Christy voor de laatste keer gekraakt.

Moderators: Murosch, A_nouk

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
chrico

Berichten: 788
Geregistreerd: 11-08-01
Woonplaats: IJmuiden

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 24-10-01 06:54

Gister was het dan zover. Christy moest weer naar wassenaar om het laatste stukje recht te zetten van haar bekken en haar rug en hals werden weer gekraakt. Wij kwamen daar aan en het was een drukte van jewelste. Er was niet eens plaats om de veewagen neer te zetten. Chris kwam zeiknat uit de wagen (lekker druk gemaakt) en kon meteen een stal in. Dat was wel lekker, want zij kan helemaal uit haar bol gaan in een vreemde omgeving. Na de behandeling, die deze keer overigens redelijk verliep, ging zij weer in stal. Na tien minuten moest zij lopen om de verdoving sneller te laten uitwerken. Dat zag er niet uit met al die mensen die er waren. Het was net alsof zij naar een keuring toe ging. Iedereen liep in een grote cirkel en alle hulp/eigenaren stonden aan de kant te kijken.
Op een gegeven moment kregen wij een seintje dat wij konden gaan en probeerde haar in de wagen te krijgen. Ineens was mevrouw klaarwakker. Zij had er geen zin in. Eindelijk na een heel gedoe stond zij in de wagen ne zij stond mij heel zielig aan te kijken. Het was net of zij zei, moet dat nou. Maar afijn, de klep dicht en weer snel naar huis. Thuis nog even lopen, lekkere zweetdeken op en in haar stalletje. na een uurtje ben ik ook naar huis gegaan en achter de computer gekropen.
Als het goed gaat, hoeft zij niet meer terug. Over 4 weken moet ik bellen en door geven hoe het gaat.
Zal het nu eindelijk een beetje mee gaan zitten.


Jurga

Berichten: 18554
Geregistreerd: 06-05-01
Woonplaats: Ede/Lunteren

Link naar dit bericht Geplaatst: 24-10-01 13:47

Jeetje, wat een gedoe allemaal zeg! Ik hoop voor je dat het nu idd beter zal gaan, heel veel succes en knuffel aan je paardje! Kusje

So tell me where you are / Tell me how you feel / Tell me what you need / Just tell me how you feel / And let it all just rain on me. ~ Kane

Gast252
Berichten: 29528
Geregistreerd: 12-01-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 24-10-01 16:49

klinkt als een hoop gedoen. Hopelijk heeft het goed geholpen.
Knuffel van mij aan haar.

chrico

Berichten: 788
Geregistreerd: 11-08-01
Woonplaats: IJmuiden

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 24-10-01 17:29

die knuffels ga ik haar zometeen geven. Het ergste is nu achter de rug. Wij zijn al vanaf 5 juni bezig met heen en weer vliegen van arts naar arts. Wat zal ik het rustig krijgen Haha! Heel stom van mij was, dat ik op reis haar zweetdeken was vergeten. Het is namelijk een heel ritueel voor wij vertrekken en ik laat die deken gewoon achter. Zij heeft nu wat snottebellen, maar is er gelukkig niet echt ziek van.


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: aestate, Googlebot, moire, Monster_tos, Vagabondo en 18 bezoekers