Nu weer een pony erbij om te rijden!!

Moderators: Murosch, C_arola

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Pleasure

Berichten: 336
Geregistreerd: 24-08-01
Woonplaats: Asten

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 10-12-01 10:49

Hoihoi,

Ik heb dus mijn eigen stal opgezet. Het heet 'The Untouchable Stables'. Mijn eerste klant was meteen iemand die bij Jan Tops werkt. Zij regeld daar de handel van de paarden en het klaarmaken van de paarden naar een wedstrijd in het buitenland. Dus al dat gedoe met de RVV. Ik rij voor haar een 7-jarige Ahorn Z X Sacramento Song XX merrie. Een donkerbruine van 1.60 mtr. Ze is lief. Maar was ontzettend stug. Nu gaat het heel goed. En ik ga met haar springen. Tot nu toe nog geen foutloze parcoursen, maar ze zeggen altijd als je bij Heyligers foutloos rond komt, kom je overal foutloos rond. Maar ze kan echt ontzettend goed springen. Een keer in de les reed ik een keer aan op een steil van dik 1.40 mtr. En daar sprong ze overheen als of het niets was. Echt fantastisch!!! Ik mag als ze dadelijk als goed B parcoursen loopt, haar officieel gaan starten en dan mag ik ook met haar bij Wil Schellekens gaan lessen. Hij gaat mij nl. ook lesgeven met een van mijn andere paarden.
Zij zal ook voor mijn toekomst worden.

Nu komt er volgende week een driejarige D-pony op stal. Die ga ik ook rijden. Ze moet zadelmak worden gemaakt. Ik vind dat best wle leuk werk. Ik doe dat met de Join-Up methode van Monty Roberts. Deze merrie zal wel een tijdje bij mij blijven. Ze moet goed aangereden worden.

Ik kan het mij niet voorstellen. Ik rij altijd op paarden vanaf 1.55 mtr en dan nu z'on beestje van 1.42 mtr. Ik rij ook een E-popony van mijn zusje. Met hem rij ik B springen. Wij zijn nog derde geworden op de selectie van het B springen NBVr, wat voor mij het kampioenschap was. Dus dat was gewoon super. Nu maak ik hem klaar voor Eventing wedstrijden. Hij is een echte volbloed en heeftd e juiste maat.
En mijn eigenste paard(je) Pleasure is 4 jaar en nu al 1.68 mtr. En stront eigenwijs, maar ja. Met hem heb ik nu B+3 dressuur. En komende tijd heb ik 2 voorselecties Dressuur voor de NBVR Zuid en nog 2 andere wedstrijden. Dus nu veel winstpunten halen en mij proberen te kwalificeren voor het kampioenschap. Hij is een springpaard. Ik start hem in Maart tijdens de Nationale in Asten bij de 5-jarige. Verder ga ik bij wil lessen met een 9-jarige Concorde merrie. Dus in Maart heb ik er nog 1 of 2 in het B springen misschien wel 3. Ik kijk wel.

Groetjes
Denise


flair

Berichten: 9577
Geregistreerd: 07-03-01
Woonplaats: Den-Helder

Link naar dit bericht Geplaatst: 10-12-01 11:15

je hebt het maar druk dus. *LOL*

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: BaBritFre, DexterM, Emerald, fannetje, hlidar, lina1998, Lisa__Beau, Melisjeee, pjer, Rinkex, SannevZ, SayaJones, YellowGray en 14 bezoekers