wat last hebben van vastzittende spieren door ophoping van spanning door de gedwongen rustperiode. Paarden vinden het vaak heel prettig om gemasseerd te worden en vallen vaak ik slaap!

Mocht je eventueel interesse hebben dan weet ik in ieder geval nog een fysiotherapeut die absoluut niet duur is, ruim de tijd neemt en waar alle paarden dol op zijn! (Zelfs paarden die bang zijn voor mannen!)

ik hoor het dan wel van je!

Groetjes Mieke

moekoekoe
Berichten: 3433
Geregistreerd: 02-02-01

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 18-04-01 15:41

Dank je Mieke! Hij is er al eens geweesten met die fysio werkt Rodinde ook weer.
Ik ben bij Jarko Dun geweest, die heeft destijds ook voor Maril een hoop goeds gedaan, heb er ook een paar lessen gereden.
Misschien toch wel weer goed, ik leg het eerst wel aan Rodinde voor...


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Anne, Apacheshadow, Arnon, CassieX, DogWords, Horizonnig, huckellover, lobkew, Mamarleen, Manny, MonteKarlo, Phoeboe en 15 bezoekers