Voor het eerst terug gereden :)) aaah...

Moderators: Murosch, A_nouk

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
visje

Berichten: 4546
Geregistreerd: 11-04-01
Woonplaats: België (Vlaams-Brabant)

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 13-10-01 18:50

Oh, ik ben zo blij. Ik heb voor het eerst na 2 weken terug kunnen rijden. Jullie zullen nu zeggen '2 weken', zo lang is dat nu ook weer niet maar ik heb eigenlijk al meer dan een maand echt weinig kunnen rijden (1 X per week, en Rocky's conditie was nu zo goed Scheve mond\ )

Ik ben met Rocky en mijn nieuwe zadel (en mijn 'Stübben' stijgbeugelriemen Knipoog ) naar de piste getrokken en heb daar wat losgereden. Ik voelde dat het even geleden was, maar na wat oefeningen was hij goed los. Eerste galopje was moeilijk, op de volte natuurlijk niet, maar rechtdoor was echt moeite doen op om het tempo aan te houden, maar na wat buigen en stelling was hij weer helemaal de oude en hij deed het verbasend goed.
Het zadel zit echt goed. Betere beenligging en gemakkelijker om door te zitten. Na het rijden zadel eraf gehaald en het zadel had duidelijk overal even veel gedrukt. Maar het liefst van al rij ik toch wel zonderzadel en daar heb ik dan ook gebruik van gemaakt. Naast de wei is een hooiland waarvan het gras juist kort is. Dat is lekker bergop, juist goed voor een galopje. Ik voelde me al helemaal natuurlijk paardrijden Knipoog , zeker toen ik het ook waagde in de bergaf. (heb een hekel aan bergaf draven of galopperen, maar mijn angst is overdreven, want zoooo erg daalt het ook niet. Vandaar dat ik mijn angsten probeer te overwinnen Schijnheilig )

Femke

De enige zekerheid is dat men van niets zeker is...


Mellien
Berichten: 1121
Geregistreerd: 23-03-01
Woonplaats: Warffum

Link naar dit bericht Geplaatst: 14-10-01 11:11

Hey wat lekker dat je zo`n prettig zadel hebt nu en heuvelaf in galop zonder zadel lijkt mij ook best spannend.

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: 232425, Bon_charmeur, callum, dancertje, FloortjeM, LinSa, Melissaaxo, Pierus, Runa, Scarremans, Shinedown, Speirs, spookyskippy, stuf, Tortilla, TrIjNiE__, Vagabondo, Vena, Wendy_v, wittepit, xBontfire en 28 bezoekers