Ben bij mijn ex-paard op bezoek geweest

Moderators: Murosch, A_nouk

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Percy
Berichten: 11082
Geregistreerd: 04-09-01
Woonplaats: België

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 26-11-01 00:41

Een paar maanden geleden heb ik mijn appaloosaruin verkocht. Het was een paard wat heel graag wilde werken en ik had geen tijd om hem te rijden. Eigenlijk was hij voor mijn man maar hij was veel te groot voor hem en had al helemaal geen tijd. Ik heb echt maanden lopen dubben of ik hem nu wel of niet zou verkopen en toen toch een advertentie geplaatst met het idee dat ik hem alleen zou verkopen als er iemand zou komen die hem echt een goed tehuis zou kunnen bieden. En dat heeft hij gekregen! De nieuwe eigenaresse is helemaal gek van hem en hij zag er super goed uit. Hij herkende ons nog wel maar hij vond zijn nieuwe bazin overduidelijk heel aardig. Was best wel moeilijk om hem terug te zien maar ik ben wel blij dat ik gegaan ben want nu weet ik zeker dat ik het goede besluit genomen heb.

Sinterklaas kapoentje, gooi wat in mijn schoentje
http://www.concertplus.nl https://www.facebook.com/#!/concertmeteenplus


* Ellen *

Berichten: 1672
Geregistreerd: 09-04-01
Woonplaats: Ommen

Link naar dit bericht Geplaatst: 27-11-01 18:38

wat mooi dat je nu weet dat hij goed terecht is gekomen. van mijn paard weet ik het niet, maar ik denk wel dat het goed zit.

Tinne

Berichten: 13717
Geregistreerd: 07-11-01
Woonplaats: Zundert

Link naar dit bericht Geplaatst: 27-11-01 19:25

Ik ben ook op bezoek geweest bij mijn verzorgpony. Ze herkende me ook nog, ze kwam zelfs naar me toegelopen en hinnikte. Echt lief! Ik vond het ook moeilijk om haar daar achter te laten Verdrietig , maar ik weet dat ze het daar goed heeft Haha! dus hoef ik me daar heen zorgen over te maken *LOL* . Alleen is het zo poedersuiker dat het zo ver weg is (ong. 4 à 4.5 uur rijden Scheve mond\ )

xxx


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: hagelslag, Ilayla, Jeika, Kanzi, kvulden, lievenamme, Marijke_1995, mirriejj, pairadice en 29 bezoekers