ff zeuren/klagen

Moderators: RianneH, Neonlight, Nadia, Lous, LindyH, balance

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
LadyMadonna

Berichten: 58665
Geregistreerd: 09-01-01
Woonplaats: werkendam (NB)

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 11-04-01 09:11

in augustus heb ik honey 4 jaar (whow wat gaat dat hard).
Sinds ik op de dijk sta zijn er al plannen een PC op te richten (PC de buitendijk). Ik heb toen de paardenmensen hier op de dijk op de hoogte gesteld van mijn plannen dmv een brief.
Ik kreeg allemaal leuke reacties, en we zouden dan de lessen bij mandy in de wei doen, aangezien niemand hier een bak heeft. Inmiddels zijn we 4 jaar verder en er is nogsteeds niks van de grond. En dat zal niet lukken ook.
Er wordt zo verschrikkelijk veel geouwehoerd hier. Mandy mag gwen niet, Gwen mag hanneke niet, mandy mag mij niet, hanneke mag mandy niet (zijn voorbeelden) tot het moment dat we bij elkaar zijn, dan is alles leuk en aardig. Ik heb eigenlijk niemand hier die ik niet mag. Wel ben ik het met 2 personen (mandy en gwen) vaak niet eens met de manier waarop ze met paarden omgaan.
Gwen kocht salina, en we hebben het er toen over gehad dat ze wel les van mij wilde omdat salina een beetje een hittepetit is, en ze niet dezelfde fouten wilde maken als met ideaal. Nu sprak ik haar laast, zegt ze ineens dat ze les heeft van antoinette. Jah, <IMG SRC="/forums/images/smiles/shout.gif"> VRAAG HET DAN NIET!!!!!!!!!
Ook met Mandy is er nog steeds geen vooruitgang geboekt. Ik heb aangeboden haar les te geven op de welsh Cobs van de later. Elke keer als ik haar nu namelijk bij de later zie rijden zit ze 9 van de 10 x in galop op een paard dat van voor, achter en in het midden totaal uit elkaar valt.
Dus ik aangeboden. Nou, dat leek haar wel wat, maar ze kan nu niet rijden omdat ze merries drachtig zijn. Dus zeg ik, je rijdt toch ook op Prince (dekhengst). Jah zegt ze, maar die heeft astma en kan niet zolang gereden worden. Nee, of ik nu een half uur of een uur NORMAAL les geef, of je galopeert een half uur...
Ik geloof dat mandy er nog niet helemaal achter is dat een paard 3 gangen heeft, en niet alleen stap en galop.
Mandy is een aardige meid, alleen tja, ze is een beetje een muts. Ze zit ook op de LOM school omdat ze moeilijk leert. Maar naar mijn idee wil ze het graag goed doen, maar weet ze zelf niet WAT ze verkeerd doen (pony leren steigeren door ee plastic zak aan een zweep te doen en hem daarmee bang te maken terwijl ze hem vast heeft is een voorbeeld).
Nog steeds krijgt ze 0,0 begleiding van haar ouders. Dat is toch niet goed?
En ik geef wel advies, en ik wil wel helpen, maar er wordt toch niet geluisterd.
Zo kwam ze ooit naar me toe: Weet je dat het heel slecht is om met 2 bitten te rijden (stang en trens). Dus ik had echt zoiets van *zucht* vandaar dat een anky of een tineke ermee rijdt.
Blegh, ik ben het hier gewoon helemaal zat.
Naja, heb het in iedergeval ff van me afgeschreven. Ga er maar mee stoppen, want anders wordt het wel een erg lang verhaal.

Greetz

-The outsider for life-


Anoniem

Link naar dit bericht Geplaatst: 11-04-01 09:23

Ik zou als ik jou was het idee van een PC lekker uit m'n hoofd zetten, en iedereen het lekker zelf uit laten zoeken. Anders loop jij zometeen alles in je eentje te doen, en krijg je stank voor dank.
En qua begeleiding van die meiden: maak je niet druk (hoe moeilijk dat ook is, ik weet dat jij je alles aantrekt omdat het om die paardjes gaat).

Geniet gewoon lekker van je eigen paardje en laat iedereen alles lekker zelf uitzoeken; dan krijg je ook geen gezeur achteraf!

Sonja.

Karin

Berichten: 61950
Geregistreerd: 10-01-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 11-04-01 09:38

Dat lijkt mij ook de beste oplossing. Je kunt nog zo graag een ponyclub willen, maar als ik dit zo hoor krijg je er meer ellende dan plezier van. Gewoon lekker met je paardje blijven rijden, zonder al dat gedoe en geregel.

.
If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together. <African proverb>


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: anjali, Christel1, ManonRijck, MirandaFuego, Nienkje_H, savieralover, stefanie33 en 15 bezoekers