rotjongens :(

Moderators: Murosch, A_nouk

Antwoord op onderwerpPlaats een reactie
 
 
Yentl

Berichten: 12478
Geregistreerd: 14-06-01

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 06-10-01 16:47

ik had mijn kennis les gegeven en daarna ging ik nog even naar buiten. het meisje dat ik les geef zat naast me te fietsen toen kwamen er jongens en die zeiden van: beh kijk dat paard. wat een sinaasappel en van trek aan die piemel trek aan die piemel. dus ik word boos en zeg houd toch je bek!
maar komt er zon snotjoch achter mij aangerend en ik ga draven en het meisje naast mij snel vooruit fietsen hij steeds harder en ik zeg ja hij trapt je hoor en heel hard kijk uit want hij trapt je. en hij stopte toen en zei zo paasei ofzo en toen reed ik door en mijn leerling zou eigenlijk rechtdoor gaan daarnet maar die jongens stonden daar. dus is ze mee gefietst wij helemaal benauwd van hoe komen we terug. nou wij doorgereden en daar is een heel lang stuk waar ik van plan was om in volle galop erover heen te gaan. dus ik spoor aan en even later zit ik in een snel galopje ik ga dus steeds harder en op een gegeven moment zweefde ik helemaal. heerlijk maar toen opeens wijkte mijn pony uit naar een andere kant, en ik schrok best wel maar ging door. aan het eind draai ik me om en zie daar dus die jongens staan, ik draaf en ik draaf gewoon erlangs. die jongen was al de berg op gaan staan en stond daar met een tak ik helemaal van ooh dadelijk slaan ze expensive dus ik ga in galop en even later voel ik allemaal modder op mijn broek en op expensive, dat hadden die jongens gegooit, ik in een superheerlijke snelle galop naar mijn kennis (leerling) en daar vertelde ik dat die jongens daar waren, wij gaan snel weer terug door alle paadjes en jahoor op het hoekje waarik erin moet en waar ik altijd in de bak rijd (een handelstal) staan ze ons op te wachten wij dus snel terug. ik bedacht kom we gaan naar peter en hetty dan hoefde we niet langs die jongens. dat zijn vrienden van dat meisje en mijnes ouders. nou daar dat verteld en peter zegt oh kan je niet langs de kas terug maar daar staan paardenweilanden dus ging niet. toen is dat meisjes de kas van mijn vader ingelopen (die tegen peter en hetty's schuur aanligt) en mijn vader gaan zoeken maar die was al weg. dus ik besloot gewoon door de kas terug te gaan, expensive gedroeg zich maar was wel heel erg kijkerig. toen afgezadeld en eten gegeven en mijn vriendin die bij de geitjes was die had die jongens ook al in het weggetje gezien. gelukkig is er niks gebeurd. voor het zelfde geld hadden ze expensive geschopt ofzo.
ik vond het best wel eng...
bedankt voor het lezenm
het was geen fijne rit maar de galop zeer zeker wel Lachen

Quote Apollo: Als ik nooit alcohol had gedronken he, zat ik nu waarschijnlijk op de universiteit *LOL*

I'm not your f*cking barbie bitch


assie

Berichten: 7734
Geregistreerd: 31-07-01
Woonplaats: Grun

Link naar dit bericht Geplaatst: 06-10-01 16:54

Wat een eikels zijn die jongens zeg! Jezus! Ik denk dat ik hetzelfde gedaan zou hebben als jij. Pfff.. sukkels!
Grrr.... als die jongens jou of Ex hadden geslagen... Dan eehh, was ik heeeeeel erg kwaad geworden en dan was ik lekker die jongens komen pesten }>
Eikels!
en Expensive? Vond die de galop ook zo lekker Haha! ?

Yentl

Berichten: 12478
Geregistreerd: 14-06-01

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 06-10-01 16:56

ik werd ook pissig want zo praat je niet over mijn paard van trek es aan die piemel enzo dus ik word Boos! ja logisch toch? expensive vond het geloof ik ook wel leuk heel af en toe de oortjes naar voor en voor de rest crooosssuuuuuuuuhhhh
(het is naast de snelweg, die berg waar ik het over had is een berg die heel hoog looopt en bovenop is de weg naar de fietsbrug (met de fiets) ik zat dus te crossen naast de snelweg (met hek ertussuh)

Quote Apollo: Als ik nooit alcohol had gedronken he, zat ik nu waarschijnlijk op de universiteit *LOL*

I'm not your f*cking barbie bitch

Lievemeid
Berichten: 9097
Geregistreerd: 09-05-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 06-10-01 17:11

Had je geen zweep bij je?
Ik had die jongen echt een keiharde knal gegeven hoor...normaal ben ik zo niet maar als ze zo gaan doen...dan kan ik dr ook wat van!
Is dat niet gevaarlijk, zo naast de snelweg Verward
Wel fijn dat de galop zo goed ging!

Yentl

Berichten: 12478
Geregistreerd: 14-06-01

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 06-10-01 17:14

nee ik had helaas helaas geen zweep bij me }> is niet gevaarlijk nee er staat nog een heel hekwerk tussen en hij is verkeersmak. het is meer een autoweg (rijden ze wel super hard) niet echt snelweg.

Quote Apollo: Als ik nooit alcohol had gedronken he, zat ik nu waarschijnlijk op de universiteit *LOL*

I'm not your f*cking barbie bitch

Klijn

Berichten: 5566
Geregistreerd: 23-08-01
Woonplaats: Schaijk

Link naar dit bericht Geplaatst: 06-10-01 17:21

Wat gemeen zeg Frusty
Eigelijk zou je een pony gewoon moeten leren dat hij op comando naar achter trapt Schijnheilig
dan kun je ze lekker een harde knal geven *LOL* en zo van ooo sorry hoor maar dat doet hij anders nooit Schijnheilig
bij ons heb je soms van die jongens die dan met een brommer heel hard langs de pony's scheuren nou heb ik dan ook geluk dat Arie daar niet bang van is.

Amanda
Hoofd Nieuwsredactie

Berichten: 73895
Geregistreerd: 01-06-01
Woonplaats: Hoeksche Waard

Link naar dit bericht Geplaatst: 06-10-01 17:55

Belachelijk. Wat een .........
Bij ons hebben ze dat een keer gedaan met de intocht van Sinterklaas. Sint moest op een paard. Hartstikke lief beest, tot......er jongens met steentjes, modder en weet ik veel wat gingen gooien.
Er hadden echt ongelukken gebeuren. Sint kon namelijk absoluut niet rijden. Dan denk ik, zoiets doe je toch niet. Ten eerste is het zielig voor het paard en ten tweede, als Sint er af valt is er gelijk een droom van een hoop jonge kinderen verpest.
Zo, dit was mijn zegje.
Enne, als je ze nog eens tegen komt, galoppeer dan eens keihard op ze af. Wedden dat ze onder de indruk zijn!!!

≈≈≈ ...paarden zijn de spiegel van onze ziel... ≈≈≈
★ Jim ★ L4+29

Hoe komt het dan toch dat ik zo'n eigenwijs stuk vreten heb? :')
Gezellig en knus dijkhuis te koop. Ideaal voor starter! https://www.funda.nl/koop/s-gravendeel/ ... rstraat-6/

Alice

Berichten: 3136
Geregistreerd: 10-03-01
Woonplaats: Doornenburg

Link naar dit bericht Geplaatst: 06-10-01 18:00

Ik negeer die lui altijd! Echt altijd, want ze willen juist dat je boos wordt, als dat gebeurd wordt het voor hun alleen maar leuker en voor jou minder.
Als ik zo iemand tegen kom, kijk ik gewoon voor me uit, geef ik geen enkele reactie en zit alleen te denken hoe zielig ze eigelijk wel niet zijn Gaaaap
Wat ook nog wel eens wil helpen, is erop af draven.
Mijn vriendin heeft het een keer gedaan met succes, maar of het bij iedereen wilt helpen...?

Nieuwschierig over wat ik heb beleeft in 2 jaar Australië?
Bekijk m'n profiel!!
Of bezoek http://alice23.waarbenjij.nu

Sterre

Berichten: 15179
Geregistreerd: 23-08-01
Woonplaats: Mittelfranken - Bayern - Duitsland

Link naar dit bericht Geplaatst: 08-10-01 11:37

Misschien helpt het bij de volgende keer als zo´n gozer weer zegt: "trek eens aan z´n piemel" , je antwoord met:" Jaloers?????"
Verder gewoon maar niet reageren Lachen ! Ik weet niet hoe oud dat joch is, maar als ´ie jullie (jouw) vaker lastigvalt met zulke ongein, zou ik toch m´n ouders maar even inschakelen!
´T is natuurlijk belachelijk als jij er steeds vandoor moet gaan, omdat je bang bent dat zo´n rot-gozer jouw of je paardje wat aan doet Boos! !

Benz († 18.12.09) & Bella († 4.01.10), ik mis julie nog steeds zo erg ;( ....
Welkom lieve Mila <3 !
Vakantie vieren op een echt kasteel in Beieren :) ?? http://www.schloss-moehren.nl/
"Als vandaag voorbij is ben je weer een dag verder"

Desiree

Berichten: 28761
Geregistreerd: 23-01-01
Woonplaats: Twente

Link naar dit bericht Geplaatst: 08-10-01 11:44

Lekkere agressievelingetjes zeg! Hoe oud waren ze eigenlijk?

Anneke
Berichten: 6657
Geregistreerd: 13-07-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 08-10-01 14:16

Je had moeten zeggen: Trek ff lekker aan je eigen piemel! Clown

*LOL*

Wel eng hoor, kon je ze niet bang maken met Expensive? Gewoon op ze afrennen? Of met een zweepje slaan...

Ach die k*u*tjochies altijd...

Karin

Berichten: 61794
Geregistreerd: 10-01-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 08-10-01 14:20

Bij mij hielp dat altijd wel, dan riep ik: 'Pas op hij trapt hoor', en dan stonden ze te lachen van 'Jaja, zo'n klein rotpaard zeker'. Pfff... dan ging ik er altijd keihard op af, nèt er langs zonder ze letterlijk omver te rijden (daar moet je natuurlijk wel voor oppassen, anders krijg je die ouders op je dak, zit je natuurlijk ook niet op te wachten). En dan stug doorrijden zonder om te kijken. Dan merk je pas wat voor schijterds het zijn. Maar ja, jong meisje op pony schijnt helaas altijd een leuke uitdaging te zijn voor dat soort eikels...

.
If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together. <African proverb>

Yentl

Berichten: 12478
Geregistreerd: 14-06-01

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 08-10-01 17:39

1 van mijn leeftijd en 2 van die kleine etterbakken ik had haast stil gestaan dat joch erachter aan rijden en ik zeg hij trapt heel hard nou als ie iets dichter bij kwam was het zover dan hoefde ik hem alleen aan te moedigen en huppa daar zou ie gaan. maar dat jongetje had et wel door dat ik het meende. trouwens eventjes daarvoor met mijn leerlingetje buiten zaten 2 jochies en een meisje ons te volgen wij op een veldje rijden hun gaan daar lekker zitten en kijken en achter na lopen en ik zie zo rot op maar dat deden ze niet dus ik kwam de berg op, en die kids weglopen ik erachter aan, die kids in een struik ik blijf daar staan en ga met ex naar de andere kant. daar zie ik een jongetje en ik draaf erop af dat jongetje keert zich om en gaat me rrennen. grappig joh. dat was op dezelfde dag gebeurd. en even later die ouders. en ik gewoon heeeel relaxed rond lopen haha Schijnheilig

Quote Apollo: Als ik nooit alcohol had gedronken he, zat ik nu waarschijnlijk op de universiteit *LOL*

I'm not your f*cking barbie bitch

Charmotte

Berichten: 4245
Geregistreerd: 16-05-01
Woonplaats: Utrecht

Link naar dit bericht Geplaatst: 08-10-01 18:50

Bah irritante jongens! Ik was afgestapt hoor, en naar ze toen gegaan, om zoiets kan ik echt zo boos worden! Dan kan ik me echt niet inhouden! Boos!
BAH

Yentl

Berichten: 12478
Geregistreerd: 14-06-01

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 08-10-01 20:24

haha erdoorheen gaan. expensive zou dan waarschijnlijk net niet stoppen dus dan raak ik ze net aan, ik had idd doormoeten rijden en dan om moeten keren en in een super galop ernaar toe. goeie tip. vervelend gewoon Boos!

Quote Apollo: Als ik nooit alcohol had gedronken he, zat ik nu waarschijnlijk op de universiteit *LOL*

I'm not your f*cking barbie bitch

Melissa

Berichten: 5787
Geregistreerd: 23-06-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 08-10-01 20:36

He irritante kinderen ook altijd Misselijk Misselijk
Gelukkig hebben ze jou en expensive Lovers niets aangedaan zeg moet er niet aan denken !

Ik ging een keer naar het bos met loes maar om een kort verhaal lang te maken, er kwam een iemand aan zonder dier ofiets dus ik omgedraadit en loesje draafde snel het bos uit terwijl ze anders nooit graag het bos uitwil, misschien was er toch wat met die persoon waarvan ze dacht: die is niet te vertrouwen Lachen

Normaal is ze namelijk het bos niet uit te brandden!

ach misschien is loes wel mijn beschermengel *LOL* *LOL*

Lovers Lovers

xxx Melissa

Sometimes I pretend to be normal. But it get's boring. So I go back to being me!

Yentl

Berichten: 12478
Geregistreerd: 14-06-01

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 08-10-01 20:44

is ze normaal niet bang voor mensen die in het bos komen. ach ja de jeugd van nu Misselijk ok ben zelf nog maar een kind maar ik bedoel van die kleine irritante jochies van 6 die zijn strontbrutaal

Quote Apollo: Als ik nooit alcohol had gedronken he, zat ik nu waarschijnlijk op de universiteit *LOL*

I'm not your f*cking barbie bitch

Melissa

Berichten: 5787
Geregistreerd: 23-06-01

Link naar dit bericht Geplaatst: 08-10-01 20:45

Nee ze is normaal helemaal niet bang voor niets!
Dus ik weet niet :S :S

groetjes Melissa

Sometimes I pretend to be normal. But it get's boring. So I go back to being me!

Expensive

Berichten: 599
Geregistreerd: 08-08-01
Woonplaats: canada

Link naar dit bericht Geplaatst: 09-10-01 19:02

he yent je moest doorlopen expensive loopt er wel over heen!!hihi!!he ik had dat ook een keer me expensive!en dat waren jongens van 15 en auder en die kwamen toen gewoon het erf op rijden!!gelukig wisten ze niet waar ik was ik was plijte hihi!!

Yentl

Berichten: 12478
Geregistreerd: 14-06-01

Link naar dit bericht Geplaatst door de TopicStarter: 09-10-01 19:03

haha ja maar ik was best wel bang.
jij was ook pleite dus.. Schijnheilig

Quote Apollo: Als ik nooit alcohol had gedronken he, zat ik nu waarschijnlijk op de universiteit *LOL*

I'm not your f*cking barbie bitch


Antwoord op onderwerpPlaats een reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: irene_sarah, Yahoo en 8 bezoekers