Vandaag wedstrijd gehad

Moderators: Murosch, A_nouk

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Iris

Berichten: 2048
Geregistreerd: 09-01-01
Woonplaats: Eindhoven

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 28-10-01 19:40

Vandaag had ik een onderlingen FNRS wedstrijd. Gister al het nodige klaar een schoongemaakt aangezien ik vanochtend vroeg moest starten.
Menno gepoets en me omgekleed. Toen kreeg ik te horen dat er uitvallers waren en dat ik dus nog eerder moest. Heike was zo lief om Menno alvast op te zadelen. Snel na de kleine bak zodat ik toch nog wel rustig kon losrijden.
Gister ging het rijden absoluut niet. Dus ik was al blij dat het losrijden vandaag ietsje beter ging. Stap en draf waren aardig alleen de galop was minder. Potesteren, bokken en niet vooruit willen.
De proef ging ongeveer hetzelfde. Hij vond natuurlijk weer het juryhok (wat er altijd al staat maar waar normaal geen mensen in zitten Lachen ) weer eng en ook om de voorleester ging hij met een boog omheen.
De figuren waren best netjes. Alleen de galop was slecht. Vooral de linker. Maar ik was niet ontevreden. Ik starten F6 dat is vergelijkbaar aan een B proef.
Na het rijden naar boven omdat bij de F6 ook nog theorie hoort. Ik had het boekje waar die theorie instond niet en had het dus voor het afnemen van de theorie 1 keer doorgelezen. De meeste vragen wist ik te beantwoorden, bij 2 twijfelde ik. Al vroeg was de eerste prijsuitreiking. Ik zat met 4 eigen paarden in de F6. Was 2de geworden met 227 punten Lachen (210 is een promotiepunt) 1 punt verschil met de eerste plaats. Ik was er erg blij mee Lachen Mijn diploma krijg ik blijkbaar pas als ik over mag naar de F7 Geen flauw idee dus of ik dat voldoende had gemaakt. Heike heeft de theorie afgenomen dus dat hoor ik dan vast nog wel Lachen
Het was een leuk dagje en ik zit nu tevreden achter de computer en ben trots op mijn paardje Lovers

Ik heb mijn verstand niet verloren. Ik heb het zelf weggegeven ~~~ Quote R.W.


janna

Berichten: 4073
Geregistreerd: 08-02-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 28-10-01 21:20

Mooi joh! ik weet niet precies hoe dat gaat met die puntentelling, maar je hebt in elk geval goed genoeg gereden! nu maar hopen dat de rest ook goed genoeg was.

Iris

Berichten: 2048
Geregistreerd: 09-01-01
Woonplaats: Eindhoven

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 29-10-01 16:38

De puntentelling is niet zo heel ingewikkeld. 210 is een promotiepunt. Net zoals 156 een winstpunt is. Meer dan 1 promotie punt kan niet. Je hebt 2 promotie punten nodig om een klasse hoger te komen. De F proeven beginnen bij de F1 dat is een proefje met stap en draf en gemakkelijke figuren zodat de beginnertje ook mee kunnen doen. En de F5/F6 is dus vergelijkbaar met een B proef.

Ik heb mijn verstand niet verloren. Ik heb het zelf weggegeven ~~~ Quote R.W.


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Charat, DogWords, eveline_B, Gimme_Spurs, hayka, Isabel_k, kunamosity, madiekk, maya12333, U2andI, Wulfy, xxwienekexx en 12 bezoekers