Met Jet naar Emmeloord geweest

Moderators: Murosch, C_arola

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
astridh

Berichten: 2635
Geregistreerd: 22-04-01
Woonplaats: nh

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 16-11-01 18:02

Vandaag met Jet voor controle en behandeling van haar hoef/wond naar Emmeloord geweest. Ze heeft daar al heel wat meegemaakt maar ze loopt er rond alsof ze thuis is, het was op een gegeven moment ook haar huis want ze heeft al met al wel een dag of 30 daar gestaan. In ieder geval is ze daar heel relaxd. De hoef is mooi aangegroeid en de hoefballen zien er op zich mooi uit, er bleef alleen 1 stom stukje wild vlees zitten, waardoor de wond niet dicht kan groeien. De afgelopen 6 weken heb ik haar in het drukverband moeten houden maar dat heeft uiteindelijk niet geholpen. Nu is dat stukje wild vlees uitgesneden. Jetje heeft waarschijnlijk een zeer hoge pijngrens want ze vertrekt geen spier bij dat soort behandelingen. Stoere merrie Cool . Ik moet het nu weer een weekje aankijken zonder verband en dan bellen voor overleg.

Vervolgens heeft de da haar nog even opgevoeld om te kijken of het met de dracht goed gaat, ze is in juli gedekt. Dat vond ze geen pretje, oren naar achter en zeer zuur kijken. Dat kan ik me ook wel een beetje voorstellen maar, alles is goed Lachen . Ik maakte me een beetje zorgen omdat ze zo idioot kan gillen als ze Max ruikt. Ik schrik dan meteen en denk dat ze hengstig is maar gelukkig.....Het ziet er naar uit dat we toch een veulentje gaan krijgen in juni *LOL* . Ik dus helemaal happy.

Het leven is als een restaurant.... je krijgt wat je besteld hebt
Het leven is als een pijpkaneel...ieder zuigt eraan en krijgt zijn deel


Joleen

Berichten: 4246
Geregistreerd: 27-04-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 16-11-01 18:04

Aaah, fijn dat alles goed is!! Lachen

Groetjes Joleen

Er staat een man op de bus te wachten, valt hij eraf..

Jura

Berichten: 10793
Geregistreerd: 16-01-01
Woonplaats: Veluwe en 't Gooi

Link naar dit bericht Geplaatst: 16-11-01 18:07

Goed nieuws zeg, fijn om te horen!

Ik had dat ook toen Jur drachtig was, dan schrik je elke keer als ze zo gillen en ben je bang dat ze toch weer hengstig zijn!

~*~ Pienie fan! ~*~
www.jura-artwork.nl

Margreet

Berichten: 18240
Geregistreerd: 24-08-01
Woonplaats: Gooi- en Eemland

Link naar dit bericht Geplaatst: 16-11-01 18:39

Emmeloord is gewoon top! Zijn daar met Gipsy ook heel vaak geweest en die geeft er ook niets om daar, voelt zich ook wel thuis ofzo. Hoge pijngrens, misschien is dat een merrie-eigenschap ofzo? Voor de bevalling ofzo. Gipsy laat zich zonder verdoving, zonder praam met een hele dikke naald in haar kogels prikken zonder dat ze een spier vertrekt!

Nulla tenaci invia est via

greetje

Berichten: 8626
Geregistreerd: 13-07-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 16-11-01 20:09

Ach merries zijn net als vrouwen "echte bikkels"!!!! Fijn trouwens dat het zo goed met je paard gaat en dat ze toch drachtig is. Veulentijd-prachttijd!!!

Uiteindelijk is de mens zelf de zwakste schakel.


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Googlebot, spookyjim en 11 bezoekers