barley op de wei

Moderators: RianneH, Neonlight, Nadia, Lous, LindyH, balance

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Heike
Mede-oprichtster

Berichten: 17803
Geregistreerd: 09-01-01
Woonplaats: Gemert

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 24-01-01 10:35

Vanochtend mocht barley dan voor het eerst op de wei. Eerst barley en daarna pas de rest van de ponies. Kon ze vast wennen. Nou ze ging meteen heel erg hard hollen. En toen dacht ik oliebol peesjes vergeten

Dus ik binnen peesjes gehaald en toen ik haar riep kwam ze wonderbaarlijk. Ik die peesje omgedaan en toen bleef ze staan. Volgens mij dacht ze dat ze vast gemaakt was ofzo. Toen tilde ze haar been heel hoog op. "hey!" dat been zat dus toch los. Andere been proberen en toen ook dat lukte is ze weggestapt.

Tijd om de andere ponies te halen. Eerst Spencer (een pipilangkouspaart Haha!). Hij is helemaal wit met over zijn hele lijf kleine bruine vlekjes. dat paard is dus ook 2,5 maar zo flegmatiek als de pest.

En marco een welsh A-tje en hartstikke fel. Ze gingen meteen ruiken en het ging best goed totdat Marco begon te meppen. nou barley nauurlijk meteen terug gemept! Marco ging opzij. Daarna viel marco nog een keer Barley aan maar die week dus geen mm. Ze is echt niet bang.Lachen Ze heeft Marco mooi op zijn plaats gezet.

Toen Boyke erbij en marco wilde hem eerst voor zichzelf houden. Maar Barley wilde naar boyke en dus moest Marco weg. Tja Barley was echt de baas. Daarna was het rustig. Ze zette Marco helemaal uit de kudde.

Maar Boyke en barley liggen mekaar wel. Ze bleven de rest van de tijd erg dicht bij mekaar. Barley vind Spencer ook wel o.k. totdat ie haar probeerde te dekken.

Spencer is pas een week of 4 geleden gecastreerd. maar daar was Barley niet van gedient.

En toen ging ze rollen. In de modder Haha! pff nu is ze echt smerig.

Daarna ging ze heel doelbewust haar halster van haar hoofd schuren. Ze ging namelijk liggen en toen met haar hoofd over de grond schuren. iets minder want dat lukte.

Ik heb het halster uit de wei gehaald maar kreeg barley dus niet te pakken. Die geniet van haar nieuw verworven vrijheid. Nou ja ze zal er wel uit komen als de rest er uit gaat.

Toch wel erg leuk.


<font size=-1>[ Dit Bericht is bewerkt door: Heike op 2001-01-24 11:03 ]</font>


Erika
Berichten: 56
Geregistreerd: 17-01-01
Woonplaats: utrecht

Link naar dit bericht Geplaatst: 24-01-01 11:00

Leuk dat ze de wei op mag. Toch altijd wel spannend die eerste keer, wie mept wie?? Maar kan ze ff lekker uitrazen. En by the way: wil jij me niet uitlachen als ik ernstige problemen met Dub heb???? (grom)

Trouwens morgen komt Ger (tandesmit) voor de tandjes van Dubje (alleen maar ff vijlen) en voor Riek (aaargh, ernstige ingreep). Nee zonder dollen over Riekje zit ik best wel in hoor. Maar ik ga er vooralsnog maar vanuit dat het allemaal goed gaat komen met dat ouwegie.

Liefs

Laui!

Berichten: 16863
Geregistreerd: 10-01-01
Woonplaats: wherever I wanna be

Link naar dit bericht Geplaatst: 24-01-01 13:45

Grinnik! Naja, die van ons denken allemaal dat ze dominant zijn, en we willen toch maar geen gebroken botten riskeren, dus laten we ze af en toe onder streng toezicht lekker met z'n tweetjes. Gaat vaak goed, totdat ze toch gaan proberen elkaar te kleineren... Dan moet je als mens gewoon ingrijpen, want die rot ruinen weten niet wat normaal doen is. Jopie heeft trouwens op een wonderbaarlijke manier het leiderschap verworven. Als ze nl uit de bak moeten gaat de leider irritant doen en moeten de mindere eerst... Echt waar. Drie keer raden wie dan dus NIET gepakt kan worden. Juist, en hij zorgt er ook voor dat het andere paard pakken een hell of a job is, riskeer je je leven voor een geflipte KWPNer... Wat ook wel lief is, als ze een plukje hooi of kruiden krijgen, dan gaat Hercules altijd heel irritant alles eten wat jopie eet. Dus toen heeft Joop hem een keer gemept (met z'n voorbeen), toen at hij niks meer... Voltrack weet altijd de boel te sabboteren, hij ragt gewoon lekker door de bak, steigert, bokt en haalt uit. Staat Jopie zo te kijken: eh, kwil niet veel zeggen, maar JIJ gaat straks het eerste naar stal. Heb wel eens geprobeerd Joop als eerste te pakken (moet toch de rangorde een beetje levendig houden), dat lukte *dus* niet... Grommmm...
Met Hamara was het veel makkelijker, die was merrie, en DUS de baas... Dat is wel handig, dan hoef je helemaal nergens druk over te maken, zoals die ruinen dan onderdanig waren... Sjonge, en Hamara deed nooit wat, liet zich als eerste pakken etc, maar oh wee als Joop de baas dacht te zijn.... Die goeie ouwe tijd...

Laudine

"Restaureer je kerk / Stuur je kinderen ten oorlog / Lees handen tot je blind bent / Maar red mij niet " - Maarten van Roozendaal

I'm livin' the dream | Interessante dingetjes


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: M1994 en 8 bezoekers