Ben weer bij Kelly geweest!

Moderators: Murosch, A_nouk

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Ditta

Berichten: 2567
Geregistreerd: 08-07-01
Woonplaats: 't Gooi

Ben weer bij Kelly geweest!

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 05-01-02 19:50

vrijdag avond belde Pien op (de oude eigenares) of ik zaterdag mee kon naar kelly! Natuurlijk kon ik! ik snel patricia gebelt want die mocht ook mee. om 5 over half 9 s'ochtens wat patricia bij mij. het was harstikke glad en we moesten op de fiets naar pien. wij supersloom fietsen tot we bij de weg waren, daar is namelijk gestrooit. toen we bij pien waren kwamen de andere meiden ook heel snel. want er gingen nog 2 andere verzorgers mee. het was 1 1/2 uur rijden! maar we hadden het wel gezellig achterin. toen we eindelijk er eindelijk waren sprongen we uit de auto. even de borstel spullen pakken die achterin lagen en toen..

de stal in. jeetjuh het waren echt mooie stallen. heel open. er zat geen deur in maar van die tralie stallen waar je zo door heen kon stappen. een half hek zodat de paarden ook nog naar de buurman/vrouw konden kijken. eerst even kelly begroeten. ze zag er heel goed uit! alleen haar hoofd was wat witter geworden van de grijze haartjes *LOL* toen uit de stal gehaald en geborsteld. we hadden superlang geborsteld. toen ging die 2 andere meiden weg, naar het paard van de eigenaar kijken. Patricia en ik gingen foto's maken. Pien zei dat we wel even met haar mochten stappen. dus wij op weg. ze was fris joh! ze wou echt supersnel. heel stuk gedraafdt. toen keek ik om en zag ik in de verte die andere meiden rennen. wij nog een stuk draven. hihi Haha! Schijnheilig uiteindelijk hadden ze ons wel ingehaald. toen waren we ergens een weiland in gegaan. daar lagen heel plassen ijs. ondertussen die 2 andere meiden met kel rond gingen rennen gingen patricia en ik glijden. we waren daar superlang.
Toen kwam pien ons halen met de auto. we moesten terug.

Oh wat wou kelly graag terug naar de stal! hinniken en trekken. voor we de stal in stapten begon ze keihard te hinniken!! ze heeft het daar echt naar haar zin! toen weer afscheid genomen en toen zijn we weer naar huis gegaan!

Maare, nu weet ik tenminste zeker dat kelly het daar harstikke erg naar haar zin hebt! k geloof dat ik nooit moeite moest doen om haar in te houden en dat moest nu wel, zo'n zin had ze om naar huis te gaan! Lachen

Just say yes, just say there is nothing holding you back..


starlight
Berichten: 117
Geregistreerd: 12-12-01
Woonplaats: hoensbroek

Link naar dit bericht Geplaatst: 08-01-02 16:05

echt heel erg leuk en fijn voor kelly dat ze het daar goed heeft!
zo te horen hebben jullie je ook wel vermaakt he?
haha.

starlight is mn (b)engeltje! <IMG SRC="/forums/images/smiles/hypocrite.gif">
starlight I love you 4-ever!
<IMG SRC="/forums/images/smiles/loveys.gif">

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Anita45, b485, BrightBren, Flux, GoogleAdsense, herous, kunamosity, meniekske, Merexa, miicchhellee, normann_love, Roosch, Tink89, Vagabondo, Yahoo, zorah en 40 bezoekers